- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co macie na obiad??
ja dziś robię to www.kuchnialidla.pl/#/pascal,88.html
a w piatek robiłam ten makaron www.kuchnialidla.pl/#/okrasa,84.html pyyyycha - tylko nastęnym razem zrobię bez małych pomidorków, wydaje się skomplikowane, a robi się naprawdę szybciutko.
A M. ma schaboawe
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewelina - makaron robiłam - pycha dla mnie każdy oprócz makaronu na słodko jest pyszny a te klopsiki na pewno zrobię - wyglądają PYSZNIE
gosia - o dokładnie jak u nas czyli jest nadzieja a jaki Kubcio malutki
ja zrobiłam pierś z kuraka w ziołach z czochem, pieczone w rekawie i ziemniaczki pieczone takie ala frytki
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Iwonka ja tak wczoraj jechałam do tego ambulatorium, masakra na drodze
Maju jako marudzenia?? Ja bym marudziła gdyby Maja mi tak spała a Ciebie podziwiałam skąd Ty masz taką anielską cierpliwość
Mała mnie trzyma od dwóch tygodni przeziębienie, brałam non stop theraflu ale od kilku dni tak mnie bolą kości i mięśnie i plecy że szok do tego gorączka i kaszel i lakarka powiedziała że to za długo trwa, że pewnie jakieś zakażenie bakteryjne mam, jakieś dziadostwo po mnie chodzi więc dała Amotaks..Maja lepiej ale jeszcze jej spływa, oklepuję ją i daję jeszcze syropek..
ewelina co ten chłop Ci zrobił że jeszcze dziś jesteś na niego taka cięta
Loluś I przypominam sobie nasze mieszkanie w Krakowie...powodzenia Widzę że gosia też miała podobnie Zaraz poszukam naszych zdjęć przed remontem
Paticoś strasznego, ale i tak chwała Bogu że tak się to skończyło a nie gorzej i że jesteś cała...
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O tak, np kuchnia: a porównać z tym jaka jest teraz
Samo mówi za siebie
Ale dało się wyjść na prostą
Trochę inne ujęcie, tam gdzie jest kran na pierwszym zdjęciu jest zlew na drugim zdjęciu
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
W nocy Emi nie spala od 22-00, od 4:30-7. A o 7:45 wypoczeta jak nigdy. O 10 oczy juz jej sie kleily, ale przetrzymalam ja do 12:30 az zjadla zupe...i od tamtej pory do 14 bylo wycie...zanosila sie jakbym ja ze skory obdzierala...bylam pewna, ze za chwile wparuje sasiad z morda, albo policja, co ja robie dziecku...Wiem, ze to przez te francowate 3...gryzie wszystko...mamle...w ostatecznosci dalam jej paracetamol, bo dentinox to juz o dupe rozbic.
I jestem padnieta.
A na obiad mam zupe ogorkowa i racuchy z jablkami.
Pati,
dziewczyny nasze mieszkanie podobnie wygladalo...gruz, bo wyburzalismy jedna sciane, wsio gole, brudne, zakurzone...sami wyremontowalismy mieszkanie co prawda w pol roku...ale robilismy to po pracy...
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja jutro sama bo Sławek ma służbę 24h
U mnie dziś bez obiadu, sałatka z ryżem i kurczakiem, to w sumie jak obiad
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Salatki uwielbiam pod kazda postacia
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
MArta ale Cie trzyma
Mi dzieci cos zaczynaja kaslac, ale bez kataru, nie bylam jeszcze u lekarza daje im elofen
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A moja Maja jakaś senna dzisiaj, spała do 9:30 rano, poszła spać o 12:50, jest 15.02 i dalej śpi
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
MArta duzo zdrowka zycze:)
PAti dobrze ze nic ci sie nie stalo ale koniecznie sie zbadaj poprzeswietlaj bo nigdy nic nie wiadowo , znajoma miala kolizje nawet mowi ze sie nie udezyla i miala 2 ebra zlamane.
Ja tez dzisj jakas ''polamana'' nie wiem czy jakas chorob za mnie sie nie bierze.
BArtus dzisaj w nocy nie chcial spac w lozeczku i spal przyklejony do mnie jak A chcial go wziać to placz jakby go ze skory obdzierali
Jutro mam wolne bo musze jechac z mama do onkologa i bedziemy szukac peruki nie wiem czy w gorzowie beda takie naturalne czy nam sprowadza bo chcialabym zeby mama czula sie w niej dobrze zeby zaczela wychodzic z domu , tylko ze taka naturalna kosztuje ok 3500 wiec zaczelam zbierac kase tzn prosze znajomych o jaka kolwiek pomoc finansowa . Fajne peruki znalazlam w krakowieale to troche za daleko ehhh no zobaczymy jak to bedzie
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati dobrze ze z Kacperkiem nie jechalas wazne ze cale jestescie!!! Al idzcie sie przebadac jeszcze dodatkowo zeby cos wam nei wyszlo wiecej Kochana!!!
Matko co Wy z tymi chorobami!!! Wirusy precz prrrffffrrrr!!!
Ale balagan Martus ale efekt super
A my w koncu bylismy zalatwic meldunek tymczasowy wiec kolejna rzecz mam z glowy
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia u mnie tez byla dzis ogorkowa, moja ulubiona zupa
wlasnie wrocilam z zakupow i ze spaceru i zabieram sie za robienie sernika na zimno, nawet nowa tortownice w tym celu sobie kupilam - poprzednia mialam jakas dupiasta, zardzewiala a ta fajna, teflonowa
Pati, raaaany koniecznie jedz do szpitala na badania! moja kolezanka tez miala wypadek, niby nic a okazalo sie ze ma jakies uszkodzenie kregoslupa