BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #457416 przez mgielka22
Sie witam wlasnie zwloklam sie z lozka Lili tez o dziwo przespala noc do 5:18 dostala piciu i do 6:40 :)

Jagódka, Majeczka wow :D super :D

Marta szkoda gadac... a ja nawet nie widzialam tych zdjec...

Angie sto lat Kochana :D

Jogo ale brykasz jejjj :D Lili pojdzie ale od osoby do osoby tylko :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #457420 przez Pyśkaaaa
witam :)
na moje dziecko tez zadziałała zmina czasu....
wszystkie maluszki do wycałowania :*:* a Jogodzia do wycalowania Nuna biegus Majeczka golusia :) Lili :*
Migiełka spokojnie i lili zacznie biegać kwestia czasu Franek w sandomierzu ciagał mnie za rączke a od kilku dni biega i potrafi wstać z kucaka

wiecie a propo biegania Franek wczoraj zaliczył upadek na dworze ma cały nosek porysowany...troszke policzek i czoło ale płaczu prawie wcale nie było :dry: i jeszcze pani w sklepie wczoraj "ojeeeeju co sie stało takiemu maluszkowi, cały nosek obity i wszyscy na nas..." miałam jej ochote cos powiedzieć cos ale ugryzłam sie w jezyk :P

12 lata 1 miesiąc temu #457422 przez Pyśkaaaa
a my wczoraj byliśmy u rodzicow na obiedzie Franek pograł na perkusji był tak zachwycony wogole hałas mu nie przeszkadzał.... szkoda że nie miałam aparatu tylko kom zrobiłam zdjęcie:P może wieczorem uda sie wstawić

Monia jak tam?
Maja a jak u Was? D was nie zaraził?

lece sie ogarnąć bo idzimemy do alergologa zobaczymy co nam powie :)

12 lata 1 miesiąc temu #457443 przez Marta M
No popatrz Monia, wczoraj szalała a w nocy intensywnie odpoczywała :)

Jogo gratulacje :)

Gosiu i sweterek i spodnie są z Tesco :) Z obniżki 30% :):) Znów obkupiłam się trochę w sobote w F&F :)

Franuś :kiss: :kiss:

A moja Maja poszła spać o 22ej i wstała o 7:05, jak dla mnie za wcześnie :P :P Teraz chodzi po domu i śpiewa mama mama mama mama mama :):)

12 lata 1 miesiąc temu #457445 przez Pyśkaaaa
Franek ok 21 nowego czasu poszedł spać :cheer: jak na niego to bardzo pozno wogole ostatnio cos noce kiepskie wybudza sie z placzem ale nie narzekam przespałam tyle nocy Że 3 czy 4 z pobudkami dam rade :P

12 lata 1 miesiąc temu #457453 przez monika1984lodz
Martus niby intensywnie ale stanowczo za krótko

Mgirłka proszę zdjęcie- zrobione dzsiaj a jest już dużó lepiej

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #457455 przez mgielka22
Pyskaa bo ludzie sa glupiii, nigdy sie nei powinno zwracac uwagi dziecko co sie stalo i takie tam bo potem bedzi eplaczace ryczace i bojace, Franus dobrze sie zachowal :D

Lilka niewazne i tak pada po 18 i wstaje o 6 nie wiem jak jej zmienic rytm nie da sie bo marudzi strasznie...

Monia jak sie czujesz??>?

12 lata 1 miesiąc temu #457458 przez mgielka22
Monis to wyglada jak uczulenie...co za cholerstwa jeszcze beda wypuszczac :dry:

Lilka wlasnei myje okna jezykiem i ie chce przestac :dry:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #457491 przez maja1982
Witam,

WSZYSTKIE DZIECIACZKI PRZESŁODKIE!!!! EMI :kiss: , JOGO :kiss: ,LILI :kiss: , MAJCIA :kiss: DOMINIK Z MAJUSIĄ :kiss: mam nadz. ze nie pominęłam żadnego maleństwa!!jak to ciotka przeprasza :blush:

u nas po zmianie czasu podudka prze 5 a własciwie przezd zmianą czasu ze 3 dni tez sie budził o 5 :cheer: :cheer: także te co śpią do 7 cisza ;) :angry:

monia - cóż to za dziadostwo CI sie przyplątało?? :( dobrze ze juz jest lepiej!

a NUnka jak??

mgiełka - ciesze sie ze u was lepiej!:)

pyska - jeszcze wiele upadków przed naszymi dzieciakami :dry:

nie wiem co miałam napisać ?podczytywałam was ale nie miałam siły nic napisać od wczoraj boli mnie zołądek :( także teraz zamiast kawy popijam mięte ;)

12 lata 1 miesiąc temu #457495 przez monika1984lodz
Mgiełka to smacznego dla Lilki- ale Tobie nie zazdroszczę poprawiania po tym myciu :P

Dlatego na pocżątku myślaląm ,że to uczulenie ale nie pasowały mi te bomble w ustach i na stopach.
Dzisiaj jest naprawdę ponad połowę mniej nizż było wczoraj.Z tego co czytałąm to po 3 dniach ponoć następuje poprawa wyglądu...

Pysia ja bym się odezwała - no gupie babsko- mi raz taka jedna wyskoczyła z tekstem jak Emi płakałą w wózku-że wyrodna jestem i pewne jej krzywdę robię- to jej powiedziałam,że nie ma prawa komentować bo nie wie czemu dziecko płacze i się nie dowie.

Emi śpi- ciekawa jestm jak długo
na 12:30 do lekarza

Pysia czekamy na wieści od arelgologa
My idziemy za tydzień

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu #457500 przez maja1982
ja sie zastanawiam czy dzisiaj do szczepienia z malcem nie pójść??boze jak ja nie lobię szczepień..

12 lata 1 miesiąc temu #457508 przez monika1984lodz
Maja nikt nie lubie
ale jak pójdziesz to będziesz miała z głowy na pół roku :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu #457510 przez Marta M
mgiełka no teraz to wiemy co u Lilusi, świetnie zaległości nadrabiasz a "mycie" szyb rewelacyjne zajęcie :):)

Monia ajajaj :(:(

Maju Ty też coś ostatnio z brzuszkiem masz problemy :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #457515 przez maja1982
Marta M napisał:

mgiełka no teraz to wiemy co u Lilusi, świetnie zaległości nadrabiasz a "mycie" szyb rewelacyjne zajęcie :):)

Monia ajajaj :(:(

Maju Ty też coś ostatnio z brzuszkiem masz problemy :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

marta jak to jak z dumą :) nie masz sie czego wstydzić , twoj dom możesz latać na golasa :) to on nie potrzebnie kukał :silly: a swoją drogą ty to masz przygody :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #457520 przez Agusia83
I ja siw witam...u nas pobudka o 6 rano :angry: a wczoraj gdy przestawialismy czas to Emi obudzila sie o 4...jeszcze lepiej...na szczescie jakims cudem jestem wyspana, chyba dlatego, ze po 22 poszlam juz do lozka :silly: Teraz krolewna spi, musialam ja przelozyc do drugiego pokoju, bo ludzie na klatce schodowej nie umieja chodzic jak ludzie, tylko jak slonie.

Agie, sto lat kochana :laugh: :laugh: :laugh:

Monia, oj brzydko to wyglada...nie znam sie na tej chorobie bostonskiej, ale pewnie to to.

Rozebrana maja cudna...jak ladnie sie bawi z mama :laugh: smiechotka mala...Marta, mowisz, ze maja lubi byc na go :silly: ...w rodzinie mamy juz 3 letnia dziewzynke, ktora gdy byla mala chowala sie w kacie i rozbierala...uwielbiala tak chodzic po domu :silly: :lol:

Dlonie wszystkich Gwarkow cudne :lol:Gosia, parzac na to zdjecie przypomnialam sobie, ze mam ramke, w ktorej mam odcisnac dlon i stopke Emi...jeszcze tego nie zrobilam :silly:

dziewczyny dajcie znac jak po lekarzach...

Jak narazie pepsi mi pomaga, dziekuje :lol:

hahaha, ale sie usmialam....Marta, faktycznie niezle przygody masz...

Maju, pij miete, powinna pomoc...i nie jedz nic ciezkostrawnego. Jakies wirusy teraz panuja.
Magda, a Ty jak sie czujesz?

U mnie sypie snieg...a niby mialo sie robic coraz cieplej :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka