BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 tygodni temu #495994 przez mgielka22
Gosia ja przychodze w wigilie z nocki M pracuje do 17 mam tylko 25 grudzien wolne a potem 26 do pracy wiec nam sie kompletnei nie oplaca bo jak pojedziemy do wro to i trzeba jechac do babci na wies do T a na to czasu nie ma nie mowiac o pieniadzach na paliwo a teraz musimy przydusic pasa na oplaty na nowe mieszkanie wiec nam sie nei oplaca. a wielkanoc spedzilam w pracy poza tym bylismy tez swiezo po przeprowadzce...a poza tym my swiat nie obchodzimy jak wy ;) M nei lubi spedow... dla nas to po prostu wolne...tzn nei dla mnei bo sluzba zdrowia nigdy wolnego nie ma :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #496008 przez mgielka22
Znikam na nocke milego wieczorku :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #496029 przez maja1982
melduje sie :)

dziec spi od 18.20 ale juz mi na rekach zasypiał :) slabiutki jest :(

kasia - fajnie ze jesteś :) to u was tez szpital :( zdrówka dla was :kiss:

magda - super :) az sie cieplej zrobiło od razu :)

pyska - nie dostalaś nic na to gardło??czy ja coś źle przeczytałam :S

kacperek - ależ jestes przystojniaczek :) :kiss: śliczny z Ciebie chłopczyk :) jak karolkowi pokazałm to zdjęcie gdzie Kacperek lezy z pilotem :woohoo: to lolek od razu zaczął pokazywać że Kacpi śpi - a sapie tak fajnie wtedy :)

pati - jak poszło na egzaminie??peweni do przodu:) ty to zdolniacha jesteś :)

marta - fajnie spędzisz sporo czasu z rodziną :) a z góra dacie radę :) w sumie to jak łózko jest to mozna sie wprowadzac ;)

słowiczek -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

D jedzie :)

byłam z Karolkiem u lekrza - osłuchowo czysty :) inhalować, ściągac katar itp czyli nic nowego sie nie dowiedzialam ale chciałąm zeby go posłuchala bo kaszle dosyć mocno :(

a no i dostaliśmy pozwolenie na wychodzenie na polko :) pospacerowaliśmy chwilkę , troszkę pojeździlismy na sankach :)

a ja mam taki potworny katar :( wyglądam jakbym dostała w kinol od kogos :( :S nie chciałybyście mnie widzieć!

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496041 przez maja1982
znowu nieciekawa noc sie zapowiada :( męczy sie maluszek z tym katarem i kaszlem :(

12 lata 4 tygodni temu #496064 przez slowiczek
biedny Loluś, Ty zresztą też :( :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #496087 przez Pyśkaaaa
Maja dostalam antybiotyki przeoczylas :p biedny Lolek ale Franus laczy sie w bolu zkatarkiem a i Ty kuruj sie

Slowiczku zapraszam na slodyczowe party :*

Gosia ja sie w drzwiach nie zmieszcze po takiej ilosci

rany moj chlop juz mnie 100 lat tak nie wkurzyl jak dzisiaj wogole nie pamietam kiedy ostatni raz sie z nim poklocilam

12 lata 4 tygodni temu #496088 przez maja1982
pyska - no widzisz to jednak gapa ze mnie ;) ty taki chudzielec jak zjesz nawet słodyczy za 200 zł to nic nie bedzie widać :silly: :) :kiss:

och K :) nie denerwuj naszej pyski :) ;)

12 lata 4 tygodni temu #496091 przez Pyśkaaaa
on niech sie lepiej nie odzywa bo ja nie dosc ze jestem chora to jeszcze mam @ wiec gryze :p

ide cos jakims cudem zjesc bo leki trza wziac

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496105 przez ewelinaa
A Kinga cały dzień tak szalała, że gdyby nie gile z nosa to nigdy bym nie powiedziała, że ona jest chora :P a ja cała połamana jestem, zaraz wezmę prysznic, wskoczę w piżamkę, owinę się kocem, wypiję jakiś gripex rozgrzewający i będę oglądać Dynastię - codziennie oglądam :blush: ;) a później spać- dziś Kinga spała spokojnie do 7:15, a ja walałam się pół nocy po łóżku i wstawałam nos wydmuchać, bo nie dałam rady oddychać :dry:

Kacperku jaki z Ciebie przystojniak fiu fiu :laugh: :kiss:

Majka i dla Ciebie dużo zdrówka :kiss:

Pyśka ja też chcę na słodyczowe party :blush: :blink:

Mgiełka nie rozumiem jak mówisz, że nie opłaca się na święta jechać - tego chyba za bardzo nie da się przeliczyć na pieniądze :S my 30.12. mamy chrzciny Klary, a na święta na jeden dzień i tak jedziemy ich odwiedzić, babcię, ciocię - 200km tam i z powrotem, mimo, że spotkamy się z nimi na chrzcinach to i tak święta to święta :)

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496106 przez maja1982
to cos nieźle przeskrobał ;)

ewelina - to dobrze ze Kinia tak dzilnie znosi chorobę :) Lolek do wieczora sie trzymał ale potem zaczęło mu oko łzawić (ma tak jak ja przy katarze , ze placze ciągle :( ale i tak lepiej znosi tą chorobe niż ja :(

beti - jak Fifi??

12 lata 4 tygodni temu #496116 przez ewelinaa
Maja Kinga też zdecydowanie lepiej niż ja - ale to dobrze, wolę ja się męczyć niż ona - Ty pewnie podobnie :)

12 lata 4 tygodni temu #496117 przez Marta M
Witajcie,

dzień pełen wrażeń, teraz Maja poszła na sanki, czaicie??? A pewnie niektóre wrześniaki już śpia...tata wrócił stęskniony i jutro go też nie będzie i nie ma biedak kiedy chodzić, więc wyciągnął Maję dopiero co :cheer: :cheer:

Magda ale Wam fajnie :):) Super miejscówa widzę :):) Magda co to za ogród zimowy? Pokazesz zdjęcia?? :)

Pati moja Maja też sie bała śniegu a jak raz się przewróciła to rozpłakała się dopiero wtedy jak zobaczyła że ma czarne rączki :cheer:

Ja też nie wyobrażam sobie Świąt bez bliskich wkoło :)

12 lata 4 tygodni temu #496122 przez maja1982
ewelinaa napisał:

Maja Kinga też zdecydowanie lepiej niż ja - ale to dobrze, wolę ja się męczyć niż ona - Ty pewnie podobnie :)

zdecydowanie tak :)

marta - no saneczkowanie z tatą bezcenne :)

12 lata 4 tygodni temu #496126 przez gosia2324
Komu tosty ????

Ewelina tez tak mysle, wspomnien nie da sie przeliczyc na pieniadze, tak samo rodziny i przyjaciol...

12 lata 4 tygodni temu #496128 przez Pyśkaaaa
Ewelina zapraszam i Ciebie :*
dla wszystkich starczy
Marta super

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka