BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #471819 przez maja1982
zmykam

dobranoc :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #471823 przez slowiczek
moje dzieciątko śpi :)

idę zerknąć na hotel 52 i zadzwonić do mamy bo chyba zapomniała o najstarszej córce :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #471844 przez Mała
Do jutra :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #471848 przez gosia2324
to i ja zmykam

12 lata 1 miesiąc temu #471865 przez mgielka22
ciao :D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471892 przez Marta M
Wy mykacie, ja nie nadrobiłam bo kilka stron powstało a nie mam czasu bo znów się przygotowuję do jutrzejszych zajęć z moją maturzystką...poprawianie matury to jednak trochę roboty a i przygotowanie zadań na 2 godziny lekcji też trochę jest...

do dentysty nie poszłam bo bym nie zdążyła, utknęlismy w Krakowie, wózek nie kupiony, gosiu ten espiro active mi się spodobał tylko ma jeden mankament, Maja jest grubiutka i w kurtce grubej siedzi w nim podobnie jak w xlanderze z tą "bariereczką", tzn za blisko, za mało miejsca ma między barierką a oparciem...poza tym super wózek, ale szukam jednak dalej..te co mi sie podobały to ceny odstraszały...

tak słowiczku zapomniałam wrzucić ten ranking, ale mnie się nie przydał, bo w sklepie większości wózków nie było a po drugie z matematycznego punktu widzenia nic ten ranking nie mówi (żaden ranking z rankingu :P), bo cenę jak mam określoną jaką chcę wydać na wócek to moje a ta nota pierwsza w rankingu za cenę do jakości nijak się nie ma, np drogie wózki zaniżają notę ogólną a tanie zawyżają, co jest totalną porażką, ale proszę: wklejam co znalazłam:

opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-rankin...i-parasolki-ranking/

Jutro może uda mi się nadrobić, dziś już nie mam siły, wybaczcie ;)

Dobranoc :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471893 przez Marta M
looknełam wstecz i zazdroszczę Wam że tak tanio macie mieszkania w innych miastach...Kraków, Warszawa się niestety innymi prawami rządzą :( Stąd my też mamy kredyt na 30 lat i też rodzina na swoim a rata miesięczna w tej chwili jest oooooooooooogromna...a za 6,5 roku się prawie podwoi B) B)

I my nie mamy możliwości wcześniejszej spłaty kredytu, nam powiedzieli że dopiero po upływie rodziny na swoim można zacząć więcej spłacać...choć nas to i tak nie interesuje bo nie byłoby z czego..

lecę już, papa..

12 lata 1 miesiąc temu #471958 przez Pyśkaaaa
Witam :)
co do parasolek to ja wrócilam do terenowego tamten odkąd tamten mi ktos zasikał nie chce mi sie go sciagać... :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

noc ok
Lolnia ja nie widziałam :(
SłowicZk 86 troszke duzy jest ale wole wiekszy niz na styk w koncu cała zima przed nami :)

12 lata 1 miesiąc temu #471982 przez Marta M
Pyśka uuuuu :)

No a teraz się witam i zaczynam powoli ogarniać bo wieczorem mam tą maturzystkę a chcemy rano wyjechać więc pakowanie na 8 dni zaraz się rozpocznie...

12 lata 1 miesiąc temu #472038 przez mgielka22
Hello a my mamy wybrane mieszkanko lubuskie.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-dom-...w-W0QQAdIdZ431218517

bedziemy jechali je obejrzec M sie mega spodobal i jest orzekonany ze musimy skorzystac :) jeszcze tylko najgorsze zostalo tata do przekonania oby sie udalo :)

12 lata 1 miesiąc temu #472058 przez monika1984lodz
Dzień dobry

Mgieła śliczne to mieszkanie:) trzymam kciuki :)

Pysia uuuuuu a Come uwielbiam!!!!w końcu to zespólz mojego miasta :)

Noc dziwna- Emi płakałą przez sen nie wiem czy jej sie cos śniło czy ją coś bolało. około 5 wylądowała u nas w łózku- wstałyśmy o 6:30.Teraz śpi ja juz wstawiłam kaalfiorową :)

Martuś Wy już wprawieni w pakowanie :) dacie rade :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu #472089 przez angie1713
Witam :)

Mgiełka bardzo ładne to mieszkanie Lila bedzie miała gdzie biegac a wiesz jaki czynsz co miesiąc będziesz placić?

Franuś w kombinezonie wygląda cudnie :kiss:
Loluś jaki fajny głosik :)

Wczoraj nie weszłam bo była u mnie mama ,M poszedł na popołudnie do pracy a mi jakoś zleciało. :)

Marta ja tez mam X-landera jeżdzi się nim super ale to oparcie też mnie denerwuje i ta barierka jakoś za wysoko jak dla mnie ;)

Wiecie co odwaliłam ;) czekaliśmy na wizytę do alergologa prawie pół roku i byłam pewna że wizyta 20 listopada a okazało się że 12 i nie poszłąm ;) :angry: ale na szczęście uprosiłam babeczki i mnie wcisnęły na wtorek :)

Mykam na pocztę i do rossmana :)

12 lata 1 miesiąc temu #472112 przez mgielka22
Angie nie wiem jeszcze ale jak wszedzie w okolicach 500zl wiec wyjdzie nam na to samo co teraz ;) jejj mowie wam doczekac sie nie moge jak sie wszystko uda :) oby tylko tate przekonac i wszytsko zaczne zalatwiac dobrzez ze do 10 grudnia mam wolne to moze zdazymy :D

Normalnie zaprosze wszytskich was na parapetowke :D

12 lata 1 miesiąc temu #472148 przez mgielka22
Dziewczyny mozecie mi popodbijac aukcje zeby bylo pare osob??? tak do 20zl :) allegro.pl/myszka-mickey-tanczaca-i-spie...zja-i2786577750.html

12 lata 1 miesiąc temu #472157 przez Mała
Witam.
Ola w końcu zdrowa :lol: Dostała jakieś słabe sterydy do nosa.
Za to T mi rozkłada :dry:

Sami :kiss:

Mgiełka super to mieszkanie, takie jasne, ja lubię jasne mieszkania, jasne meble, jasne podłogi :lol:

Angie no masz szczęście, że trafiłaś na fajne babeczki

Marta znów Cię nie będzie? :(

Pyśkaaa zazdroszczę :blush: , ja znów w celibacie przez to cholerstwo :angry:

Beti jak podróż? Już weekend to sobie odpoczniesz z chłopakami :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka