BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #515376 przez mgielka22
tez sie witam

Agusia ja bym chyba tam raban zrobila jakby tak bylo albo bym cos przygadala durnej doktorce...grr ostatnio tez opitolilam jednego z lekartzy od nas bo mnei juz wkurw.. na maxa...

Zazdroszcze bezsmoczkowych dni Lili dopiero chyab na urlopie za mc odstawie skoro wyszly prawie wszyttskie zeby bo teraz caly czas z nim lata :dry:

Rano mnie cos scielo i lecialo ze mnei gora i dolem brak funkcji ale po :X zrobilo sie lepiej o wiele i posprzatalam wszystko zaraz se ide rosolek ugotowac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #515426 przez gosia2324
A ja pozałatwiałam sprawy na mieście i odstawiłam auto do warsztatu, jakas poduszka sie popsuła :dry: wiec wydatki od nowego roku :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #515497 przez iwonaNAVI
kurcze napisalam dlugiego posta i mi go wcielo ech nawet juz nie pamietam co mialam tam napsane

11 lata 11 miesiąc temu #515501 przez iwonaNAVI
napisze w skrocie

oli ma jakis mokry kaszel kaszle ok 10 razy dziennie dala, jej flavamed tylko nie wiem czy dobrze bo on ulkatwia wyksztuszanie a ona ma mokry kaszel?

i ostatnio mamy taki czas ze cuda przy jedzeniu sa wy tez tak macie? kiedys wszystko jadla chetnie a teraz chce tylko sama i wymysla no normalnie cyrki...trzeba ja zabawiac odwracac uwage zeby w ogole cos zjadla z obiadu

to samo z zachowaniem kiedys bvyla grzeczna jak sie mowilo nie wolno sluchala a teraz? zrobila sobie jakas zabawe...broi patrzy smieje sie i ucieka...robi wsztstko jakby na przekor byle by popsocic...czy macie podobnie?

11 lata 11 miesiąc temu #515529 przez ewelinaa
Hej, nie pamiętam kiedy u Was byłam B) :blush: nadrabiam, bo muszę być na bieżąco - jestem na 1500 stronie :S ale przeczytam.

Byłyśmy dziś z Kingą u lekarza - Kinga jest przeziębiona, ja kaszlałam i lekarka przy okazji mnie osłuchała i się okazało, że mam zapalenie płuc :ohmy: :cheer: dostałam antybiotyk, jakieś jeszcze tabletki i syropy, oczywiście siedzimy w domu, za tydzień do kontroli.
Dość już mam tych chorób, boję się, że w pracy się wkurzą i mnie w....ą B) a tego bym nie chciała.

11 lata 11 miesiąc temu #515576 przez Agusia83
Ewelina, witaj jak dawno Cie nie bylo..wspolczuje chorobska...bidusie jestescie....szybciutko wracajcie do zdrowia :laugh:
napisz cos nam o Kindze, wklej zdjecie...tai kawal czasu jej nie widzialysmy...

11 lata 11 miesiąc temu #515583 przez gosia2324
Iwonka, dobrze CI dala, Tylko Flawamed podaje sie do ok 17.00 pozniej juz NIE!

11 lata 11 miesiąc temu #515600 przez Smerfetka
Mała powiedzieliśmy o dzidzi w Święta ale jakoś większego zaskoczenia nie było ;) za to są teraz oczekiwania na dziewczynkę ;)
Nie wiem jak to możliwe ale na mnie ciąża działa odchudzająco. Po pierwszej ciąży nie udało mi się wrócić do swojej wagi i jestem 5 kg na minusie a teraz od początku ciąży już schudłam 1 kg :unsure:
Marta bardzo ładna ta zieleń :)
Agusia ale miałaś przeżycia okropne :/ na szczęście już po, obyś szybko wyzdrowiała i Emisia również żebyście znowu mogły być razem :)
Mój Leo waży 13,5 kg i nosi ubranka na 86 a niektóre na 92 :) A smok musi być - teraz na szczęście już tylko w nocy ale bez niego nie zaśnie a jak mu wypadnie podczas snu to się budzi i płacze :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #515607 przez gosia2324
Smerfetka, a Tyjak czujesz, kto tym razem siedzi w brzuszku?

11 lata 11 miesiąc temu #515635 przez mgielka22
Smerfetka to Lili ma tak samo jak Twoj Leos, tez do zasypiania musi miec smoka ale potem go wypluwa jak se przypomni to tez sie budzi i musze jej go dac noca...

Lili ma cos ok 12kg i ciuchy nosi na 80,86 zalezy od ciuchów :)

11 lata 11 miesiąc temu #515762 przez iwonaNAVI
Gosiu a mucosolvan nie jest mocniejszy i silniejszy niz ten flavamed?

bo dzis wieczorem juz wiecej kaszlala

moze jutro kupie ten mucosolvan co?
z tego co wiem z niego mozna robic inhalacje...on jest taki mocno gesty czy raczej nie bo ten flavamed to taki mocno gesty chyba nie nadaje sie do inhalacji

11 lata 11 miesiąc temu #515773 przez gosia2324
Iwonka, aale inhalacj nie robi sie z syropu :cheer:
Jak kazala Flawamed to stosuj , mucosolwan jest w kropelkach do nebulizacji i na recepte chyba

11 lata 11 miesiąc temu #515778 przez Mała
Agusia dobrze, że jednak w domu się kurujesz. Dla mnie szpital to normalnie trauma. A opowieścią się niestety nie zdziwiłam, szpitalna rzeczywistość :dry:

Iwonka moja ciocia właśnie mówiła, że wypadnie włosów to właśnie trudny czas dla niej był, nosiła perukę, teraz ma już swoje włoski. Siły dla mamy i Ciebie też :kiss:

Kacperek brawo, bez smoczkowy chłopaku :) A tak sobie myślę, może dzieci dorastają do odstawienia smoczka. Z Kamilem też poszło bez jednej łezki, a z Olą póki co to pomarzyć mogę :dry:

Gosia uuuu warsztat, słabo :dry:

Iwonka a co TY byś chciała żeby tylko Oli była naszym wrześniaczkowym aniołkiem, nie ma :blink: :silly: A mucosolvan jest syrop ale i płyn do inhalacji, to są dwa różne preparaty

Ewelina ja cię chyba dzisiaj myślami ściągnęłam :lol: Wy znów chore, zdrówka :kiss: A z tymi oskrzelami i płucami to jedna lekarz mówiła, że właśnie teraz takie nietypowe-wirusowe, niby człowiek tylko kaszle a tu takie cuda

11 lata 11 miesiąc temu #515787 przez monika1984lodz
Witam

Ja dzisiaj jak zombi- nEmi spała aż 4 godziny w nocy- ale owocem tej nocy ostatnia trójka uf

Agusia :kiss:

Pati gratulavje dla Kacperka :)

i nie pamiętam co miałam napisać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #515790 przez Mała
Emilka gratuluję zębola :)

A mnie chyba dzisiaj łepetyna eksploduje :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka