BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 tygodni temu #497329 przez Pyśkaaaa
Marta M napisał:

Pyśka on to sam namalował? WOW

Sam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #497330 przez Iwonka
Agusia83 napisał:

Hej dziewczynki...bol glowy dopiero teraz mi przeszedl...az boje sie, ze zaraz wroci.
Emisia cudownie bawila sie u babci z kuzynami...tata pokazywal mi filmik :silly: wariowala po calym lozku....w aucie zasnela, ale jak ja rozbieralam, przebudzila sie i troszke poplakala...
Dzis tata stwierdzil,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaraz ide sie kapac, bo nogi trza ogolic...ajaj, jak ja tego nie lubie...

wiem, przepraszam, nie wstawialam wam zdjecia bo stwierdzicie, ze to dopiero 14tc a ze mnie juz taki hipopotam...wstyd mi, ze juz taki duzy brzuch mam...chociaz niby przytylam prawidlowo...2kg od poczatku...

Iwonka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziekujemy Bartusiowi za calusy.

Sniegowo-balonikowa Maja cudna :lol: Fajnie, ze nie boi sie sniegu.

U mnie w prayc jeszcze do niedawna mozna bylo sie bezproblemowo ubezpieczyc bo karencja byla zerowa, a jak zaszlam w ciaze 9-miesieczna i tym sposobem znow dostane fige z makiem...

Emi ma smoczek tylko do spania lub w samochodzie...ale tez sie boje jak bedzie z jego odstawieniem,

Nie inaczej było to nazwane chyba imunnoterapia może to to samo co hormonoterapia , wiem że będzie dobrze musi mi przecież pomagać :) w przyszłości planujemy drugie dziecko i przecież będzie musiała pomagać :)

12 lata 4 tygodni temu #497331 przez slowiczek
Franuś :kiss:
Natalcia też dziś wysępiła ode mnie kawalątek czekolady ale nie zrobiła na niej większego wrażenia

czytacie jeszcze tego bloga co wam kiedyś pokazałam ? ta mama też jest znów w ciąży, mrowkomama.blox.pl/html opowieść 26 fajna, taka prawdziwa :blink: ....

no a ja generalnie mam chyba doła, idę się poskładać w samotności

12 lata 4 tygodni temu #497335 przez Iwonka
Laseczki lecę się myć i spać zmęczona jestem na maksa

12 lata 4 tygodni temu #497336 przez Mała
Słowiczku a co ci?

12 lata 4 tygodni temu #497337 przez Pyśkaaaa
Słowiczku co jest? wysłaął m Ci maila :*

12 lata 4 tygodni temu #497343 przez fanka
cześć laseczki, witam sie po dłuże\szej przerwie!
Nie jestem w stanie nadrobić ale przjrzałam strony, naoglądałam się naszych cudeńków :kiss: :kiss: :kiss:
zdowia dla wszystkich chorowitków :kiss: :kiss:
u nas ciąg dlaszy bieganiny, zakończyłam już na szczęście okres pracy również w weekendy także teraz pierwszy od miesiąca weekend wolny będę mieć(nie licząc, że mam zaliczenie na uczelni), w między czasie ja przeszłam jakieś zatrucie i nie byłam 1 dzień w pracy bo cała noc mnie męczyło! kilka dni mieliśmy jazdy z dawidem bo wyobraźcie sobie, że wychodzą mu 5-ki!!!ja byłam w szoku ale jego nieznośne więc zachowanie musiało być czymś spowodowane i w końcu odkryłam gule w miejscu dolnej piątki!ale teraz jeste już ok, a przez 3 dni wył o wszystko, cviągle marudził , nie chciał spac itd.ale ogólnie jest cudowny, niemogę się nim nacieszyć jak wracam z pracy,teraz zaczyna ładnie mówić pojedyńcze słowa , mama- tata- baba- dziadzia (czyt. dziadziu)-auto- buty , mówi jakie odgłosy wydają zwiewrzątka.No i jest strasznym szaleńcem, nie wiem skąd on bierze niektóre swoje pomysły, oczy trzeba mieć dookoła głowy.Ale i tak go wuielbiam :-) to tyle chwalenia

12 lata 4 tygodni temu #497351 przez Mała
Fanka No nie wierzę, a na poprzedniej stronie napisałam, że Wy już macie wszystkie ząbki, teraz kolej na pozostałe marudki. A tu proszę 5 :ohmy:

12 lata 4 tygodni temu #497356 przez Marta M
słowiczku przeczytałam cała opowieść 26, świetna jest, a zwłaszcza to jak się jest z dzieckiem samemu, wyprawa po śmietane do dklepu w grudniu i inne takie :) SUper :)

I cytat mi się spodobał :)

Twoje emocje zmienią się pod każdym względem. Ta kobieta, którą znałaś przed porodem…. Została w innym świecie. Ty już jesteś w świecie mam. To co kiedyś wydawało Ci się ważne, dzisiaj jest na 3 planie.

12 lata 4 tygodni temu #497358 przez Marta M
fanka ale masz kołowrót :ohmy: A Dawidek jest niesamowity z tymi ząbkami :cheer:

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #497360 przez Marta M
słowiczku opowieść 26 można zilustrować :)

Tekst do obrazka:
"Mężczyzna wraca do domu i widzi taki oto obrazek: pięcioro dzieci szaleje, mieszkanie wygląda jakby przeszło przez nie tornado, zabawki i ciuchy porozrzucane, telewizor wyje, pies szczeka, gazety porozrzucane... A w kuchni... Lepiej nie mówić, jedzenie na podłodze, na kuchence spalone garnki, w zlewie stosy naczyń, brudna podłoga, drzwi od lodówki otwarte... Mężczyzna szuka żony, gdy znalazł, ona go pyta z uśmiechem, jak minął mu dzień. On patrzy na nią i pyta zdezorientowany: "Co tutaj dzisiaj się wydarzyło?". Żona na to: "Wiesz, każdego dnia, gdy wracasz z pracy do domu, pytasz, co ja robiłam przez cały dzień?". "Tak - potakuje mąż". Na co zona: "No właśnie, to dzisiaj nic nie zrobiłam".

Załączniki:

12 lata 4 tygodni temu #497381 przez pati-m
Hej
Wpadłam na chwilkę.
Nadrobiłam was i oczywiście wychwalał wszystkie śniegowe cuda, i te nieśniegowe też :kiss: :kiss: :kiss:

No i zdrówka dla chorowitków :kiss: :kiss: :kiss:

Egzamin napisany, wyniki jutro.

I nie wiem co miałam jeszcze napisać :S

12 lata 4 tygodni temu #497389 przez mgielka22
Hello ja po imprezie bylo super wytanczylam sie wkkoncu nie pamietam po ilu :P bardzo milo jedzenie dobre :)

Dzieciaczki sliczne i nei chorowac mi tu :D

Fanka i dobrz wyjda 5 i masz spokoj na 6 lat :D Lilce teraz 3 ida...
Pogoda okropna -13 st mgla taka ze drogi nei widzialam jak wracalam a jeszcze w srodku mi szyby zamarzly no masakra!!!

Ja nie wiem jak odzwyczaje od smoka bo lilka zasypia ze smokiem a potem go wypluwa ojjj bedzie ciezko... a czekolade juz jadla :) zreszta ona wszytsko je i juz nie daje jej MM tylko normalne mleko butelkowe z biedry i jej smakuje :)

12 lata 4 tygodni temu #497404 przez iwonaNAVI
Oliwia doiero niedawno zasnela ..polozylam ja ok 20 nawet przed a dopiero teraz padla...w dzien spala 30 min

juz mi milion razy plakala przez zatkany nos...szykuje sie ciezka noc...dobrze ze jutro M ma wolne to troche mnie odciazy i pewnie zostanie jutro z mala a T troche odsapnie bo napewno nie jest jej lekko tym nardziej ze Oli taka maruda

12 lata 3 tygodni temu #497530 przez gosia2324
Witam

jednak idziemy do lekarza, niech nam cos przepisze, wczoraj zywmiotowala 2 x i poszla ze mna spac, musialam siedziec przy lozeczku az nie zasnie i spala bez pobudki do 7.20 :cheer:
na 12,20 mamy wizyte

Aguia i dobrze M zrobil bedziesz miala dwójkę dzieci i musisz je ogarnac, nie bedzie czasu na kolysanie dwójki, niestety, EMi to duza dziewczynka i szybko zalapie o co chodzi :blink:

Iwonka ja tez daje www.ceneo.pl/14596393?se=F7hx8ut2vaS3u4b...rulrQCFc2R3godoxoAXA
ma juz wit D i tran w sobie.

Franio mmmmmmmmmmm :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka