BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #464611 przez Pyśkaaaa
a u mnie na obiad serowa zupka a na drugie spagetti :)
Franek ma pomidorowa i pewnie podłacy sie pod drugie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #464636 przez Marta M
Ja tylko na chwilę, kuzynka zorgaznizowała jakąś akcję żeby pomóc znajomym, trzeba tylko klikać, jak któraś chętna zapraszam:

www.facebook.com/events/298663893575772/...t=plan_mall_activity

12 lata 2 miesiąc temu #464638 przez slowiczek
Kasia...mojej mamie zdarzały się 4 w lotka więc chyba da się coś wygrac, kwestia szczęścia :blink: ale ona to ogólnie ma farta, swego czasu rozwiazywała duzo krzyzowek w gazetach i wysylala i duzo wygrywala, telewizor, radio, pieniadze, odkurzacz i dużo innego drobniejszego sprzętu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wczoraj się smialam, bo pracodawczyni mojej mamy która NIGDY mnie nie widziala, Łukasza też nie, jedynie Nati na zdjęciach wyczaiła nas jak byliśmy w galerii :side: pewnie zwróciła na nas uwagę bo Nati była w kurteczce po Isi ( jej córce, którą zajmuje się moja mama) i skojarzyła buzię Nati po zdjęciach :)

12 lata 2 miesiąc temu #464640 przez maja1982

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pisze z tel bo Lolek mi zaraz lapka atakuje narazie biega :D

12 lata 2 miesiąc temu #464688 przez angie1713

Ja już ugotowałam Nadii obiad ona jest już po 20 minutowej drzemce ;)

12 lata 2 miesiąc temu #464689 przez iwonaNAVI
u nas jakis bunt na spanie...od 12 siedzi w lozeczku najpierw sie bawila potem spiewala potem cwiczyla slowo "lala" we wszystkich tonacjach ale spac nie chciala a teraz ryk wymuszajacy wyjecie z lozeczka i ciagle "opa opa"

a ze to pora jej jedynej drzemki nie ma bata musi sie zdrzemnac bo bedzie chodzila jak zombie :P

cos tam sie cicho zrobilo ide zobaczyc czy spi

12 lata 2 miesiąc temu #464692 przez iwonaNAVI
spi :) cikawe tylko czemu ona zasypia doslownie na szczeblach na samym koncu lozeczka...glowa zmiazdzona kregoslup wbity w szczeble nogi pomiedzy...jakby malo bylo miejsca w lozeczku :P

to teraz mam wolne moze w koncu uda mi sie wypic ciepla kawe

tez tak macie ze nigdy nie zdazycie wypic cieplej albo wezmiecie kilka lykow idziecie cos robic zapominacie o kawie i wracacie pozniej a tu stoi nie dopita i zimna

12 lata 2 miesiąc temu #464703 przez angie1713
Iwonka ja mam tak często :)

A Nadia bardzo często zasypia na samej górze w łóżeczku wciaśnięta w szczebelki :) Póżniej muszę ją przekładać :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #464722 przez iwonaNAVI
angie1713 napisał:

Iwonka ja mam tak często :)

A Nadia bardzo często zasypia na samej górze w łóżeczku wciaśnięta w szczebelki :) Póżniej muszę ją przekładać :silly:

no widzisz to mamy tak samo w obydwu przypadkach :)

12 lata 2 miesiąc temu #464730 przez mgielka22
Hej ja po nocce juz wyspana :) wczoraj tak sie podle czulam ze nawet wymitowalam w robocie i sie p= doslowenie musialam polozyc bo myslalam ze zwartiuje z bolu brzucha :( ale nie ma to jak zapas lekow w pracy wiec zapodalam sobie i porzeszlo o dziwo :)

Franioo :kiss:

Ivonka zostalo mi jeszcze 26 sztuk :) a Lilka tez dziwnei zasypia i nogi miedzy szczeblani gdzies glowa wbita dlategoi mysle o zmianie jej liozka po nowym roku...

12 lata 2 miesiąc temu #464733 przez mgielka22
Beti przypominam o wyslaniu na meila foto co zrobilas :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #464745 przez Marta M
Sylwia to jest tekst ukryty ale jak jesteś zalogowana to widzisz: Następujące dane będą niedostępne dla niezarejstrowanych użytkowników..

słowiczku mama szczęściara :)

Iwonka ja nie pijam kawy a Maja też zawsze w kącie w dziwnej pozie śpi ;) Teraz właśnie ma drugą drzemkę :lol: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #464774 przez Pyśkaaaa
Franek spał 1,5h :)
wroci moj K i jedziemy do kuzynki :)

12 lata 2 miesiąc temu #464777 przez iwonaNAVI
Mgielka a ile bys chciala za nie?
bo sie zastanawiam czy sie oplaca mi je kupowac bo juz za tydz bedzie mozna wychodzic z nia

Martus tule mocno :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #464782 przez slowiczek

Nati szaleje z moim bratem :) alez ona ma tu dobrze ze wszystkimi ciociami i wujkami :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka