BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #514881 przez Pyśkaaaa
witam :)
ja juz do pracy uciekam przyszalm sie przywitac... :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514903 przez Smerfetka
Witam Druga ;)
Beti Ty nie patrz na suwaczek tylko działaj ;)
Co do urlopu macierzyńskiego to łapią się na dłuższy dziewczyny które urodzą po 17 marca więc się łapię :laugh:
Gosia nie mogę się napatrzeć na te Twoje dzieciaki przeurocze :kiss: :kiss:
Marta Majeczka jest przekochana :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #515001 przez Iwonka
Witam się i ja, już w pracy ale pewnie szału dzisiaj nie będzie deszcz leje bez przerwy masakraaa dopiero o 13 pazury a do tego czasu chyba usne na siedzaco buuu ale marta mi się włącza ale mi do życia potrzebne są promienie słoneczne :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515015 przez maja1982
Witam sie i ja :)

wczorajsza Majusia :kiss: boże kiedy to przeleciało?? :blush: takie nie dawno maleństwa miałyśmy :dry: a teraz takie mądre dzieciątka :) :blush: marta - podpisuje sie pod tym co napisałaś :ja tez nie wyobrażam sobie życia bez Lolunia :blush: :kiss:

pyska - miłego dnia w pracy :)

ciekawe która pierwsza zaciąży ?:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #515038 przez bewipo
Witam :)

U nas leje deszcz, a miałyśmy na spacer iść :(

I ja się podpisuję pow wami, bez Aniśki nie wyobrażam sobie życia :)

Maja czekamy na relację.

12 lata 3 miesiąc temu #515042 przez Mała
Witam.
Leje, leje i pogoda mega barowa. Mnie rozbiera totalnie, głowa, plecy bolą, gil po pas. Albo te plecy od noszenia Oli i spania w pozycji człowieka gumy, też przez Olę. Matko kochana nie wyrabiam. JAk jej nie wezmę do nas to u siebie w łóżeczku się nie położy, tylko wyje. Jedyny sposób, żeby spała u siebie to dać jej mleko. No ale wracać do czasów niemowlęctwa i karmienia w nocy :dry: Pomocy, co robić?
No to rozpoczęłam optymistycznie :dry:

Majeczko :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #515043 przez gosia2324
Nie ma jak pobudka w łóżku z dwójką dzieci :blush: ja w środku cala zdrętwiała :) :blink:

Pojechaliśmy po D do pracy.

U nas pogoda jak w listopadzie :dry: szaro buro :X

Maja, maluszek :blush:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515053 przez gosia2324
Mała napisał:

Witam.
Leje, leje i pogoda mega barowa. Mnie rozbiera totalnie, głowa, plecy bolą, gil po pas. Albo te plecy od noszenia Oli i spania w pozycji człowieka gumy, też przez Olę. Matko kochana nie wyrabiam. JAk jej nie wezmę do nas to u siebie w łóżeczku się nie położy, tylko wyje. Jedyny sposób, żeby spała u siebie to dać jej mleko. No ale wracać do czasów niemowlęctwa i karmienia w nocy :dry: Pomocy, co robić?
No to rozpoczęłam optymistycznie :dry:

Majeczko :lol:

Mala, mozemy razem zakasac rekawy :) Ty ze spaniem u siebie a ja bez smoka!!!
Kuba mial 1,4 mies jak mu go uciełam a jogoda wczojaj skonczyla 1,4 i ....

Az strach sie bac .... ale nie nie ma innej metody jak przeczekac placz :huh:
dzien, czy dwa jesli bedziemy nie ugiete to wygramy :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #515054 przez Iwonka
Mala wiem o czym mowisz tylko jest troche lepiej bo bartek buzi sie tak okolo 6 no nieraz szybciej i tez wola maaamaaaa musze go do nas wziac ale to mu nie wystarcza i wskkuje po kilku min na mnie i tak sobie spimy tylko ze ja potem cala polamana , a z jedzeniem u niego to masakra nie wiem juz ile robic bo jak ma dzien to zje 200 , a jak nie to zjada 40ml 60ml w porywach do 120 i dzisij rano tez tylko 60buuu a reszta do zlewu :/

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515058 przez gosia2324
Iwonka napisał:

Mala wiem o czym mowisz tylko jest troche lepiej bo bartek buzi sie tak okolo 6 no nieraz szybciej i tez wola maaamaaaa musze go do nas wziac ale to mu nie wystarcza i wskkuje po kilku min na mnie i tak sobie spimy tylko ze ja potem cala polamana , a z jedzeniem u niego to masakra nie wiem juz ile robic bo jak ma dzien to zje 200 , a jak nie to zjada 40ml 60ml w porywach do 120 i dzisij rano tez tylko 60buuu a reszta do zlewu :/

Iwonka może nie potrzebuje więcej mleka, to juz duzy chlopak,
czasem dzieci juz nie chca a sa i takie jak Moj :huh: ze na noc i rano musi byc 330 ml mleka :silly:
Jak Bartek nie chce mleka to za pol godz daj mu jajko, kanapkę, płatki z mlekiem i śniadanko z glowy

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515062 przez Marta M
Witajcie, jak zaczęłam Was czytać miałam bezchmurne niebo, czytam, czytam że u Was pada a tu nagle taka chmura przyszła i wiatr się zerwał i jak luneło to masakra jakaś :ohmy: :ohmy:

Noc ok, pobudka o 7ej..chyba już całkiem lepiej, słyszę w kaszlu jak jej już odlega :) Teraz śpi :)

A ja czekam na rodziców :)

Maju tu trzymam kciuki za żłobki i za wybór paneli, itd :) Nie mogę się doczekać zdjęć kiedy pokażesz jak się urządzicie :)

My dziś chcemy położyć tapetę na jednej ścianie w tym drugim pokoju, moja koncepcja jest taka, bo Wam nie mówiłam, wymyśliłam cielony pokój, jedna ściana podświetlona przez halogeny w suficie będzie miala tapetę, popiel z zielenią i pomarańczą (takie esy floresy) i do tego zasłony popielate czy srebrne :) Zobaczymy efekt końcowy, ale wkleję Wam tą zieleń którą wybrałam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #515068 przez Marta M
Gosiu MÓJ to Jogo czy Kubuś?

12 lata 3 miesiąc temu #515073 przez Mała
Ola budzi się ok 1 i do 3 się kotłuje po naszym łóżku, wstaje o swojej godzinie 7.Ona w tych godzinach nie śpi. To są ewidentnie te diabelne 4. Mleka jej nie chce dawać, bo bez przesady, stara baba w nocy jeść będzie.
O smoczku to na razie mowy nie ma :dry:
Trzeba się modlić żeby szybko jej minęło

Smerfetka powiedziałaś rodzince o dzici?

12 lata 3 miesiąc temu #515086 przez bewipo
Marta fajne kolorki :)

U nas wczoraj poszło spanie bez smoka, ale to przez przypadek wyszło. Aniśka z premedytacją wywaliła smoka za lóżeczko, więc jej nie oddałam już :woohoo: Ale zasnęła ładnie, troszką popiszczała i poszła spać. W nocy też bez pobudek i wstaliśmy o 7 :)

12 lata 3 miesiąc temu #515094 przez Mała
Bewipo fajnie, to masz okazję do odstawienia smoka :)

Marta kolor fajny, taki w moim stylu. My na wiosnę będziemy malować, bo jest już masakra, a i poobijane przez wózek Kamila

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka