BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 tygodni temu #489690 przez Marta M
ja jestem dziwna...jak tylko będę w domu to nie chcę Majki do przedszkola dawać...pójdzie dopiero do zerówki..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #489691 przez Mała
gosia2324 napisał:

Pyska, moja mama pracowala w domu wiec poszlam dopiero do zerowki i jakos sie rozwinelam :P :blink: :woohoo: :woohoo:

padłam hahahahaha :lol: :silly:

12 lata 2 tygodni temu #489693 przez Marta M
gosiu :woohoo:

12 lata 2 tygodni temu #489695 przez slowiczek
moja mama też nie pracowała a ja i tak chodziłam do przedszkola, i super :) a czemu nie chcecie posyłać do przedszkoli ?

12 lata 2 tygodni temu #489696 przez Iwonka
Gosia ale sa takie małe rozmiary????? np 20-21 też widziałam superowe sa

12 lata 2 tygodni temu #489698 przez Pyśkaaaa
slowiczek napisał:

moja mama też nie pracowała a ja i tak chodziłam do przedszkola, i super :) a czemu nie chcecie posyłać do przedszkoli ?

moja mama mnie dopiero posłała do zerówki ale jestem tego samego zdania co Słowiczek :) przedszkola są super :)

jak bym miała fany żłobej to i do żłoba by poszedł ale niestety....

12 lata 2 tygodni temu #489699 przez fanka
Maja mojego namiotu nie polecam, dawid dostał na urodziny (sama wybierałam) ale to totalny badziew!!!! co prawda zabawę miał w nim fajną i się cieszył ale namiot po 2 dniach używania nadawał się tylko do kosza!!!
Pyśka co do prezentów to u nas teraz najbardziej na topie są klocki mega bloksy i bajeczki z serii mały chłopiec- tu jedt jedna z nich www.matras.pl/dla-dzieci/ksiazki-dla-dzi...a-maly-chlopiec.html ja kuouje je w empiku, dawid je uwielbiaaaaaa!!! i polecam jeszcze to dla tych co sporo podrózują allegro.pl/tiny-love-magiczna-kierownica...719-i2816102819.html

12 lata 2 tygodni temu #489700 przez Mała
Kamil chodzi od 4 rż i jest przeszczęśliwy, że tam chodzi. A jak jest chory to największą bolączką jest to, że nie może do przedszkola iść :blink:

12 lata 2 tygodni temu #489701 przez Agusia83
Witam Was...przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale jak Mala :laugh: napisala zle sie czulam, mdlosci i wymioty mialy mnie opuscic, a jednak jeszcze sie zdarzaja..i od 2 dni mam okropne migreny...nic kompletnie nie pomaga. Dzis w pracy myslalam,ze glowa mi eksploduje...dopiero kilka godzin temu odpuscil mi bol :(

widze, ze sporo z naszych mauchow ma ostatnio klopoty z zasnieciem...Emi rowniez...kiedys wystarczyla flacha, kolysanki a od kilku dni schodzi z lozka, chce lazic po mieszkaniu...a juz jej nie pozwalam...bo jest po kapieli...i tak sie meczymy..az w koncu sama pada.

Wszystkie zdjecia i filmiki cudowne :) to prawda, ze rok temu mialysmy ostatnie @..piekne czasy :lol:

Zaraz lece spac...jutro musimy Emi zawieźć do babci nr2 :silly: a nadal nie mamy auta.

W pracy ok.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #489703 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #489707 przez gosia2324
Marta M napisał:

ja jestem dziwna...jak tylko będę w domu to nie chcę Majki do przedszkola dawać...pójdzie dopiero do zerówki..

Marta ja to jestem na z tego swiata :S Ja sie ciesze ze Kubcio moze do 8.00 lezec w lozku,pic kakao i ogladac bajki :blink:

12 lata 2 tygodni temu #489709 przez Pyśkaaaa
Fanka mamy trochę z tej serii:) są bobmastyczne :D i tez zakupujemy w empiku :)i wszystkim polecam

12 lata 2 tygodni temu #489712 przez Agusia83
A ja chetnie posle Emi do przedszkola..sama chodzilam i bylam bardzo zadowolona..wiem, ze mojej mamcie tez moze byc ciezko zajmowac sie 2 dzieci...

Musze sie pochwalic, ze mamy juz 11 zabkow...3 czworki sa z 4 nie chce sie przebic...a dziaslo spuchniete na maksa

12 lata 2 tygodni temu #489716 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Bo pracowalam w zlobku i wiem jak jest trudno "ogarnac" 30 sioro maluchow, a dzieci w tym wieku rozwojowym nie bardziej niz kontatku z rowiesnikiem potrzebuja rodzica,
Dzieci sie mijaja po sali, bawia sie 3,4 latki, a Pani w przedszkolu nie poprzytula Ci dziecka, na tyle ile ono potrzebuje itd...

12 lata 2 tygodni temu #489717 przez Mała
Pyśkaaa i Ty nam takich rzeczy nie meldujesz :ohmy: To paskuda no :angry:

Fanka my też mamy te książeczki :lol: i jeszcze fajne są te www.matras.pl/szukaj/?query=obrazki+dla+maluch%C3%B3w Oli ulubiona Zwierzęta i ich dzieci

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka