BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550737 przez Mała
Agusia coś ty pewnie, że nie mam :) Kiedy idziesz na te badania od wątroby?

Nati brawo, a co cię tak Słowiczku dziś naszło na to samodzielne zasypianie? Jak wasze karmienie, możesz przy tych lekach?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550742 przez Agusia83
Slowiczku, brawo dla Ciebie i Natalki..
Wiesz, odkad D. zaczal usypiac EMi w lozeczku, tak teraz nie ma zadnego problemu.
Po kapieli klade ja do lozeczka, daje flache, ona zjada, podaje mi butle, ja jej smoczka...wszystkie swiatla zgaszone i albo wlaczone jest radio albo kolysanki...siadam przy lozeczku, mija 10minut, czasem 3 i moja krolewna spi :laugh:

Mala, mam je zrobic przed kolejna wizyta czyli przed 20ktoryms :silly: lutym...ale to chyba nie to, bo juz tak mnie nie swedzi...oczywiscie na wszelki wypadek je zrobie..ale i tak nie moge sie doczekac przyszlego wtorku...od razu wysle wam smsy :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #550758 przez Mała
Emilka jaka słodka :)

Uciekam, dobrej nocy :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #550768 przez Agusia83
Ja tez lece dziewczynki...do jutra :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550779 przez Marta M
Agusia mój mail zaraz wyślę Ci na priv :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i gratuluję, super wynik :)

Sylwia napewno znajdziesz fotki i filmiki :) I dawaj nam tu Adrianka :)

Maju ja to Cię podziwiam, że Ty o tylu rzeczach pamiętasz, nawet o tych mało istotnych...hihi...dziękuję, rybka żyje i chyba ma się całkiem nieźle ;)

Loluś gratuluję :) To teraz mamy taki sam stan uzębienia :) I tych kupek, no super :):) I Natalce dwójek :kiss:

Aguś ale byłaś lekutka za dziecka, ja to mam klocka w domu, waży 13 kilo a ma ledwo 81cm B) B)

Lila ależ Ty się uśmiechasz pięknie, szaleństwo :lol: :lol: :lol:

beti co do pracy nic nie mogę, tylko tyle :kiss: Agusia i dla Ciebie :kiss: A co do ciasta na pierogi to ja daję mąkę, sól, olej (czasem jajko) i zalewam ciepłą wodą....wolę dać więcej wody i dosypać mąki niż dużo mąki o dolewać wody ;) Prościej i ciasto lepsze :)

Olusia napewno jesteś słodziuchna :) Kamilku powodzenia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

W umazańcu się zakochałam, jaka ona śliczna, Aguś normalnie ale masz modelkę :):)

Natalka dzielna jesteś :):) Ja to się cieszę że Maja mi prawie od zawsze sama zasypia, nawet nikt nie musi przy niej być :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550786 przez Marta M
No i napiszę co u mnie..

W Krk było genialnie, Maja ponad godzinę goniła za gołębiami, tańczyła przy hejnale mariackim i ludzi zaczepiała...a biednie wygląda po tym upadku na kostkę, chyba nie pisałam że się przewróciła, pierwszy dzień nie było widać, dopiero wczoraj wyszło a dziś strup na pół nosa...na mieszkaniu u cioci same studentki, każda chciała bawić ;) Zaraz może jakieś zdjęcia wstawie :)

Po południu dentysta, miałam dziś ten zabieg chirurgiczny, który polegał na cięciu podniebienia, mam 2,5cm przecięte i skróceniu kości o 3mm żeby koronę można było założyć (a wszystko przez to że się złamał kilka tygodni temu w poprzek, ehh...) dobrze że się obyło bez szwów, ale przepisał mi ketonal bo prawdopodobnie będzie boleć...i mam mega dziurę teraz w podniebieniu :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Jest 23 a mąż maluje Majki pokój i drzwi obsadza, mój pracuś :kiss: :kiss:

Jutro mnie nie będzie bo jedziemy do NT, mamy pilne załatwienie, o czym dziś się dowiedzieliśmy :( :( I jak zwykle zatrzymamy się u jednych i drugich rodziców..

11 lata 11 miesiąc temu #550792 przez slowiczek
Mala, no wlasnie nie moge zaczac brac tego leku dopoki nie skoncze karmic...a co do spania to pomyslalam sobie, ze jak zmiany to na calego :) poza tym jak z nia spie to ciezko kontrolowac mi nocne karmienie bo Nati dobiera sie do mnie przez sen

Marta, a mozesz normalnie jesc po tym zabiegu?

Agusia, Emilka jest przeslodka :) :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550802 przez Marta M
słowiczku powiedział odczekać kilka godzin, wszystko na zimno i po przeciwnej stronie..spać z głową podniesioną wysoko i chyba tyle z zaleceń..

Z dzisiaj :)

I z weekendu :)

A teraz lecę i najprawdopodobniej do środy, papa :)

A i jeszcze Wam powiem że w CCC jest zimowa przecena butków, kupiłam Majce Lasocki, świetne :)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #550827 przez slowiczek
pierwsza :)

Nati przespała noc w swoim łóżeczku, było kilka pobudek ale za każdym razem sama ładnie zasypiała, więc ok :)

Majeczka artystka ACH :)

11 lata 11 miesiąc temu #550835 przez Pyśkaaaa
Witam druga ja już w pracy i mam takiego lenia....
Emi Lili Maja ciotka buzi śle a Natalce gratuluję :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550867 przez gosia2324
Witam,

wczoraf forum szkla trafil? :huh:

Mala :kiss: Super ze sa jakies postepy :) Ja tam wieze ze Kamil bedzie chodzil!!!!

Emilka, nie poznalam Cie tu, fajna ! :kiss:

A Majce zazdroszcze spacerku po Rynku :blush: :blush: :blush: o matko ile tam sie godzin spedzilo:) i zamiast na praktyki do zlobka jechalysmy z Aska na Msze do Mariackiego na 6.oo rano bo tylko kościół byl otwarty:)

MArta czekamy na fotki pokoju Majki!

Slowiczku bo Nati to duza dziewczynka:) nie potrzebuje cycusiow i spania z mama ! :blink:
Gratuluje!

11 lata 11 miesiąc temu #550880 przez gosia2324

11 lata 11 miesiąc temu #550891 przez Agusia83
Witamy sie w 3-jeczke,od rana szalejemy. Emi juz przeszła a raczej przebiegła maraton po domu,jest po 2sniadankach :laugh: dzidzia daje czadu,wczoraj do północy buszowala :laugh: ..
Musimy szybko ogarnąć domek i gotować zupę bo o 11 przyjdzie moja koleżanka z 6miesiecznym Kubusiem.

Maju,jaką radość..Ty juz tyle razy byłaś na rynku a Emi jeszcze nie. :silly:
Picasso, Matejko nam rosnie? Pulchniutkie stopki do wycalowania.

Gosiu nie widzę Piotrusia...

Natalko,duza i mądra z Ciebie dziewczynka.

11 lata 11 miesiąc temu #550914 przez slowiczek
fajnie Gosia, że tak razem się bawicie :)

które z was mają spacerówki Maclareny ?? Bewipo, Maja, nie wiem czy dobrze kojarzę :unsure: jakie macie modele i czy jesteście zadowolone ??

11 lata 11 miesiąc temu #550984 przez maja1982
Witam,

gratulacje dla Natalki :)

Emisia - nasza akrobatka :) :kiss: ale co sie dziwić -jak mama agentka ;) Agusia - ale masz śliczną córeczkę :)

Majusia - artystka :) śliczności!!

gosia - fajnie ze dzieciaki sie tak razem bawia :)

jeju ale ten czas zauwa - jak teraz ogladam nasze wrezsniaczki to sie na dziwic nie mogę - jak urosły!!

marta - jakie kolory wybralas dla Majci??

mala - zapomniałam wczoraj napisać - ze Ola to dopiero kozica górska :) to juz za bardzo jej w łóżeczku nie zostawisz ?? :dry: a szczebelki macie wyciągnięte??

słowiczek - ja mam maclarena techno xrl - jestem zadowolona - lae nowego bym nie kupila - szkoda by mi było kasy ;)

u nas na mieszkaniu malowanie :) Karolka pokoik gotowy :) teraz mebelki!kuchnia i drzwi maja byc w przyszłym tygodniu - mma nadz.ze tak bedzie :dry:

a w ogole to mam ochote gdzies wyjsc - do kina, na zakupy :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka