BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 tygodni temu #484552 przez ewelinaa
Słowiczku pokaż ten dywan, boa ja chcę do salonu kupić

Franio :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #484559 przez ewelinaa
Maja podaj mi maila to wyślę Ci przepis i instrukcje co do zakwasu :) bo mam zeskanowane

12 lata 4 tygodni temu #484567 przez maja1982
ewelina - priv!dziękuję :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #484574 przez Pyśkaaaa
zjadłam pół opakowania merci słabo mi sie zrobiło...

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #484578 przez maja1982
Pyśkaaaa napisał:

zjadłam pół opakowania merci słabo mi sie zrobiło...

pyska - a słabo ci się zrobiło bo tyle zjadłaś ;) czy słabo ci sie zrobiło i dlatego zjadłaś??

a robiłaś koleżanko te badania??

12 lata 4 tygodni temu #484589 przez iwonaNAVI
AAAAAAA dziewczyny wlasnie dzwonila do mnie jedna bliska kolezanka ze jej szefowej siostra co ma przedszkole szuka kogos do pracy i czy chce namiary...w sumie to nie jest zbyt blisko mojego domu pewnie jakies 25 km no ale lepszy rydz niz nic i wyobrazcie sobie za za doslownie 10 min dzwoni druga tez bliska kolezanka z taka sama propozycja tylko odnosnie innego przedszkola blizej mojego domu i co najlepsze praca 5 h dziennie male grupy i ZERO planow miesiecznych (wiec ta najgorsza papierkowa praca odchodzi :) no i szukaja na gwalt co prawda na zastepstwo do czerwca 2013 no chyba ze sie sprawdze to na ZAWSZE krzyczala dyra do telefonu
pytalam kiedy ma przyjechac mowila nawet dzis wiec zaproponowalam jutro :)
potem jeszcze raz ta kolezanka dzwonila i mowila ze dyrka chce mnie jutro juz do dzieci dac na probe wiec mam sie przygotowac na kilka godzin :) ale sie ciesze no i zarobki jak na te 5 godz/ dziennie sa naprawde dobre :) oby sie udalo :) jestem dobrych mysli bo potrzebuja w sumie od ZARAZ bo babeczka zaszla w ciaze a 2 maja na zwolnieniu bo chora i nie maja 2 pracownikow

a co najlepsze ja juz z tej desperacji wysylalam CV wszedzie chyba i w pn mialam rozmowe w takiej fundacji ale jak dobrze pojdzie to nie bede musiala tam jechac bo moze bede miala juz prace :)

3majcie za mnie kciuki :)

12 lata 4 tygodni temu #484599 przez maja1982
Iwonak - NO TO SUPER!!!!! :laugh: :) kciuki zaciśnięcie ale myślę ze rozmowa to tylko formalność :)

12 lata 4 tygodni temu #484608 przez iwonaNAVI
Maja szczerze to ja tez tak mysle...ja ogolnie to mam szczescie do takich rzeczy ze nagle szybko potrzebuja ja sie napatosze i mam prace :)

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #484686 przez slowiczek
WITAM :)

plac zabaw zaliczony, jestem taka zadowolona i dumna, że Natalka tak super bawi się z dziećmi :) ganiała się dziś z dwiema dziewczynkami, tak się śmiała się w głos że rodzice innych dzieci śmiali się razem z nią :blush: zjadła obiad i poszła spać

dywan www.leroymerlin.pl/dywany-i-wykladziny/d...e,p166391,l1213.html chociaż kolor w rzeczywistości jest inny, www.promoceny.pl/gazetka/8428/p/11/ tu jest bliższy prawdy, to jest taka żywa jasna zieleń, powiedziałabym, że wręcz trochę odblaskowa :silly: ale są jakieś inne kolory

Maja, odnośnie żłobka to jednak ten który jest dalej od domu, kucze, właśnie muszę zadzwonić do właścicielki i powiedzieć, że już się zdecydowaliśmy żeby nam miejsce nie przepadło!

Iwonka...to widzę, że kolejna mama wraca do pracy :) super, trzymam kciuki :kiss:

Franio piękny :kiss:

to i ja wam wrzucę jakąś Natalkę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 4 tygodni temu #484693 przez ewelinaa
Iwonka SUPER :woohoo: :woohoo: to masz takie szczęście do pracy jak ja ;)

Maja wysłałam maila :)

"Zatrudniłam" nowego pracownika do firmy, papiery uporządkowane idę do domu :woohoo:

12 lata 4 tygodni temu #484707 przez iwonaNAVI
Nati slicznotko :)

12 lata 4 tygodni temu #484840 przez Marta M
Jestem na chwilę :)

Drzwi zamówione, cztery sztuki, ale będą dopiero za około 6 tygodni, także nasza wyprowadzka na góre musi jeszcze poczekać, bez drzwi nie da rady, na klatce i schodach nie mamy jeszcze barierki więc drzwi być muszą żeby mi nie uciekła na korytarz...i trochę uciążliwe będzie mieszkanie na górze w zamkniętym pokoju ale cóż, kasy nie ma na schody i barierkę..szafę też zamówiliśmy, ale tylko półki, bo na drzwi co? kasy brak ale i tak jest cudownie :):):)

Mała rzadko Olę pokazujesz i przez to co zdjęcie nie mogę się napatrzeć jak urosła :kiss: Dla Kamilka pływaka buziak i Frania też :woohoo: :kiss: :kiss:

Widzę że Wam śmiechu narobiłam głosami, ale mnie też to nieźle ubawiło :)

Iwonka ale wieści, niesamowite, jak nic to nic ale jak coś to już konkretnie :) Powodzenia! :side:

Nataluszka gwiazdeczka :side:

12 lata 4 tygodni temu #484845 przez Marta M
A no i ta czwórka wreszcie się przebiła także uaktualniam suwaczek i widać już dwójki górne, czekam kiedy się przebiją :)

I temat zębów dalej bo na 18 spylam do zębologa więc papa

12 lata 4 tygodni temu #484857 przez slowiczek
no przecież! ciotka gapa zapomniała pochwalić pilną Oleńkę i Kamilka pływaka :lol: :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #484938 przez iwonaNAVI
Ale jestem dumna mamy pierwszy swiadomy sukces nocnikowy...od kiku dni ucze ja bez pampka chodzic z gola pupka ale zawsze robila tam gdzie stala...a dzisiaj troche zrobila na ziemnie przerazila sie okropnie przestalka sikac i bieglysmy na nocnik posadzilam ja i dokonczyla sikanie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka