BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #515107 przez fanka
witam i ja, u mnie nie pada ale pochmurno strasznie. dzieć się drzemkuje a ja odpoczywam ;-)
Maja - powodzenia w katowicach i zdawaj relacje jak poszło.
Marta bardzo ładny kolor, czekamy na efekt końcowy!!
Dziewcyny Wy mi o nocnym jedzeniu nawet nie mówcie, już się chwaliłam, że mój dzieć w końcu przestał jeść w nocy ale to było tylko chwilowe szczęście, znow je i to 2 razy!! wstaje koło północy i później koło 4-5 rano. I wypija po 200 mleka więc ewidentnie jest glodny, próbowałam kilka razy go oszukać smoczkiem, wodą ale to go uspokoi na kilka minut i znów jest płacz dopóki nie zje wiec to bez sensu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #515117 przez gosia2324
Marta M napisał:

Gosiu MÓJ to Jogo czy Kubuś?

Chodzi o mleko ?
Kuba :) :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #515118 przez Iwonka
gosia2324 napisał:

Iwonka napisał:

Mala wiem o czym mowisz tylko jest troche lepiej bo bartek buzi sie tak okolo 6 no nieraz szybciej i tez wola maaamaaaa musze go do nas wziac ale to mu nie wystarcza i wskkuje po kilku min na mnie i tak sobie spimy tylko ze ja potem cala polamana , a z jedzeniem u niego to masakra nie wiem juz ile robic bo jak ma dzien to zje 200 , a jak nie to zjada 40ml 60ml w porywach do 120 i dzisij rano tez tylko 60buuu a reszta do zlewu :/

Iwonka może nie potrzebuje więcej mleka, to juz duzy chlopak,
czasem dzieci juz nie chca a sa i takie jak Moj :huh: ze na noc i rano musi byc 330 ml mleka :silly:
Jak Bartek nie chce mleka to za pol godz daj mu jajko, kanapkę, płatki z mlekiem i śniadanko z glowy

Nie to nie chhodzi raczej o to ze nie chce mleka tyko ogolnie niejadek rano daje mu zawsze mleko a pije ronie tak jak pisalam poznie tak jak mowisz chce mu dac jakas parowke czy cus a on neneneee z obiadami tez jak wiatr zawieje eh od poczatku to niejadek .

A ile waza wasze szkraby ??? Bartolini 9800

12 lata 3 miesiąc temu #515120 przez Iwonka
Robie kawke :) zapraszam do mnie :)

12 lata 3 miesiąc temu #515127 przez fanka
Iwonka ja poproszę kawke ;-)
Dawid na szczepieniu tym po 12 miesiącu jak byliśmy to ważył 10,5 kg

12 lata 3 miesiąc temu #515129 przez Iwonka
No my mamy zaleglosci szczepieniowe masakraaa ciagle jest cos ze nie moze byc zaszczepiony

12 lata 3 miesiąc temu #515136 przez Mała
Dawidek to Ty też niezły agent się zrobiłeś z tym jedzeniem :ohmy: Oj te nasze szkraby

12 lata 3 miesiąc temu #515138 przez Agusia83
Hej dziewczynki...nadrobilam Was.
Na szczescie jestem w domu...lecz wczoraj w szpitalu spedzilismy od 17 do polnocy...katastrofa.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Przepraszam, ze az tyle napisalam...ciekawe czy bedzie Wam sie chcialo czytac...
Ciesze sie, ze jestem w domu...Emisia jest u mojej mamy, bo dr z przychodni powiedziala, ze jesli bedziemy leczyc sie wspolnie to nigdy sie nie wygrzeiemy..musimy sie odizolowac...i jest mi z tym ciezko..strasznie za nia tesknie...ale skoro to ma pomoc? W nocy ponoc tylko raz zakaszlala...oby jej sie poprawialo..

12 lata 3 miesiąc temu #515139 przez Iwonka
Kawka juz jest:)

Moj brat sobie jest na Dominikanie na pewno ma piekna pogode a tuuu leje wieje szaro buro

12 lata 3 miesiąc temu #515147 przez Iwonka
AGusia brak slow normalnie ale ja tez sie juz nie raz spotkalam ze znieczulica np po pierwszym bezdechu bartusia pani pielegniarka z pania doktor na jednym z obchodow stwierdzily ze jestem panikara i niepotrzebnie wzywalam pogotowie no pewnie mowie 40 min reanimacji to niewystarczajacy powod

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515152 przez Agusia83
A z tego co przeczytalam...to:
Pyskaa, ciesze sie, ze maz tak sie zachowal w stosunku do tego mlodego babska..ona wam warunki bedzie stawiac? nieodpowiedzialna gowniara,

Iwonka, ciesze sie, ze wyplata sie podoba :laugh:

Nadia, jak Ty pieknie tanczysz :laugh: moze w "you can dance" wystapisz w przyszlosci?

druga Iwonka ma cudownego synka :laugh: bardzo mi sie podobaly zdjecia swiateczne, ale to w szlafroczku chyba najbardziej mnie ujelo za serce...chociaz z mamusia tez sliczne :lol:

7 miesieczna Maja zachwyca jak zwykle :lol: taki kluseczkowy kurczaczek :woohoo: do wycalowania pysia :lol:

to prawda, bedziemy mogly uzyskac ulge na dziecko...kiedys czytalam, ze ponoc zarobki wspolnie nie moga przekroczyc 80000 rocznie...ale pewnie, co pismo to inne dane :silly:

Marta, pokoik bedzie extra...uwielbiam zielen, zreszta Emi w pokoju tez ja bedzie miala, kolory zaslon to tego beda idealnie pasowac...

Kamilku, gratuluje odwagi :lol: mala, Ty nie zdarzysz sie obejrzec jak bedzie przyprowadzal dziewczyny..."niby kolezanki :blink: "

Kubus I Jagodka :lol: :lol: :lol: :lol: Jagodko masz racje...tatusiowie sa od wchodzenia im na glowe :silly:

Iwonka, a to brat teraz ma wakacje? Dominikana..hmmm, mozna pomarzyc :blink: :lol:
Jakie wredne baby...moim zdaniem i lekarze i pielegniarki, ktore pracuja w szpitalach zieciecych powinny miec podejscie do dzieciakow i ich rodzicow..i zanim zaczna prace w takich osrodkach powinni byc dokladnie badani pod tym wzgledem...

Odnosnie wagi, to Emi wazyla w grudniu 11650g a w pazdzierniku miala 81cm...mysle, ze cos podrosla, bo ciuszki zakladamy na 86...ale i sporo na 92...a ile bluzeczek ma na 2,3 latka :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #515169 przez Iwonka
Tak ma teraz wakacje ... eh no marzenia .... beztroskie wakacje na dominikanie no moze kiedys :) mi wystarczylo by teraz pojechac gdzies do spa i zapomniec o wszystkim nooo sie rozmarzylam :) mamie zaczynaja wlosy wychodzic przezywa strasznie :( ja nie mam jak jej pomoc bo przeciez nic nie da sie zrobic tylko dobre slowo wsparcie.

My ciuchy mamy na 74 i 80 i generalnie wszystko zaszerokie

12 lata 3 miesiąc temu #515234 przez angie1713
Witam :)

Aguś to fajnie że jednak nie jestes w szpitalu i trafiłaś w końcu na dobrą lekarkę :) Obyście szybko wyzdrowiały i Emi niech wraca szybko do mamy :kiss:

Majunia ty słodki robaczku :kiss: :kiss: :kiss:

Życzę Wam powodzenia w odstawianiu smoczka u nas poszło nawet bez płaczu tak jakby o nim zapomniała od razu :)

Co do wagi to Nadia waży 10 kg więc też malutko a jest wysoka dokładnie nie wiem ile teraz ma :)

Marta kolor super :)

Ja tez teraz relaksuje się przy kawce a zaraz ide posprzątać .M na urlopie do 14 stycznia więc mija nam fajnie czas .W niedzielę wybieramy się do kina ze znajomymi bo już tak dawno nie byłam że wstyd sie przyznać ;) :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515333 przez pati-m
Hejka,
Siedzę nad notatkami do szkoły ;) Cyba za stara jestem na naukę :P

Widziałam, że wcześniej poruszyłyście temat smoczka. Ja zakręcona zapomniałam Wam napisać, że my smoka pożegnaliśmy 27 grudnia :lol: A jak to się stało? Po prostu gdzieś nam się zgubił i nie mogłam go wieczorem znaleźć. No ale Kacper zasnął bez problemów, a jak znalazłam później pod prysznicem :S to uznałam, że już mu go nie dam. Awaryjnie trzymałam 3 dni gdyby była histeria, ale REWELACYJNIE się z nim rozstał mój Skarbek :)
Raz tylko zapytał "momo?", co znaczyło moniu - smoczek, ale powiedziałam, że nie ma, Kacperek rozłożył ręce, powiedział "ma" i poszedł się bawić :)
Smoczek wyrzucony, rozpoczęliśmy erę bezsmoczkową :)

Aaaa! Zapomniałam wychwalić Anitkę! Ale urosła!
No i Gwareczki oczywiście! Jogo też słodziak :) I ile ma włosków :lol:
Majeczka - kruszyneczka :kiss: :kiss: :kiss: Kieeeedy to było :blush:
I super kolor ta zieleń Marta :)

Aguś - ech służba zdrowia :angry: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #515372 przez Agusia83
Gratuluje bezsmoczkowych nocy :laugh: u nas przez ten katar Emi tez go nie chce...kto wie, moze sie uda? Ale w dzien go czasem bierze..ale chyba dlatego, ze go zobaczy na komodzie...

Pati, zdolna z Ciebie studentka, na pewno zdasz pieknie egzamin :laugh: A Kacperek i maz beda z Ciebie dumni :laugh:

Dziewczyny ja chyba przez te stresy i mordowania mnie non stop chudne...jestem po obidzie...zwazylam sie...i wrocilam do wagi sprzed ciazy...tej oczywiscie, nie pierwszej :silly: ...ciekawe ile przytyje w ostatecznosci...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka