BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #545001 przez Marta M
Maju nie znam bardziej dowcipnego gościa od niego...no może mój wujek jeszcze ;) Wszyscy go znają, gdziekolwiek się nie ruszy, a gadacz z niego taki, że hej i tak potrafi w danej chwili dobrać słowa, dowcip że ja wymiękam..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #545014 przez Marta M
My dzisiaj do szczepienia idziemy, dopiero na 17:40, potem mam korki więc nie wiem czy wpadnę wieczorem...teraz też lecę ;)

11 lata 11 miesiąc temu #545019 przez gosia2324
Trzymam kciuki za Majke:)

11 lata 11 miesiąc temu #545051 przez monika1984lodz
świetne porównanie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #545091 przez fanka
Marta brat ma pomysły :-)
u nas bez spacerku bo nie dośc, że odwilż to jeszcze pada deszcz
a poza tym ja sie troche boję wychodzic bo zaczełąm dziś ten nowy , mocny antybiot i wole sie wygrzać póki co.
A moje dziecko dostało właśnie w paczce od Cioci autka- maszyny budowlane z boba budowniczego i siedzi zaczarowany na dywanie ;-)

11 lata 11 miesiąc temu #545092 przez pati-m
Witam,
Marta - uśmiałam się z trafnego porównania :) Gratuluję poczucia humoru bratu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #545152 przez Smerfetka
Beti Fifik dżemikowy i kulkowy jest po prostu booooski :kiss:
Marta Twój brat ma faktycznie poczucie humoru :lol: ale ten rysunek jest mega trafiony a ta dziewczynka to przecież MAJKA :lol: trzymam kciuki za dzisiesze szczepienie :kiss:
Fanka zdrówka życzę, oby tym razem antybiotyk był trafiony :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #545153 przez Agusia83
Niedawno wrocilysmy od endo...ale tam kociol, jak przyszlysmy, to bylo czarno do ludzi...naczekalysmy sie wiele godzin, odeslali nas do antropologa by porzadnie Emi zbadal...i tak, wazy 12500g :laugh: i ma 86cm...no i patrzac sie na ten wzrost lapaly sie za glowe, ze ona taka wysoka...troche sie przestraszylam, ale nasza pani dr uspokoila nas, ze jest wysoka dziewczynka, bo rodzice sa bardzo wysocy...z pisia wszystko ok, nie widzi zadnego zapalenia, ale gdybym zauwazyla, ze cos jej tam przeszkadza mam przemywac (Monia :laugh: ) nadmanganianem potasu :laugh: Poza tym nie widzi sensu bysmy przychodzily na kolejne wizyty...chyba, ze cos mnie zaniepokoi....

Fanka, ale masz swietna siostre :laugh: Musi ubostwiac Dawidka :laugh: A Dawidek teraz bedzie mial duuzo zabawy z samochodzikami.

Gosia,

Pati,

Marta, swietne porownanie...ja tam roznicy wcale nie widze i z tego co pamietam, to ta dziewczynka tez taka ruchliwa i rezolutna jak Maja :woohoo:

Emi zasnela w aucie...wiec mam chwile dla was...(zeby ktos nie pomyslal, nie zostawilam jej w aucie, tylko spi juz w lozeczku :silly: )

11 lata 11 miesiąc temu #545154 przez Smerfetka
Agusia cieszę się że po wizycie wszystko okej! :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #545165 przez Smerfetka
Aaaaaa i gratuluję modelki! :lol: Wysoka, długonoga Emi będzie może kiedyś królować na wybiegach! ;)

11 lata 11 miesiąc temu #545170 przez Agusia83
Smerfetka, dziekuje bardzo. Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze juz tam nie bedziemy musieli chodzic...tlumy ludzi a do tego personel nie zawsze mily...dla mnie jest to niepojete, bo pracuje w tym szpitalu i jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie byc niemilym dla pacjenta, jego rodziny...juz nie mowiac o tym, gdy pacjentem bylo dziecko...

11 lata 11 miesiąc temu #545210 przez pati-m
Agusia - super, że z Emi wszystko oki :) Rośnie mała dama :)

11 lata 11 miesiąc temu #545228 przez Smerfetka

11 lata 11 miesiąc temu #545347 przez iwonaNAVI
Jestem po pracy...nadrobilam :P

Agus strasznie sie ciesze ze juz do endo nie musicie chodzic :D

Pati ja akurat mam lepiej bo mam 5 godz dziennie...rano w pracy jak jest malo dzieci to sie przygotowuje ewentualnie dzien wczesniej zabieram jakies przedmioty materialy ktore chce na nastepny dzien
a i najwazniejsze nie piszemy planow ani miesiecznych nic...jedynie regularne wpisy do dziennika
takze niekoniecznie w kazdym przedszkolu tak jest...ja bym na twoim miejscu chociaz sie porozgladala dopytala moze kogos kto pracuje i moze cos sie trafi

11 lata 11 miesiąc temu #545351 przez iwonaNAVI
AAA Marta ja tam tez widze 2 Majeczki :) porownanie trafione w sedno :)

Fanka zazdraszczam takiej siostry no i Dawidkowi cioci :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka