BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #543827 przez Marta M
Witajcie, noc w miarę choć popłakiwała coś...my już po dwugodzinnym spacerze, ulepiłyśmy bałwana, Maja śpi a ja biorę się za zupkę..

smerfetka podoba mi się Twoje podejście do tematu :lol: :lol: :lol: TOTALNY CZAD :):)

Aguś to dobrze że noc ok :)

angie o rety, zdrówka dla Nadusi i męża :kiss: :kiss:

fanka mnie się moje pranie wczorajsze przypomniało, postanowiłam że wypiorę powłoczkę z naszego dużego materaca, jest mega wielka i ciężka, ledwo do pralki upchałam połowe (bo składa się z dwóch części połączonych na zamek), wyprałam, jak wyciągnęłam była dość czysta ale nie za czysta, więc do michy nalałam wody, wybielacz i powłoczkę i co?? Myślałam że tego nie udźwignę, jak to wywirować? Prawie pół godziny wodę z tego wylewałam i potem znów upychałam ten ciężar do pralki do ponownego prania...na pranie drugiej części czekam do soboty, nie będę się z tym sama męczyć B) B)

fanka daj znać po lekarzu, strasznie jestem ciekawa co powie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #543831 przez pati-m
Monia - no bo teraz to mam pracę domową ze szkoły i pracę domową jako obowiązki domowe :)

Ale już odrobiona :)

Życzę pysznego szpinakowego obiadku :)

11 lata 11 miesiąc temu #543861 przez slowiczek
ja tak na szybko, trzymajcie za mnie kciuki dzis o 17, jak zdam ta ekonometrie bede przeszczesliwa...

11 lata 11 miesiąc temu #543863 przez pati-m
slowiczek - będę trzymać za Ciebie mocno, tylko w myślach, bo też mnie dziś egzaminują :)
Na pewno dasz radę! :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #543872 przez maja1982
słowiczek, pati - kciuki zacisnięte :) zdacie na bank :)

a tak w ogole to podziwiam nasze uczące sie mamusie :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543919 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Trzymam kciuki za egzaminy ;)

11 lata 11 miesiąc temu #543949 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #544039 przez Marta M
słowiczku, pati kciuki zaciśnięte :):) Dajcie znać zaraz po :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544057 przez Marta M
Dziewczyny a ja mam problem, otóż zauważyłam u Majki że jej niektóre ząbki są żółte. Jedynki dolne ma jak perełki białe, dwójki dolne obie zółte, straszny kontrast :( Mąż ma takie żółtawe ale to skutek uboczny jakiegoś antybiotyku jaki brał jak był w szkole podstawowej, więc tego raczej nie odziedziczyła. Ona też brała antybiotyki (w szpitalu w pierwszych dobach jej strasznie ładowali) ale nie wiem czy to efekt tego..a poza tym wyszły by wszystkie pewnie żółte a nie kilka bo na górze jest podobnie...a o higienę dbamy bo ząbki myjemy, nigdy nie oblizywałam jej smoczka żeby się jakąś próchnicą zaraziła, więc nie wiem skąd......słyszałyście może dlaczego tak może być? Zresztą ząbki nie wyglądają jakby miały próchnicę tylko są całe w tonacji żółtawej..a nawet gdyby miała mieć próchnicę to jedynki też by miały, zwłaszcza że dwójki ma od niedawna a już takie zabarwione..

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544165 przez Agusia83
Hej dziewczynki...

Angie, wspolczuje chorobska..oby szybko przeszlo Waszej trojce...

Wiecie, ze ja ostatnio szpinak jadlam w przedszkolu i od tego czasu mam do niego uraz...chociaz slyszalam, ze jak jest dobrze przyrzadzony, to naprawde smaczny. :silly:

Hej Katy :laugh:

Pati i Slowiczku, trzymam kciuki za Was :laugh:

Marta, kurcze, ale Ci nie pomoge...wiesz, moze powinnas pojsc z Maja do dentysty by to zobaczyl? Zreszta wydaje mi sie, ze najwazniejsze i tak beda zeby stale...to jeszcze mleczaki...moim zdaniem anybiotyk, ktory Maja dostala niedlugo po porodzie nie ma tu nic do rzeczy...zawiazki zabkow i tak dalej byly w dziasle..

Emisia dzis grzeczniejsza nic wczoraj...jest na etapie przytulaskow i calusow i to jest takie wspaniale...jak wczesniej non stop mowila tata...tak teraz mama :lol: Ale ja ja kocham :lol: Coraz bardziej kumata dziewczynka...Zawsze jej mowie, ze moglabym ja tak calowac i calowac :lol:
Dzis, np: przyszla do mnie i sama od siebie najpierw zrobila mi "cacy" a pozniej dala kilka buziakow :lol:
Musze jeszcze ja pochwalic,bo nauczyła sie mowic "ciuch,ciuch" w wykonaniu Emi brzmi to "ciu ciu" ! to oznacza, 'mamo,wlacz mi stacyjkowo'

Bylam na wizycie, co prawda bez usg, ale slyszalam bicie serduszka...i dziewczyny, uwaga, przytylam 1,5kg :lol:

mam skierowanie na usg, zadzwonie i umowie sie na za tydzien, moze dwa...dostalam tez skierowania na proby watrobowe...z racjo tego mojego drapania sie...

11 lata 11 miesiąc temu #544187 przez Marta M
Aguś szaleństwo z wagą ;) A nasze szkraby są przekochane :):) Dla Emisi duuży buziak od Moczarkowej ciotki ;)

11 lata 11 miesiąc temu #544347 przez iwonaNAVI
Hejo :)

mam chwile wolnego zanim Oli poloze spac :)
dzisiaj pwoiedziala swoje pierwsze zdanie : chce picie :) duzo mowila juz wczesniej ale tylko pojedyncze slowa :)

Slowiczek, Pati 3mam kciukasy

Gosiu co jest?

Nadinka Fanka i reszta chorowitkow duzo zdrowka

Katy fajnie ze jestes zadowolona z pracy :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544357 przez beti
HAlooo, a co tu tak cichoo???

Dziewczynki, jak egzaminy?

Gosia, co się dzieje??? :kiss:

Odpowiadam na apel Gosi sprzed 2 dni :)

Filip leci w kulki ;)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #544408 przez monika1984lodz
Witam wieczornie :)

Dziewczynki jak tam egzaminy??

Gosia :*

Dziewczynki i mi się szary podoba :P ale ja to ogólnie dużó kolorów lubię :)

Fifi jaki szczęscliwy :) i taki już dorosły chłopak :D i w kuklkach mmmm

Marta Agusia ma rację - idź z Mają do dentysty :) napewno wyjaśni Ci co to może być .

Agusia wooow :) czekamy teraz na relacje z usg :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #544415 przez mgielka22
Hej Kobietki wybaczcie ze was tak opuscilam ale stwierdzilam w sobote ze pojade wroclawia skoro od poniedzialku mam 5 dni wolnego bo w domu mi sie siedziec samej nie chce jak M calymi dniami w pracy :)

wiec dzieciaczki przytulaczki :kiss:

Martus hmm moze akurat taki rodzaj zabkow jej wyszedl nie wiem ale tez do dentysty bym sie przeszla by zajrzal i ocenil...ponoc zoltawe zeby sa najzdrowsze tak mi moja dentystka powiedziala...

Dzis bylam z Lila u chrzestnego mowie wam nie to dziecko zaczela sie bawic z kuzynostwem do wujka i cioci szla przeszczesliwa ;:D dostala fajne radyjko grajace zalegle swiatczne ;) a tylko przyszla T i ona w ryk :dry: wiec chyba dalej pamieta no coz...

Jutro dostane wyplate i musze jechac M kupic spodnie wyobrazcie siebie ze tak schudl ze ma moje wymiary normalnie i gdyby nie to ze mam babskie spodnie to mzemy sie wymieniac no masakra chucherko z niego okropne ja nigdy chudego poslubic nie chcialam :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka