BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544421 przez maja1982
Witam i ja :)

Fifi w kuleczkowie i brudasek - CUDNY :kiss:

pati, słowiczek - jak poszło??

gosia :kiss:

marta - kurcze ale to az tak widoczna róznica??widze ze mam koleżankę z bzikiem na punkcie zębów :) nei jestem sama :) :kiss:

monia - apropo kolorów to jakie EMisi wybralas do pokoju??

mgielka - o co chodzi z tym twoim tata??a moze jestes trochę przewrazliwiona na jego punkcie?? ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544424 przez monika1984lodz
Maja u mnie jak w kalejdoskopie :P jeszcze nie wiem jakie kolory będą ostatecznie- ale myślę o popielatm rżu i jakimś jasnym

Mgiełka :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #544429 przez magda79
Hello :)

Angie, Fanka zdrówka dla Was!!!!

Smerfetka :lol: :lol:

ja szarość też lubię ;) ;)

Słowiczku krem wypróbowany i jak narazie bardzo fajny :) :)

Dziewczyny i jak Wam poszło??

Filipek :kiss: :kiss:

Martus nie wiem pierwszy raz sie z tym spotkałam...szperałam po necie??? albo po prostu zajdź do dentysty jak dziewczyny mówią.

Gosia :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #544430 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #544455 przez fanka
czeć laseczki
Fifciu ciotka całuje w umorusana buźkę :kiss:
ja po lekarzu i nie wiadomo co mi jest,dostalam koejny antybiotyk i 3 inne rodzaje lekow miedzy innymi taki inhaloator ktory rowniez w astmie mozna stosowac i mam do piatku to stosowac i jak nie pomoze to zadzwonic do niej i isc na rtg pluc bo mowi ze najprawdopodobniej jest to albo uciazliwy wirus albo ukryte zapalenie pluc. Dała mi kolejne L4 do wtorku, w pracy mnie zabiją, już jest na mnie foch nie z tej ziemii.

a ogólnie to tez chciałam dłączyć do mam zachalających swoje pociechy, ten mój potworniś jest prze kochany, tez sie przytula, a najbardziej mnie "rozwala" jak się wdrapie na mnie żeby mi polożyć glowę na ramieniu i objąć na szyje tymi swoimi łapkami , rozpływam się wtedy. :kiss: :blush:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544457 przez maja1982

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ciekawe jak gosia??

11 lata 11 miesiąc temu #544471 przez mgielka22

11 lata 11 miesiąc temu #544487 przez monika1984lodz
to chyba tylko ja nie napisałąm,że jestem zakochana po dziurki w uszach i czubel głowy w Emi :)
Zrobiła się z Niej całuśnica ale i złośnica :P potrafi postawić na swoim jak jej mamusia :P ale ,że ja twarda baba jestem to jej nie ustęuję za bardzo :P
i też się tak wdrapuje,żeby sie przytulić i dać całusa i robi noski eskimoski :) :blush: a jak wieczorem puszczamy jej jej bajkę Kubusiowe opiwieści o przyjaźnie to na koniec jak jest piosenka i i śpiewają o buziaczkach to ona przybega i daje buziaczki :)

o to się rozpisałam :P

Fanka a może wcześniej idź na to prześwietlenie?

Mgiełka uszy do góry-

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #544489 przez maja1982
fanka - kurka ale Ci trzyma :( obyś szybko wyzdrowiała!!!a odnośnie focha w pracy to sie nei przejmuj nikt CI pomnika nie wzniesie ze chodzisz chora do pracy :);) najwazniejsze zdrowie!!!!

mgielka - a ten klub maluszka co ostatnio mowiłaś!!??jak tylko kilka razy Lilka potrzebuje opieki!!

11 lata 11 miesiąc temu #544497 przez mgielka22
Maju no wlasnie maja mi dzwonic i powiedziec jaka cena bo normalny abonament kosztuje 650zl mcznie jak dziecko jest codziennie a poza abonamentem jest 10zl za 1h wiec mi sie wtedy tez nie karkuluje...

11 lata 11 miesiąc temu #544532 przez Agusia83
Emi spi...oby przespala cala nocke bo katar juz mniejszy :laugh:

Fanka...jak czytam o Twojej chorobie i Marty, to przeraza mnie nasza sluzba zdrowia...czlowiek musi byc krolikiem doswiadczalnym, bo inaczej nigdy sie nie wykuruje...kurcze, ja tez chodzialm miesiac z zapaleniem oskrzeli...a podczas kaslania wymiotowalam..i nic mi nie pomagalo...sterydy dopiero zrobily swoje.

Mgielka..

Widze, ze wszystkie nasze maluszki robia sie calusne i przytulaskie...musimy korzystac poki chca sie przytulac :silly:

Beti, Fifi cudowny...pierwszy to dzemikowy? :lol: do wycalowania pysia..a kuleczkowy to juz taki dzielny i odwazny :lol:

Wiem, ze czesto o tym pisze...ale musze...wlasnie delektuje sie kopniaczkami :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #544544 przez maja1982
agusia - delektuj sie :) jak sobie przypomnę pierwsze ruchy KArolka :blush: MAGIA :blush: a teraz biega taki kochany ludek po domu :)

11 lata 11 miesiąc temu #544549 przez slowiczek
Natalka tez juz padla...

egzamin byl trudny, 54 pytania w godzine, zobaczymy jak beda wyniki...

Filipek brudasek :kiss:

ale orla dzis wywinelam na chodniku :S! wrocilam z mokra pupa :silly:

Agusia :blush:

11 lata 11 miesiąc temu #544565 przez Marta M
Oliwka gratulacje, niepojęte jak szybko się uczy mówić :)

Fifulek :kiss: :kiss:

Monia w poniedziałek idę z sobą do stomatologa zapytam i jak coś umówię się z Mają na wizytę..Maju oj mam bzika, gdybym miała więcej kasy to zamiast na ubrania wolałabym ją przeznaczyć na zęby ;)

fanka o rety...ja też po dwóch antybiotykach i też czekam na kolejną wizytę..wogóle mnie się ciężej po tej chorobie oddycha, albo to już moja podświadomość mówi bo przecież podejrzewałam też płuca..ale normalnie zasugeruje rtg lekarzowi..choć oni skłonni do dawania skierowań tak że się pewnie nie doczekam..

11 lata 11 miesiąc temu #544570 przez Agusia83
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka