BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #549875 przez gosia2324
Witam.... Mgielka czy przeszlo? :dry: do 5.00 caly czas mnie bolala, a teraz jeszcze tak mnie "ćmi" :huh:
A co polecasz na migrene, ja mam jakies tabletki rozpiuszczalne w wodzie, ale nie pomaga :(

D mial wrocic o 10.00 ale jakas kolezanka sie rozchorowala wiec siedzi do 14.00 pomijajca ze wyszedl do pracy w sobote... :cheer: :huh:

Na obiad robie gulasz z kasza i odoreczki :blink:

Agusia, piekne te Twoje okrągłości :) Smerfetka a Ty?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #549931 przez mgielka22
Katy tj 50 twarzy Grey'a ;) bestseller wiec w empiku dostaniesz pierwszej polce :D

Hmm Gosia takie rozpuszczalniki w wodzie to jest wielkie G... wiesz mi na bol glowy zawsze ketonal pomagal mojemu M ibuprom sprint kaps nie wiem co mozesz brac...polecaja jeszcze Metafen no i teraz reklamuja teraz nowosc w tv na migreny cos na E :P

11 lata 11 miesiąc temu #549967 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia, co to są odoreczki ?

Agusia, śniłaś mi się dziś, że urodziłaś chłopca :) :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #549979 przez Mała
Witam.
Noc przemarudzona, łaziłam od jednego do drugiego, ale nawet się wyspałam.
Olcia śpi, a ja popijam kawkę :lol:

Gosia biedaku :kiss:

Ciekawe jak Słowiczek, czy już po?

Ja Olę do alergologa zapisałam na 15.04 :ohmy: a winnych na lipiec, albo w ogóle takich małych nie przyjmują eh

11 lata 11 miesiąc temu #549985 przez Mała
OOO Słowiczek :lol: no to chyba dobre wieści? a nerwy to kurcze na wszystko szkodzą :dry: ,

11 lata 11 miesiąc temu #549989 przez slowiczek
no niby dobre ale z drugiej strony wolałabym znać konkretną przyczynę, żołądek boli mnie od kilku lat...

11 lata 11 miesiąc temu #549994 przez pati-m
Witam :)

slowiczek - super, że już po i że nie wykryli nic poważnego. Dzielna jesteś :kiss:

katy - ja też mam nescafe dolce gusto i mogę polecić :)

mgiełka - dajesz Lili melisę :cheer:

Gosia - współczuję, ale niestety nie wiem jak pomóc :kiss:

Smerfetka - a gdzie domek Smerfika? :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu #549997 przez Sylwia26081982
Hej dziewczyny i dzieciaczki :)Chciałam sie tylko przywitac i powiedziec ze zyje:)

Od dwoch tygodni jestem w Pl bez neta , tzn do dzis, patrze 1700 wiadomosci do nadrobienia:)

Przegladne czy sa jakies nowe foteczki, bo uwielbiam ogladac dzieciaczki :) U nas na szczescie bez chorob ...odpukac... i wszytsko na dobrej drodze.

Pozdrowionka i zdrowka.

Przyszłe mamusie jak tam wasze brzusie?? :) :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550047 przez maja1982
Witam i ja poweekendowo ;)

słowiczek - dobrze ze juz po :) oj te nerwy!!!okres jesionno zimowy jest slaby dla wszystkich z problemami zołądkowymi!!zawsze wtedy sie odzywają wrzody, jakies inne dziadostwa :( słowiczku duzo spokoju :) :kiss:

agusia - domek przecudny :) wyglaskaj od cioci!!!a modleka w tle :kiss:

gosia - :kiss: miejmy nadzieje ze juz cie nie bedzie dzisiaj boleć!!

psyka - jesztem w szoku!!!vo za ludzie!!

marta - fajnie ze weekend udany :) jak tam rybka sąsiadki??żyje??;)

mala - CZEŚĆ!!wydaje mi sie jakby cie z miesiąc nie było!! ;)

mgielka - co zznaczy ze Lilka wpada w histerie??ale z T sie nie widziała :silly: ?

ja pije kawe i musze sie zabrac za ogarnianie papierów , a tak mi sie nie chce!!

aha i mamy ostatnią 4 :)

11 lata 11 miesiąc temu #550107 przez Agusia83
Hej dziewczyny, Emi spi wiec mam troche wolnego...jest u mnie mama, wiec moge do kogo gebe otworzyc i porozmawiac...zostaje na obiadek :laugh:

Slowiczku, ciesze sie, ze juz jestes po..widzisz, nie bylo takie straszne, jedyne, w tym zlego, ze nie mozesz brac tych lekow, ale przynajmniej masz juz wszystko z glowy.
Wiesz, jak przeczytalam, ze snilam Ci sie, to lzy stanely mi w oczach....kurcze, nie wiem czemu...chyba dlatego, ze obstawiasz dziewczynke a snil Ci sie moj synek :laugh:

Gosiu, ja tez czasem na bol glowy to musialam albo ibuprom, bo paracetamol za bardzo na mnie nie dziala, albo ketonal...

Hej Sylwia...super, ze sie odezwalas..Ty juz za niedlugo rodzisz :laugh: Pokaz brzusio?Ja sie dobrze czuje, jedynie biodro lewe daje mi w kosc, wieczorem kregoslup i jeszcze od czasu do czasu wymiotuje...

Gosia, nie wiem o co chodzi citeam, ale dostalam maila od tego goscia, ze przesylka zostala zrealizowana, spakowana i czeka na kuriera poczty polskiej, wiec czwartek, piatek powinnam miec zdjecia w domu :laugh:

A propos dziwnych snow....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Maju, gratulacje dla Lolusia :lol: calouzebienca :lol:

Znalazlam swoja ksiazeczke zdrowia...wyobrazcie sobie, ze majac 19 miesiecy wazylam 10,3kg...i mialam 80cm..a Emi w wieku 17 miesiecy wazy 12,5kg i ma 86cm :lol: ale roznica :silly: haha

11 lata 11 miesiąc temu #550125 przez pati-m
Agusia

maja - gratuluję czwóreczki :)

11 lata 11 miesiąc temu #550134 przez maja1982
agusia - hihih agentka powiadasz :) ;)

11 lata 11 miesiąc temu #550146 przez slowiczek
Agusia, szalona, jakie sny :woohoo:

matko ale się cieszę :D dostałam 4 z ekonometrii finansowej, nie wyobrażacie sobie mojej radości :lol: dla mnie to był przedmiot KOSMOS + wiecie jak wygląda nauka połączona z pilnowaniem dziecka a jestem w pierwszej 10 wyników....duma milion, no dobra, koniec chwalenia się :P

gratuluję ząbka Karolku :) ja też uaktualniłam suwaczek, zapomniałam, że już wyszły wszystkie dwójki..... :P

11 lata 11 miesiąc temu #550154 przez Agusia83
Slowiczku, ogormne gratulacje :laugh: wiedzialam, ze sie uda..jestes bardzo zdolna mama :laugh: :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550168 przez maja1982
słowiczek - GRATULACJE :) zdolna Ty nasza :) i buziak dla Nataluszki za nowe ząbki :)

ja próbuje wymyslić jakie mebelki do KArolka :dry:

gosia - moglabys wrzucic linka z tymi naklejkami (sówkami), te którw kupowałaś nad Jagódki łóżeczko :)

słowiczku - a ty jakie kupowałaś dla Natalki?kojarze drzewko z sowami??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka