BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #528221 przez mgielka22
Dla mnie to tez glupota...

Max to bym dala taki naprawde 45 lat ale nie wiecej...

Bylam z Lila u lekarza naszczescie osluchowo jest czysta ale gardziolko ma czerwone i to wszytsko od zebow dostala lipomal flegamine w kroplach i nasivin ale zakropic jej nos to mistrzostwo bo sie nie da...

Tez sie ciesze ze w wieku 24 lat zostalam mama bo odchowam i bedzie z glowy a zreszta kto wie co po 30stce mi do glowy strzeli :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #528346 przez Mała
Pati dziewczyny mają rację, że coś nie halo z tą Twoja głową. Masz zwolnienie to byłaś u lekarza, mówiłaś mu o tych dolegliwościach?

Maja wow, moje dziecko nigdy tyle nie spało. Dzisiaj tez pobiła rekord spała 1h20 min :cheer: Na noc zasnęła BEZ PŁACZU :lol:

Lili fajnie, że osłuchowo ok. A pytałaś o paluszki?

11 lata 11 miesiąc temu #528365 przez Agusia83
Tata kapie Emi...ja zrobilam grysik na mleku...i troche odpoczywam...glowa mi znowu peka...czyzby cisnienie sie zmienilo?

11 lata 11 miesiąc temu #528367 przez gosia2324
Moje maluchy juz spia, padly po tych sankach :0

Agusia kiedy zobaczysz maluszka?

11 lata 11 miesiąc temu #528376 przez Agusia83
Gosiu, 29.01 mam wizyte i wowczas dostane skierowanie na usg...a pozniej pojdziemy na jeszcze jedno prywatnie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ale mam smaka na takiego kurczaka w chrupkiej panierce z sosem czosnkowym.....znow mnie zachcianki dopadaja, a dupa robi sie juz jak szafa 4 plus przystawka... :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #528378 przez angie1713
Gosiu zgadzam się z dziewczynami co do macierzyństwa :)

Lilka dobrze że osłuchowo dobrze a jak paluszki?

Agusia mnie dziś tez głowa boli ale zrobiłam sobie kawke choc od kilku dni nie piłam ;) i jest lepiej :)

Nadula się kapie z tatą ale zaraz tam musze wkroczyć :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #528380 przez mgielka22
Moje dziecie tez wlasnie padlo znow przy butli :lol: ale jestem dumna z sibie Gosia to wszytsko Twoja zasluga :lol:

Mala nie pytalam bo wszytsko tak szybko szybko bo sie wepchnelam jej kiedy miala komplet i juz nie chcialam Lilki rozbierac do konca i w ogole...

Jaka u was pogoda u mnie caly dzien sniezyca ledwo w polowie odsniezylam auto i znow bylo zasypane masakra a ciolki jezdza plugami z podniesionymi lopatami no idiotyzm!!!

11 lata 11 miesiąc temu #528384 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Moje dziecie tez wlasnie padlo znow przy butli :lol: ale jestem dumna z sibie Gosia to wszytsko Twoja zasluga :lol:

Mala nie pytalam bo wszytsko tak szybko szybko bo sie wepchnelam jej kiedy miala komplet i juz nie chcialam Lilki rozbierac do konca i w ogole...

Jaka u was pogoda u mnie caly dzien sniezyca ledwo w polowie odsniezylam auto i znow bylo zasypane masakra a ciolki jezdza plugami z podniesionymi lopatami no idiotyzm!!!

Jaka moja :P Ty decydujesz czy bedzie ssala smoka do roku czy do 3 lat :P :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu #528398 przez mgielka22
gosia2324 napisał:

mgielka22 napisał:

Jaka moja :P Ty decydujesz czy bedzie ssala smoka do roku czy do 3 lat :P :woohoo:

Gosia przestan jak widze 4 latki ze smokiem i w wozku to mnie krew zalewa!!! brr

11 lata 11 miesiąc temu #528402 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

gosia2324 napisał:

mgielka22 napisał:

Gosia przestan jak widze 4 latki ze smokiem i w wozku to mnie krew zalewa!!! brr

4 latki? Jak widze 3 latki w wozku to kosmos, a smok :X

11 lata 11 miesiąc temu #528409 przez Pyśkaaaa
hej :)
wpadlam tylko na chwilke
Jogo i Kubcio superowi saneczkowi
Majecka wkręcajaca srubki :kiss:
Franiowi tak sie podobało wczoraj na sankach że nie chciał wracać

a dzis wracam z pracy a on z temp mnie przywitał :( wiec jutro na jakieś 2-3 h jade do pracy potem do lekarza
a spi od 18.30 obudził sie chyba ze 100 razy

11 lata 11 miesiąc temu #528414 przez maja1982
aloha :)

moj Karolek tez juz spinka :)

mała - to super ze Olcia tak ładnie zasnęła :)

Brawo tez dla Lilki :)

Jagodziankce już gratulowałam :)

gosia apropo poźnego macierzyństwa - to oglądałąm kiedyś ten program - strasznie mnie zbulwersował!!!ciekawe gdzie była ta "babcia" jak była w wieku rozrodczym??teraz nagle w wieku 70 lat włączył sie jej instynkt macierzyński??szczezre wątpie - jak dla mnie to czysty EGOIZM z jej strony!!!

jesli chodzi o "odpowiedni" wiek na rodzenie dzieci - to ja myślę ze to jest bardzo indywidualna sprawa - akurat ja miałam 29 jak urodziłam KArolka ktos powie ze poźno ale jak dla mnie to był to najodpowiedniejszy moment!i mogę z czystym sercem powiedzieć ze jestem DOJRZAŁĄ mamą :)

agusia - ja nie w ciąży a tez mam non stop zachcianki :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #528415 przez Mała
Franio zdrówka :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #528417 przez Pyśkaaaa
zapomniałabym Pati zdrówka kochana martwie sie o Ciebie :*

11 lata 11 miesiąc temu #528421 przez mgielka22
Franio nie choruj tu nam :kiss:

Maja nie tylko Ty ja co chwile wymyslam co by tu zjesc a w lodowce pustki :/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka