BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #517230 przez Mała
Agusia pewnie, że tak, ale nie dałabym już rady i już teraz jest mi z tym źle, że Kamilowi nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciała. Chyba, że jak będzie już nastolatkiem to sobie tak na stare lata machnę, coby się odmłodzić :blush: :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #517238 przez iwonaNAVI
Slowiczku ja pier* ludzie to maja nasrane...a najbardziej zal mi tego faceta ze on w ogole sie z nia tak pokazal :P
a ten sklep umrze smiercia naturalna jak "taka" reklame sobie zrobila :P

Mala znowu siedziala gola :P tym razem wchodze i pytam sie a co ty zrobilas a ona "buuu" ze jej zimno haha

11 lata 11 miesiąc temu #517241 przez gosia2324
Mala, nie gadaj glupot !
Mloda jestes, a Kamilowi pewnie poswiecasz tyle czasu ile mozesz i jeszcze jeden plus, dzieci sa z roku na rok co raz bardziej samodzielne :blink: :woohoo: :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #517244 przez Agusia83
Iwona, ale sie usmialam :laugh: Oliwcia to ma niezle pomysly :laugh: hahaha

Pewnie, Gosia ma racje...Mala kto wie, moze w ciazy bedziesz szybciej niz Ci sie wydaje :silly:

zobaczcie, jaka piekna piosenka...
uwielbiam jezyk hiszpanki

11 lata 11 miesiąc temu #517246 przez gosia2324
Udusze za te grzybki :angry: :angry: :angry: juz pol sloika poszlo :P bratowa przywiozla mi kilka sloiczkow :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #517250 przez Mała
gosia2324 napisał:

Udusze za te grzybki :angry: :angry: :angry: juz pol sloika poszlo :P bratowa przywiozla mi kilka sloiczkow :blink:

hehe
Lepiej to niż czekoladę :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #517251 przez gosia2324
Mała napisał:

gosia2324 napisał:

hehe
Lepiej to niż czekoladę :silly:

o nie slodyczy nie tykam :blink:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #517252 przez mgielka22
Gosiu to bedziemy razem szalec :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mala a co CI na przeszkodzie stoi w domku "siedzisz" wiec masz dzieciaki na codzien :)Aha a w tym roku jest ten sam numer KRS na fundacji co by z pitu 1% wam przelac bo podam znajomej co ludziom pity rozlicza to bedziecie znow mieli pieniazki :)

11 lata 11 miesiąc temu #517255 przez beti
Gosia a Ty nie pisalas o mojej ex przyjaciolce też Asce? Też bratnia dusza... Jak się rozwiodla to wszedzie ja że soba bralismy, a ona nigdy nam nie zaproponowala, co wiecej nawet zapomniala mi powiedziec że ma faceta bo się wstydzila że malzenstwo rozwala, na 2 dni przed slubem mi nawsadzala w smsie a na koncu napisala, że koniec dyskusji i mamy się dobrze bawic na weselu... Odpisalam że bedziemy ale że ona już moja swiadkowa nie jest... Obrazila się...i tyle po przyjaciolce.. A też taka bratnia dusza byla...

Ale syreena o matko... :P

Maja, niech M w glowke ucaluje :)

Iwona, Fifi sobie rekawy sciaga... A ja mialam spac a z Wami pisze...

11 lata 11 miesiąc temu #517268 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #517270 przez Mała
Mgiełka
Tak wszystkie dane takie same jak w ubiegłym roku, dziękuję :kiss:

Mgiełka na przeszkodzie stoi to, że ja mieszkam na 2 pietrze, a Kamila trzeba nosić 19 kg.Niech znów będzie akcja z szyjką, a z resztą takich ciężarów to w ogóle się w ciąży nie nosi. Jemu wszystko idzie strasznie wolno, trzeba mu milion razy tłumaczyć jak się czegoś uczy. Nawet jak kilka dni nie pytam go o kolory to zapomina, wszystko jest inne, trudniejsze niż ze zdrowym dzieckiem.Jest jeszcze Olcia. Zaraz mi przejdzie, a będzie co ma być

11 lata 11 miesiąc temu #517282 przez mgielka22
Gosia tak, ale poki z B jest ok to T i tata wymyslaja i sie nakrecaja i sie interesuja tym czym nie powinni tylko komentuja i mowia o czyms co sie nei znaja i nie widza i nie widzieli nigdy!!! to tak jak ksiadz ci o seksie ma wykladac no helol troche to nie ta dzialka!!!

Mala rozumiem...a pewnie zamiana na cos parterowego nei wchodzi w gre albo chociazby z winda?

11 lata 11 miesiąc temu #517285 przez gosia2324
Mala, a nie mysleliscie poszukac mieszkania na parterze?

11 lata 11 miesiąc temu #517292 przez gosia2324

11 lata 11 miesiąc temu #517294 przez Mała
Może i myślałam, ale to nie takie proste. Tutaj wszyscy na sezon karzą się wyprowadzać, a po sezonie znów możesz mieszkać. To nie dla mnie. O kasę też chodzi, bo to mieszkanie tanie jest. Poza tym tutaj mam przedszkole na dole, a szkołę 200m, a tak jakbym miała latać z drugiego końca miasta to też nie bardzo, bo ja go muszę 1-2 razy w trakcie jego pobytu w przedszkolu scewnikować i podać leki.
A z resztą ciągle się ważą nasze losy tutaj, w pracy T

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka