BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #521914 przez mgielka22
mialam pierwsza pobodke ale napila sie wyszlam i zasnela spowrotem :) zobaczymy w nocy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #521919 przez Agusia83
Dziewczyny, ale ten czas zapitala...14.01 rozpoczne 5 miesiac :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #521925 przez monika1984lodz
uciekam dziewczyni
za namową Gosi wysłałąm M po winkoodpalimy film i pewnie się pośniemy

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #521968 przez fanka
jestem i ja po ciężkim dniu, dawid był taką marudą, że masakra, juz chwilami naprawdę miałam dość, choć wiem, że to przez chorobę taki jest. Gorączka juz dziś mniejsza, w trakcie dnia mu raz podskoczyła temperatura po spaniu a tak to było ok, nawet na noc nie miał. Kaszle coraz więcej, odrywa mu te syfy z gardła i slini sie niemiłosiernie! i zrobił dzis jedna kupę biegunkową i juz się bałam, że jeszcze biegunka dołączy do tego ale póxniej był spokój. ja też miałam się wziąść za oduczanie smoka ale odpuszczę sobie na czas choroby bo i tak mam jazdy z nim, to jeszcze teraz nie trzeba nam większych "atrakcji"

11 lata 11 miesiąc temu #522017 przez Marta M
Witajcie, ja od 16tej na nogach nie mogłam ustać, ból nóg, rąk, a przede wszystkim pleców, do tego dostałam gorączki, przy 38 wzięłam pyralginę i o 20tej pojechałam do ambulatorium...wróciłam dopiero co, mam antybiotyk, może wreszcie przejdzie, choć tak naprawdę nie wiem co mi jest, grypa? Bo osłuchowo ok...

Idę spać, nie nadrobiłam, dobranoc :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #522101 przez mgielka22
Martus bidaku zdrowiej nam a nie sie rozkladaj :kiss:

A Lilka o polnocy sie zaczela zanosic M nie wytrzymal i dal jej smoka :angry: ja tam bym przetrzymala bo to wg mnie nie o smoka chodzilo tylko zeby bo rece se pchala ale dal i dupa... :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #522193 przez Mała
Witam.
Marta jak osłuchowo ok to po co Ci ten antybiotyk :unsure: Pewnie grypa. A Maja jak?

Mgiełka trzeba było wszystkie uciąć, albo wyrzucić żeby nie kusiło. Jaki plan dalej, oduczasz czy jednak nie?

Gosia jak tam u Was?

Dawidzio zdrówka :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522227 przez ewelinaa
iwonaNAVI napisał:

w pracy dostalam dzis umowe po miesiacu i czy ktos sie orientuje ze jak zglosze to do PUP dopiero teraz nie bede musiala placic jakiejs kary?

zależy od kiedy masz umowę - na zgłoszenie do UP jest 7 dni od podpisania umowy (zobacz jaką masz datę na umowie), jeśli dostałaś za ten okres jakiś zasiłek będziesz musiała go zwrócić. A jeśli nie masz żadnych świadczeń to musisz się dokładnie dowiedzieć. Im szybciej zgłosisz się do urzędu z umową tym lepiej - myślę, że będzie dobrze. Chociaż teoretycznie kara może byc, bo UP opłacał za Ciebie składki ZUS,a nie powinien tego już robić skoro pracowałaś. Najważniejsze jest od kiedy jest umowa.

11 lata 11 miesiąc temu #522230 przez ewelinaa
I się witam :)

Na chwilkę tylko zajrzałam, jestem już w pracy, a M. będzie z Kingą w domu do końca tygodnia i pewnie następny tydzień też spędzą w domu - sam się przekona jak to dobrze "siedzieć" w domu :evil: :evil: :P :P

Mgiełka mój M. tez by pewnie tak zrobił :angry: dlatego jak będę oduczać smoczka to będę musiała go wygonić z domu :silly:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522281 przez mgielka22
Mala bede oduczac dalej jak sie tylko obudzila to jej zabralam zobaczymyu dzis w nocy...

Bylam w centrum edukacji tj zlobko-przedszkole naprzeciw domu jaki tu mam i powiem ze fajne wrazenie zrobilo na mnie sa malutkie grupy dzieci max do 10 osob fajna salka do spania i jedzenia osobna do zabawy duzy basen kulkowy, nawet lozko do masazu na ktorym chetnei sama bym sie legla :silly: i generalnie kwestia dogadania z godzinami nawet by mi mogli ja do 18 przetrzymac a koszt calkiem znosny dopoki nei skonczy 1,5 roku to jest 490 a po 1,5 roku 400 + 5 lub 7zl za posilek w zaleznosci ile godzin jest... jak myslicie oplaca sie?? No i wpisowe 300zl :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #522287 przez gosia2324
I my doczekalismy sie śniegu :)

Jogo już śpi, usypiała 40 in, a raczej plakala 40 min...
przytuliłam ja na sile do poduszki i padła!

Dzis jestesmy sami, D w pracy,po obiedzie ma przyjsc Asia z Toska wiec jakos zleci

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522300 przez maja1982
Witam,

LOlek tez już śpi :) zasnął w 3 sekundy :) nie zdążyłam wyjść z pokoju :) mam nadz. ze kryzys drzemkowy zażegnany ;)

marta - no teraz jest pełno jakiś wirusów wstrętnych!!ale w sumie po co ten antybiotyk??czy już sie przeciąga to przeziębienie??

Dawidku - zdróweczka :kiss: fanka tobie siły! :kiss:

ewelina - m pewnie będzie po tyg. chciał do pracy iść bo będzie miał dość "siedzenia":)

gosia - twarda jesteś ;)

mgielka - a ta oplata 490 zł to jest niezależnie ile dziecko jest czy standardowe 8h??

zdjecie z dzisiejszego spacerku :) bo zima fajna jest :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gosia pytalas kiedy przeprowadzka??jak sądzisz?? :silly: myślę ze na dniach ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522338 przez gosia2324
Mala moje mieszkanie wygladalo nie lepiej :P i w miesiec juz mieszkalismy

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522345 przez maja1982
gosia - no ja mam nadzieje ze do końca stycznia uporamy się z tym "największym"brudem! od poniedziałku zaczynają działać!

co macie na obiad??

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #522356 przez gosia2324
ja krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

a to pokoj dzieci :S

kuchnia :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka