BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #469007 przez kasia79
Cześć kochane.

Maja śliczne ci w kucyczkach :kiss: na co tak zerkasz w bok, ładne ujęcia, moja to zawsze w obiektyw patrzy.

Oj Marta fajnie że zdecydowaliście, teraz fajnie będzie czekać ma marzec ;)

Temat niani i ja przerabiałam, ale stwierdziłam że ta praca nie jest dla mnie aż tak ważna, umowę mam tylko do sierpnia, więc jak do tej pory nie wrócę to PAPAPA

Pati bidulko zapracowana, musisz zacisnąć zęby i dać jakoś radę.

Emisia widać też lubi obiektyw :)

Katy widzę żę u ciebie same dobre wieści, gratuluję Samiczkowi chodzenia i wszystkich nowych umiejętności.

My dzisiaj miałyśmy jedną z lepszych nocy, nawet jestem wyspana.
Amelka jeszcze spi, dzieci już w szkole.

Nasza mala też ciągle zaskakuje nas czymś nowym, wszystko rozumie zrobi o co się ją poprosi, ostatnio nawet sprząta po sobie zabawki :silly: rosną te nasze pociechy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #469033 przez Marta M
Witajcie :)

Noc piąta z rzędu problem z zasypianiem i przebudzenia liczne do północy, od północy śpi jak niedźwiedź ;)

Kasiu Maja oglądała Teletubisie :)

Aguś :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #469035 przez Pyśkaaaa
witam noc ok :)
franek ma nowe hobby napiepszanie w drwi wejściowe samochodami :dry: :silly:

a ja dzis mam gosci wieczorem mam chyba spotkanie a jeszcze chce sie zapisac na szkolenie public relations w koncu czuje że sie rozwijam wiecie co ja uwielbiam mego synusia ale cieszę sie że w koncu moge sie rozwijac

12 lata 1 miesiąc temu #469131 przez kasia79
Fajnie pyśka, ważne w życiu jest żeby rozwijać swoje pasje, kibicuję ci w tym co robisz i podziwiam wszystkie mamy które realizują się zawodowo z takim małym dzieckiem, ja nie czuje się dość silna aby móc pogodzić, dzieci, dom, praca jakieś kursy itd :(

12 lata 1 miesiąc temu #469148 przez slowiczek
hej dziewczyny :kiss:

Gosia, nie zapomniałam o was i nikogo nie wolę ale jakoś tak mam mniej czasu :unsure: nie wiem czemu...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

u nas ze spaniem też ostatnio kiepsko, Nati niespokojnie śpi, wierci się, budzi się kilka razy w nocy z płaczem...na szczęście rano daje pospać więc jakoś funkcjonuję ;)

rano była u mnie Jo z nową dostawą prasowania :X , a koło 14 wpada na ploty moja przyjaciółka od czasów podstawówki :) i bardzo się cieszę bo przeprowadza się do Warszawy więc będę miała ją tu na miejscu

Pyśka 100 % Cię rozumiem, dlatego tak bardzo się cieszyłam na powrót do szkoły :) i do pracy też :) u mnie też najprawdopodobniej da radę od stycznia

12 lata 1 miesiąc temu #469196 przez maja1982
Witam wtorkowo :)

EMISIA I DAWIDZIO - BUZIAKI DLA WAS KOCHANE SZKRABY

u nas noc jak zwykle beznadziejna - 2 godziny niespania :( ja nie wiem ile tak jeszcze pociągnę ??:( muszę poszperać na forum odkąd takie noce mamy - bo mnie sie wydaje ze to już strasznie długo trwa :( :dry:

pyska - bo jak sie człowiek rozkręci to juz potem leci!! :blink:

kasia - to fajnie ze Amelka dała CI pospac :)

katy - super wieści :) czyli odpadnie wożenie Ines, Sami -łazikuje:) a ty pewnie do pracy :) z twojego posta bije radość- wiec cieszymy sie razem z tobą :)

ja tez czekam juz na ten kredyt - potem remont, przeprowadzka :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469202 przez Pyśkaaaa
wiecie co pamietam jak wi ększość pisała boże jak dobrze że do pracy muszę wracać a teraz jak super że moge sie wyrwać i realizowac :P

wszystkim co nocek nie przesypiaja śle moc buziaków :kiss: :kiss:
Maja bidlko wy to sie namęczycie :ohmy:

12 lata 1 miesiąc temu #469242 przez Sylwia26081982
Witam dziewczyny. U nas noce są ok jak Adrian śpi z nami, przewaznie w środku nocy tatus przenosi się do drugiego pokoju, bo rano do pracy wstaje nieprzytomny, ale jak to jest ze jak śpi ze mna to sie nie budzi a jak ś[pi w łóżeczku to przychodzi 4-5 rano i koniec spania?? Nie ogarniam tego.

Gosia dzięki masz ację jeden maluch do przebierania wystarczy :)

Pyska nie zazdroszczę, ostatnio oglądam na TVN Style program o rodzinach szukających niani i jak widze jak te baby się zmieniaja po wyjściu rodziców to Szok ale trzymam kciuki żebyś trafiła na dobrą i lubiącą dzieci kobietę!!

Marta super foteczki, no i te kucyczki Extra:)

mgiełka, śmieszka super aż Adi się smiał, przyleciał z drugiego końca domu jak usłyszał :)

Pati głowa do góry, a na ta dyrektorke nie ma żadnego haka??

Katy gratulujemy pierszych kroczków i trzymamy kciuki za pracę. a synus napewno szybko dogoni rówieśników..

Przepraszam jak kogoś pominęłam ,miałam 7 stron do nadrobienia!! my walczymy dalej z nocnikiem i musze powiedzieć ze zawsze nam się udaje ale jeszcze na pieluszkach nie zaoszczędzamy :)
Idziemy spac, zagladne później :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #469257 przez maja1982
maluszek zasnął :)

sylwia - gratulacje nocnikowych sukcesów :)

mała - jak dzieciaki??

ide ogarnąć domek

12 lata 1 miesiąc temu #469264 przez iwonaNAVI
Witam sie dopiero teraz...wstalismy co prawda 7:30 wiec szybko jak na nas ale moze i lepiej bo juz T byla na kawie...zaliczylismy spacerek teraz gwiazda zasypia a ja wpadlam nadrobic a potem zmykam robic obiad

Agusia zly okres minie ...najgorzej te mdlosci ale jeszcze troche i pojda w niepamiec

Katy super ze Ines pojdzie do zerowki :) i gratki dla Samiego za tuptanie :)

12 lata 1 miesiąc temu #469274 przez iwonaNAVI
na fb dodaje kilka fotek mojego sloneczka :)

12 lata 1 miesiąc temu #469293 przez pati-m
Dzień dobry :)
U nas nocka też jakaś dziwna. Kacper wybudzał się kilka razy i popłakiwał, ja też budziłam się co 1,5h i sprawdzałam czy już muszę wstać ;)
Jestem po hospitacji w pracy, jutro się okaże jak mi poszło :S

Zaraz zmykam pouczyć się na dzisiejszy egzamin.

sylwia - no haka nie ma :S

maja - współczuję tych nocek :kiss:

katy - gratuluję tuptania Samiczka :) I super, że tak blisko Ineska będzie miała do szkoły :) To już zerówka, hohoho :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #469316 przez maja1982
pati - napewno dobrze Ci poszło!:) i powodzenia na egzaminie :) :kiss:

ja juz ogarnęłam co nieco, zaczęłam prasować ale jakoś nie mam weny - idę poczytać książkę zanim maluch śpi!!! :)

12 lata 1 miesiąc temu #469337 przez monika1984lodz
Witam :)

NAdrobiłam wszystkie filmiki i zdjęcia :) Kocham wszystkie nasze szkraby normalnie :kiss: :kiss: :kiss:

Maja nie zazdroszcze tych nocek i wiem dokładnie jak się czujesz.Może połóz się z Loliek i troche odeśpij bo w końcu odbije się to na Twoim zdrowiu :kiss:

Dziękujemy za życzenia :)

KAty super wieści :) i gratki ogromne dla Samika :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469344 przez monika1984lodz
wstawię kilka zdjęć :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka