BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #511330 przez pati-m
maja - dziękujemy za zyczonka :) I po cichu zazdroszczę trochę tych gór :blush:
Udanego sylwka! I trzymam kciuki za jeszcze jednegi takiego szkrabka kochanego jakim jest Lolo :) A może nawet nie jednego :blush: :lol: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #511334 przez iwonaNAVI
Hello :) u nas walka z choroba trwa...jest o niebo lepiej goraczki juz nie ma ..ale maly kaszelek jest ale mysle ze juz chorobe pozegnalysmy

wczorajsza noc nieciekawa...zasnela mi o 17 i spala do 19 i potem nie chciala isc spac...my z M padalismy a jej humor wrocil biegala i szalala po domu...zasnela dopiero o 24 i do 3 spala wstawala plakala...ale od 3 az do 10:30 spala :)

11 lata 11 miesiąc temu #511340 przez pati-m
iwonka - no to na pewno umęczona jesteś. Ale najważniejsze, że Olwika czuje się już lepiej.

11 lata 11 miesiąc temu #511354 przez bewipo
Witam :)

My też walczymy z chorobą, te wirusy to jakieś zabójcze :dry:

Maja ale ci dobrze :) Też troszkę zazdroszczę ;)

Kacperek ale słodkie minki robisz :kiss: :kiss: :kiss:

My przez te choróbska to nawet nie mamy żadnego zdjęcia świątecznego :(

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #511367 przez Marta M
Witajcie, wiecie że dwa lata temu testowałam i zobaczyłam upragnione dwie kreski?? Była chyba piąta rano :lol: :lol: A dziś mam już takiego dużego bąbla, jeszcze rok temu płakać mi się chciało że Maja chyba nie wie kto jest jej mamą bo podchodziła do mnie jak do każdego innego człowieka a dziś nawet u męża na rękach nie chce siedzieć...cały dzień od rana biega mi za nogami i mama, mama, mama :blush: :blush: I mamy ostatnią czwórkę :lol: :lol:

Monia Maje też ostatnio ciężko uśpić, zdarzyło mi się już dwa razy że pierwszą drzemkę zrobiła soboe dopiero o 16tej ale aż tak wytrwała jak Nuna jeszcze nie jest ;)

Aguś no rano się obudziliśmy i chyba już trzeźwi po tej farbie ;);) A zdjęcia narazie nie ma czego wstawiać bo tylko kolor na ścianie jest, reszte pusto, ani podłogi ani drzwi, nic..

Domi 40 stopni?? O rety :(

Kacperuś :kiss:

Mnie też się nasza Mała kojarzy z wielkością serca :lol: :lol: A myśląc o bewipo widzę jej pierwszy ślubny awatarek :)

Maju ale fajnie spędzicie sylwester, udanego wieczoru :)

11 lata 11 miesiąc temu #511390 przez iwonaNAVI
Kacperosek jaki kochany lobuziak a mama to chyba balaganu nie widziala :P

Maja super zazdroszcze odpoczynku :)

my na sylwka jedzemy do kuzynki zabieramy lozeczko i meczymy Oliwke ile sie da a potem hop do lozeczka baby monitor zalaczamy i sie bawimy :)
swoja droga Mgielka dziekuje jeszcze raz naprawde swietna sprawa z tym programem :)

11 lata 11 miesiąc temu #511415 przez monika1984lodz
Dzień dobry

u mnie nawrót choroby :/ więc łącze się ze wszsytkimi chorowitkami i zyczę zdrówka

Emi obudziła się około północy i do 3 szalała z ciocią - potem padła i od 8:30 nie śpimy - chociaż teraz nyna z tatą i ja tez idę dłąłczyć

KAcper :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #511442 przez beti
Haloo nadrabiam Was na komorce bo mi Filip blueconnecta gdzies schowal i znalezc nie mogę, cala chate już przeszukalismy :(

Monia... To u mnie w domu było jak tescie u nas byli a on nie zamknal kibla ;P

11 lata 11 miesiąc temu #511451 przez beti
Haha...już to sobie wyobrazilam ;)

pati-m napisał:

monika1984lodz napisał:

Słowiczku ja tego nie pamiętam- ale za to pamiętam jak napisała,że obejrzała poród i się obrzydziła bo nikt jej nie powiedział,że ot takie obrzydliwe i nieestetyczne jest :P

Bewipo współczuję :( zdróweczka dla Was dziewczyny :kiss: :kiss:

Znacie jakiś sposób na odetkanie ucha???

Słowiczku a wiesz co mi się z Tobą kojarzy hihihh

Monia - poskacz na jednej nodze, tej przeciwnej niż ucho masz zatkane, z pochyloną głową w tą stronę które ucho zatkane :) Mi zawsze pomaga :)

11 lata 11 miesiąc temu #511461 przez beti
Iwonka, powiedz mamie, że gdyby lekarze tak uwazali to w szpitalach dzieci po 1 roku by nie dostawaly zwyklego. Fifi w dzien dostaje zwykle a w nocy mm bo jednak ma wiecej wartosci... Moze dawaj jej i takie i takie...
iwonaNAVI napisał:

powiedzcie mi moje drogie co zrobic...mam mozliwosc brac mleko prosto od krowy i to za darmo bo to od babci M dla Oliwci ale moja mama na mnie sie drze ze stanowczo do 3 r.z musze jej podawac Bebiko bo tak lekarze mowia itd. nie ukrywam ze troche tego mleka idzie bo ona pije 3 razy dziennie po 300 ml wiec szybko ubywa

co byscie zrobily na moim miejscu?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #511468 przez Sylwia26081982
Ostatnie ze świątecznych zdjęc :) tak się chowa i tam przełącza, nie ma za bardzo do niego dojścia więc jak go wołam to pełen smiech z mamusi :)

Wchodzi wszędzie, nawet do takiego małego pudełeczka ;)

I na spacerku z mamusią
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #511611 przez mgielka22
Halo :D

Iwonka bardzo sie ciesze ze program sie przydal :D

Ja jutro ide do pracy wiec dopiero wieczorem bede w domku a M ma ponoc cos przygotowac wiec sie okaze :) ale tez Lilke wymeczymy ile sie da no i zobaczymy jak wujek se z nia poradzi pierwszy dzien naszczescie krotko bo tylko do 13 jak M skonczy prace bo ostatnio wyla na widok kazdego :dry:

Dzis bylismy pierwszy raz na basenie na 1,5h ale Lilka miala zaciesz :D a i mamy gorne 3 :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #511689 przez gosia2324
DZieci spia, D poszedl na 24 po 6 dniach w domu,

Maja wypocznijcie i nacieszcie sie soba :blush:

Mgielka, przymknij trochę oko na Lili, takie dziecko pewnie odczuje nowe miejsce zamieszkania i będzie sie czula niepewnie. A mieszkanko ladne :)

Słowiczku czy Ty za 2 dni juz idziesz do pracy a Nati do zlobka?
Mam nadz ze nie bedzie Was mniej ...

11 lata 11 miesiąc temu #511691 przez beti
Dorwałam się do lapka M, dzieciaczki wszystkie prze prze prze jak zawsze :kiss:
mgiełka, fajne mieszkanko i baardzo mi się podoba kolor w pokoju Lilki, to taki niebieski fiolet??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurde, mieli znajomi wpasc do nas na Sylwestra, ale nas wystawili 2 h temu i bedziemy sami siedzieli :(

11 lata 11 miesiąc temu #511694 przez gosia2324

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka