BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #472683 przez mgielka22
Katy ja wiem ze nie bedzie latwo ale chyba i tak najgorzej bedzie tate przekonac bo on jest mega antykredytobiorca...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #472692 przez gosia2324
Iwonka poszlo

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472699 przez maja1982
halo,

udało mi sie w końcu do was zajrzeć :) cały dzień coś :)

mgielka - dobrze dziewczyny piszą - od 4 - 8 tygodni trwa prcedura w banku ( w zależności w jakim sie starasz o kredyt) nas tez pytali o raty?karty kredytowe to wszystko obniza zdolnośc kredytową i wydłuża cały proces :S

gosia - smutne z tą wigilią:( :kiss: ale masz dzieciaczki :) a już widze jak sie sobą cieszycie następnego dnia :kiss: :) :blush:

ja tez nie wiem co na gwiadkę dla D :dry:

D wlasnie wrócił z lolkiem ze spaceru :) byli na szybką przechadzkę :) lolek jak bałwanek z czerwonym noskiem wyglada - teraz sie bawią a ja mam chwilkę :)

12 lata 1 miesiąc temu #472708 przez mgielka22
M pracuje u mnie w wigilie niewiadomo do ktorej w ogole aie diwie ze ludzie chca podlaczen tv czy internetu w wigilie :dry: chore...

Gosia rozumiem dasz rade pewnie T albo mama Cie beda namawiac zebys przyszla do ktorys z nich <przytul>

Maja glownie wazne zeby zlozyc wniosek do konca roku i sie zalapac a ile to potrwa to czas pokaze...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472715 przez maja1982
mgielka - liczy sie data złożenia wniosku - to najważniejsze żebyście zdążyli do końca grudnia!te zaświadczenia z pracy na nie najdłużej czekaliśmy a potem to juz bank działa!!nosek do góry :)

ide do moich chłopaków :)

12 lata 1 miesiąc temu #472721 przez mgielka22
Ja jak tylko dostane wzory tych zaswiadczen to uderze do pracy to powinni od reki mi wypisac przeciez to 5 min dla nich jest :) zreszta to szpital nie maja codziennie takich rzeczy w niewiadomo jakiej ilosci... ja zaraz ide Lilke kapac...

12 lata 1 miesiąc temu #472751 przez Mała
Marta ja klikam codziennie, tak samo jak na Monikę x3 :)

Maja biedni jesteście z tymi nocami :kiss:

Gosia dacie radę, choć będzie kijowo :dry: . My z Olą byłyśmy same, bo chłopaki pojechali na chrzciny, a Ola miała ospę.

Mgiełka mój znajomy też ostatnio załatwiał i musiał spłacić wszystkie kredyty i polikwidować karty. Ale skoro koleżanka pracuje to chyba się zna. Trzymam kciuki

12 lata 1 miesiąc temu #472754 przez gosia2324
Dzieci spia,

Mala a robilas cos dla siebie czy nie na wigilie?

Mgielka, my tez musielismy pozwracac karty kredytowe :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #472770 przez Mała
Gosia rano zjedliśmy "wigilijne śniadanie", ale nie z 12 potraw, podzieliliśmy się opłatkiem. W pierwszy dzień świąt znajoma podrzuciła mi obiad i trochę ciasta. Chłopaki wrócili ok 22 w pierwszy dzień świąt

12 lata 1 miesiąc temu #472784 przez maja1982
jestem,

matko jak sie obżarłam :X

my zastanawiamy sie nad kinem :S dawno nie byłam :( ale mie wiem czy nie zasnę :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #472820 przez Marta M
Ja po korkach, robię naleśniki, okazało się że moja uczennica ślicznie maluje i pytałam nawet czy by Majce w pokoju jakichś postaci nie narysowała :) Jest chętna ale muszę się nad tym jeszcze zastanowić...

mgiełka u nas też inne kredyty obniżały zdolność, tak samo wiek kredytobiorców...ale nie ma się co zrażać, trzeba zrobić pierwszy krok...a po drodze wychodziło sto innych spraw które wydawało się szybko pójdą i że to bułka z masłem...np zaświadczenie od męża z pracy było brane kilka razy, bo ma podstawe plus premie w wypłacie, okazało się że premie się nie liczą do ustalania zdolności kredytowej, więc czekaliśmy na marzec aż wpłynie 13 pensja i ona się już liczyła, przy czym wyszło że druk już nieaktulany i trzeba znowu było iść do kadr...i tak z innymi pierdołami to trwało...pamiętam rzeczoznawca się w operacie pomylił o 4 setne metra kwadratowego i trzeba było robić korektę...no formalności nie są łatwe...:(:(

Ale głowa do góry, wszystko samo wyjdzie a Wy musicie się spieszyć..i napewno sobie poradzicie :):)

Ach...wigilia powinna być dniem wolnym od pracy!!!

12 lata 1 miesiąc temu #472823 przez monika1984lodz
dotarłam i ja :)

Emi śpi - ja padam na twarz jakaś przetyrana dzisaj jestem

Kasia dziękuje :) :kiss:
i wszystkim Wam dziękuje za głosiki- jeszcze kilka dni Wam powiercę dziure w brzuchu :blush:

Mgiełka nie zazdroszcze załatwiania- moja przyjaciólłka w trakcie załątwiania tego kredytu rodzina na swoim schudła ponad 6 kg co w jej wypadku zrobiło z niej patyk z wielkimi cycami, się śmialyśmy,że i ja muszę taki stresik podłapać :P ztym,że oni to jeszcze trafili na debila co to miesszkanie sprzedawał
a teraz kończą już remont i w przyszlym tygodniu przeprowadzka :)

Gosia smutno :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu #472828 przez monika1984lodz
MAja ja idę w niedziele z córką szwagierki na zmierzch :) :lol: wybrałam seans o 14 żeby nie zasnąć hahahhaha

Marta a o jakich postaciach myślisz :)
i zabiję za naleśniki - :angry: :silly:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu #472835 przez maja1982
jednak nie idziemy - będziemy sie seansowac w domku :)

12 lata 1 miesiąc temu #472854 przez mgielka22
Ja nie mam kart kredytowych Gosiu ja mam kredyt gotowkowy... No wiem formalnosci zabija koedys polske :dry: wiem ze sie musimy spieszyc... masakra jakas to bedzie...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka