BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #511863 przez Marta M
My też jutro we troje, mieliśmy jechać gdzieś na spontan we dwoje bo T obiecała z Mają zostać na noc, ale stwierdziliśmy że nie pojedziemy jutro na Zakopane bo od piątku na zakopance taaaaaaaaaakie korki, a jechać 100km przez 5 godzin mi się nie chce jak to nie raz bywało...i tylko po to żeby Maje podrzucić, ale T obiecała na ferie do nas wpaść więc ją wykorzystamy jeszcze :lol: :lol:

więc jutro Sylwester a my będziemy kłaść podłogę w drugim pokoju itd :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #511865 przez gosia2324
Marta co tam :) Ja rok temu poszlam o 23.00 spac, Jogo po polnocy obudzila mnie na karmienie :blush: :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #511866 przez Mała
My też we czwórkę w domu jutro. Z resztą zaraz na wesele idziemy 26.01

Gosia przed wyjściem nie zapomnij sobie fotki pstryknąć :lol: A dzieci z mamą?

12 lata 3 miesiąc temu #511868 przez Marta M
gosia2324 napisał:

Marta co tam :) Ja rok temu poszlam o 23.00 spac, Jogo po polnocy obudzila mnie na karmienie :blush: :woohoo:

Rok temu u nas było tak samo :) Maja wstała za minutę dwunasta i dzięki temu wiem że Nowy Rok się zaczął :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #511871 przez gosia2324
Mała napisał:

My też we czwórkę w domu jutro. Z resztą zaraz na wesele idziemy 26.01

Gosia przed wyjściem nie zapomnij sobie fotki pstryknąć :lol: A dzieci z mamą?

My mamy wesele z lipcu i we wrzesniu :huh: D trzeba kupic garnitur , dac prezent juz sie nie moge doczekac :dry:

tak z maja mamą

12 lata 3 miesiąc temu #511872 przez Mała
A dwa lata temu w sylwestra albo w nowy rok w łóżku T powstała OLa :lol: :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #511873 przez Marta M
Zdjęcia albo zamazane albo ucięte, hihi, jedyne na którym cokolwiek widać ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #511874 przez fanka
cześc laleczki
zdrówka dla chorowitków naszych, a ja się niestety do nich dołączam, bierze mnie dzis na maksa, właśnie pije gorącą herbatę i pakuje w siebie leki.
Zdjęcia super wszystkie jak zwykle zresztą bo tu same śliczne dzieci i nie mniej urokliwi rodzice to zdjęcia śliczne muszą być :-)
gratuluje wszystkim nowych ząbkó!!
usmiałam się strasznie czytając, że się Wam z piząmą kojarzę ;-)
ja również praktycznie z każdą z Was mam jakies skojarzenia, wiekszość się pewnie powtarza, do Słowiczka dodoała bym jeszcze konkubenta ;-), do Gosi...... kurczak Gosi :-), do małej- totoalny optymizm- w każdej sytuacji!! Beti- malowanie płotu w ciązy , monika- szukanie slubnych butów, Magda- niezwykłe zwyczaje, obchody różnych uroczystości, Bewipo- delikatność, filigranowość., Maja- luz, spontaniczność, i piękna chusta góralska do sukni ślubnej!!Marta- wyjątkowy kształt ciązowego brzuszka i tak bym mogła wymieniać choć oczywiście to tylko moje dodatki do tego co napisałyście wcześniej bo wbsolutnie się ze wszystkim zgadzam !!!
A tak naprawdę to wszystkie jesteście WYJĄTKOWE- bo realizujecie się czy to w domu czy w pracy, radzicie sobie z domowymi obowiązkami, uczycie się , dbacie o mężów(partnerów), znajdujecie czas na pogawętki z nami i służycie zawsze dobrą radą , a w tym wszystkim jesteście cudownymi Mamami :-) :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #511877 przez beti
MAła :D :D :D

Gosia...bo kopnę w młodą du..ę :P :P ja Was nie muszę zapraszać, Wy wpadajcie kiedy macie ochotę, ja na Was czekam :D :D

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #511881 przez Mała
do małej- totoalny optymizm- w każdej sytuacji!! no to poleciałaś, ja optymistka, zawsze się martwię na zapas i zakładam najgorszy scenariusz, i nienawidzę siebie za to :dry:

Fanka ty się lekami kurujesz,a T stwierdził że lepiej winem, lekami zdążę i go posłuchałam :S

12 lata 3 miesiąc temu #511885 przez Marta M
fanka WOW :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #511886 przez gosia2324
Beti, a kto obiecal nas obwiedzic :PPPPPPP

Fanka, Ty mi sie kojarzysz jeszcze z kukułkami :) :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #511889 przez Mała
gosia2324 napisał:

Beti, a kto obiecal nas obwiedzic :PPPPPPP

Fanka, Ty mi sie kojarzysz jeszcze z kukułkami :) :woohoo:

chyba z nalewką kukułkową :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #511890 przez Marta M
słowiczek z niewyczerpanym libido a Monika z karaniem swjego chłopa :):) a Maja mnie się nie tyle kojarzy co ją wciąż słyszę, cuuuudny ma głos :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ewelina z tą historią z wózkiem i z oblataniem w papierkach i tak by dużo wymieniać...normalnie znamy się już chyba jak łyse konie, co nie??

12 lata 3 miesiąc temu #511892 przez beti
fanka napisał:

cześc laleczki
zdrówka dla chorowitków naszych, a ja się niestety do nich dołączam, bierze mnie dzis na maksa, właśnie pije gorącą herbatę i pakuje w siebie leki.
Zdjęcia super wszystkie jak zwykle zresztą bo tu same śliczne dzieci i nie mniej urokliwi rodzice to zdjęcia śliczne muszą być :-)
gratuluje wszystkim nowych ząbkó!!
usmiałam się strasznie czytając, że się Wam z piząmą kojarzę ;-)
ja również praktycznie z każdą z Was mam jakies skojarzenia, wiekszość się pewnie powtarza, do Słowiczka dodoała bym jeszcze konkubenta ;-), do Gosi...... kurczak Gosi :-), do małej- totoalny optymizm- w każdej sytuacji!! Beti- malowanie płotu w ciązy , monika- szukanie slubnych butów, Magda- niezwykłe zwyczaje, obchody różnych uroczystości, Bewipo- delikatność, filigranowość., Maja- luz, spontaniczność, i piękna chusta góralska do sukni ślubnej!!Marta- wyjątkowy kształt ciązowego brzuszka i tak bym mogła wymieniać choć oczywiście to tylko moje dodatki do tego co napisałyście wcześniej bo wbsolutnie się ze wszystkim zgadzam !!!
A tak naprawdę to wszystkie jesteście WYJĄTKOWE- bo realizujecie się czy to w domu czy w pracy, radzicie sobie z domowymi obowiązkami, uczycie się , dbacie o mężów(partnerów), znajdujecie czas na pogawętki z nami i służycie zawsze dobrą radą , a w tym wszystkim jesteście cudownymi Mamami :-) :kiss: :kiss:

I LOVE YOU ALL!!!! :kiss: :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka