BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #543427 przez pati-m
Ja też zmykam bo pobudka za 5h ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #543472 przez Agusia83
Jestem pod wrazeniem, mimo kataru Emi przespala całą.noc. pobudke zrobiła o 6:40,jestem wyspana,chociaż ławka nie zaszkodzi,a jestem glodna mal wilk.

Pati świetny sposób,nie wiem czy na.mojego by zadziałał.

11 lata 11 miesiąc temu #543697 przez monika1984lodz
dzień dobry

Smerfetka i bardzo dobry patent :)
gratuluje pomysłu :lol:

Agusia daj znać jak po wizycie :)

nareszcie postanowili pozwalać sople z dachu- dobrze,że marcin dzisaj skróci tego co w oknie Emi wisiał bo by mi szybę nim wybili.

Dajcie jakiś sprawdzony przepis na makaron ze szpinakiem

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #543718 przez angie1713
Witam :)
Nie odzywam się bo za bardzo nie mam jak .Nadia znowu chora dopiero co jej przeszła choroba a tu znowu od 3 dni gorączka prawie 40c ale od wczoraj ma antybiotyk mam nadzieję że szybko jej przejdzie bo normalnie nieprzytomna prawie leży na łóżku.Do tego gardło wszystko jej się odrywa i straszny katar ;) do tego też M chory ale chodzi do pracy bo nie ma wyjśćia ;) Po antybiotyku dostała biegunki ale dzwoniłam do lekarki i kazała jej brać nadal ;)

Wszystkie dzieciaczki kochane :kiss:
Nadrobiłam wszystko ale nie bede odpisywać bo juz nie pamietam co napisać ;)
Zdrówka dla wszystkich :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #543746 przez monika1984lodz
Angie o kurcze :(
dużo zdrowia dla Nadinki i M. i sił dla Ciebie :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #543755 przez maja1982
Witam,

Lolo spinka po spacerku :)

Nadusia zdrówka :) :kiss:

agusia- czekmy z niecierpliwościa na relację z wizyty :) no i potwierdzenie płci rzecz jasna :)

mnie jakaś niemoc dopadła :dry: ide coś szamnąć ;)

11 lata 11 miesiąc temu #543760 przez gosia2324
Monia, wkładasz brykiet na patelnie, dodajesz pol kostki rosołowej, 2 zabki czosnku(lub pol lyzeczki tego w proszku) i jak sie brykiet roztopi to dodajesz lyzke smietany .mieszasz z makaronem !

11 lata 11 miesiąc temu #543765 przez fanka
witam i ja
dzieć spi, pralka pierze, pranie poskładane , a mamunia lepi ruskie pierogi ;-) chciałam jej pomóc ale mnie wywaliła z moimi gilami itp ;-)
na 17, 20 do lekarza ide, zobaczymy co powie.
Gosia trzymam kciuki żeby dziadostwo szybko sobie poszło.
Smerfetka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia ja makaron ze szpinakiem robię tak:
gotuje makaron np świderki czy jaki tam mam grubszy, na patelni na oliwię rumienie czosnek wyciśniety, cebulkę drobo pokrojoną (jeśli dodaję mięso to filet z kurczaka w kostkę), jak mięso jest miękkie to wrzucam mrożony szpinak i mieszam wszystko razem aż się szpinak rozmrozi a na koniec dodaję 2 kostki serka topionego. na koniec przyprawiam do smaku i takim sosem zalewam makaron.

11 lata 11 miesiąc temu #543772 przez monika1984lodz
dziękuje dziewczynki :) zrobię miks waszych przepisów :)

Maja jaka nie moc- jak wy już po spacerku- ja to dopiero Emi uśpiłam i przebrałam się z piżmy.Nicmi się nie chce

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #543789 przez maja1982
ale mi smaka narobiłyście na szpinak :) ja robie taki z beszamelem albo coś podobnego do gosi tylko ja ci nei podam proporcji - doprawiam do smaku musi być ostry, słony i czosnkowy :) albo lubie tez dodac fetę zamiast soli :)

11 lata 11 miesiąc temu #543791 przez pati-m
Witam,
Nadulka - zdrówka :kiss: :kiss: :kiss:

A ja zabieram się za pracę domową ze szkoły póki Kacpero śpi.

11 lata 11 miesiąc temu #543795 przez katy25
hey mamuski

zagladam aby nie było ze zapomniala o Was!
Czeto o Was mysle, nawet Saf ostatnio zauwazyl ze juz nie siedze na forum, ale jak wraam to nie mam sily...

U nas OK. Dzis mam luzniejszy dzien w pracy a za tydzien prezes wlatuje wiec beda luzy:):)

Moj Sami niestety po weekendzie zawsze placze jak go zawoze:( caly czas mysle czy bedzie mi bardzo plakal w zlobku??

W nd bylismy na tym filmie "niemozliwe" i polecam dla tych ktorzy nie wstydza sie plakac. My z Safem i moja siostra plakalismy jak dzieci! Zreszta wszyscy dookola plakali... mega wzruszajacy film. B. dobry!

Ines ma ferie i juz 5 dni siedzi u moich rodzicow ale dzis saf po nia jedzie;) W weekend chce jakos zorganizowac czas tylko dla dzieci, bo teraz mam go tak malo... ze szkoda mi ich. Ale sama chcialam i nie zaluje. Jak narazie jestem b. zadowolona.
U nas chyba nic nie ma az tak interesujacego z nowosci, abym mogla sie Wam pochwalic?

Ooooo w weekend kupilismy owsietlenie ledowe do salonu i do kuchni. Wyglada boskoooooo w salonie a w kuchni srednio bo okazalo sie ze nam zle kabel wlozyli i halogeny zapalaja mi sie z ledami ale poprosze tate aby cos z tym zrobil:) Ostatnio na poprawe humoru wymienialm sobie w salonie zaslony i firanki ale na te wciaz czekam... ogolnie teraz mam zajawke na szarosci...

11 lata 11 miesiąc temu #543799 przez monika1984lodz
Ja chcę Emi zrobić i sobie i nie ukrywam,że ja będę jadła pierwszy raz :silly:

Pati jak t brzmi- idę robić pracę domową ze szkoły hihi :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #543811 przez maja1982
katy - fajnie ze u was lepiej :)

ja tez mam zajawkę na szaraści ;) ale ja juz mam od dawna ;) apropo oswietlenia tez chcemy ledowe i te lapmy co se wymyslilismy to uwaga bede w marcu :cheer: to i tak juz kompromis bo te co tak naprawde mielismy upatrzone beda po 25 maja :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #543818 przez maja1982
a wicie co ja normalnie mamjakiegos pecha ostatnio do allegro, zamowilam Karolkowi leginsy czekałam na dośc długo bo nie było wzorów które chciałam wybrałam zamienniki i co dzisiaj otwieram paczkę a tam tylko jedne leginsy które wybrałam :angry: jeszcze o ile te 2 moge mu ubrać, to raczej w rózowo czerwonych paskach nie bedzie latał :angry: juz napisałam babie maila :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka