BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #551597 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #551604 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #551605 przez Mała
I co? :)

11 lata 11 miesiąc temu #551606 przez monika1984lodz
witam

Wczoraj cos wywaliło forum ...a ja takiego posta naskrobałam

Filmiki obejrzę jak juz net wroóci
a Emilkę akrobatkę i umorusaną całuję :* :kiss: :kiss: :kiss:
i Martę z MAjeczką :kiss: :kiss: :kiss:

Beti wczoraj pytałąś o faworki-ja juz dano nie robiłam ale zawsze dodawałąm spirytusu do ciasta to nie piły oleju i bylły kruche- a i cienko rozwałkowywałam ciasto

a co do pracy- to jak dla mnie jesteś tak BARWNYM LUDZIEM, że żal mi Ciebie.Te szaraki w pracy okradają,Cię z tego basku który w sobie masz.
Nie daj się!!!! Zobacz jakie ładne dzieci Wam wychodzą :) Fifi przcież jest cudny.
Bierzcie się do roboty :) zmajstrujcie jkąś małą tęcze :kiss:

My dzisiaj z Emispotkałyśmy na spacerze małą Kornelcię z rodzicami- jeju jakie to maluteńkie- kruchutkie :D :blush: Emi tak słodko do wózka zaglądała

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #551609 przez gosia2324
Mała napisał:

I co? :)

11 lata 11 miesiąc temu #551612 przez Mała
Gosia

11 lata 11 miesiąc temu #551613 przez mgielka22
Sie witam i ja po pracy wiecie co ciesze sie ze do niej chodze tam moge odetchnac od wszystkiego chyba...

Agusia dziekuje ze pytasz o M, troszke lepiej ale on tak schudl strasznie przez ta prace :( jestem zalamana codzienni epracuje po ok 13-14h dziewczyny nie ma kiedy zjesc dobrze ani sie porzadnie napic czegos cieplego ja wiem ze kasa jest wazna bo za kazde zlecenie mu placa ale ile on tak wydoli jest tak blady ze zaraz bedzie przezroczysty co z tego ze bierzemy urlop on tylko chce wziac tydzien (i tak szef na nieg krzywo sie patrzyl nie mwoiac ze 3 sobote musi wziac wolna bo nie ma kto z Lili zostyac bo wujek musi jechac do syna) masakra ja nie wiem boje sie ze mu sie cos stanie musze mu pobrac badania w sobote z rana przed praca i zawioze i mu zrobie bo nie wierze ze wszystko jest w porzadku on chudnie w oczach jest chudszy ode mnie w pasie ma 77cm przeciez to jak 13latek normalnie...

Emisia slodkie malenstwo :) Agusia spokojnie to jest taki okres Lilka tez jest zazdrosna o moja bratanice nei martw sie ;)przejdzie jej tylko caly czas musisz jej tlumaczyc dawac jej dotykac brzuszek mowic ze to twoj braciszek/siostrzyczka pytac sie czy bedzie ci pomagac sie opiekowac no cos takiego musisz robic ;)pokazac ze musi kochac itd

Mala jejku ale Olka spryciula wszedzie dojdzie Lilka wczoraj tez wlazla na komode zeby biszkopty se sciagnac...a Kamil bedzie chodzil jeszcze bedziesz do nas wszytsich dzwonic ze KAMIL CHODZI :lol: jejj juz sie nei moge doczekac takiego telefonu :D

Gosia w zyciu bym nie uwierzyla jakbys opowiadala jak Jagoda gra i slucha i w ogole w szoku jestem, jakbym tego nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla !!! :ohmy: po rpostu ona przerasta inne dzieci o wiele starsze wszystkim!!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #551618 przez mgielka22

11 lata 11 miesiąc temu #551646 przez fanka
czesc laleczki, opuściłam Was na kilka dni, przepraszam ale już jestem.
Ściskam mocno i całuje wszystkie nasze maluszki , jestem pod wrażeniem akrobacji Olci a w totalnym szoku jestem jak ogląnedłam film z Jagódką , bo Dawid to nawet jak bajki "czyta" to na stojąco- drepcąco.

u nas jakos kiepsko ostatnio, ciagle cos nie tak, na szczescie nie duze problemy ale z kazdej strony jakas "szpila" ii juz jestem tym zmeczona.

a temat ciazowo- brzuszkowy sie rozkreca, cos czuje ze na wiosne zawitaja nam bociany :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #551652 przez beti
monika1984lodz napisał:

Beti wczoraj pytałąś o faworki-ja juz dano nie robiłam ale zawsze dodawałąm spirytusu do ciasta to nie piły oleju i bylły kruche- a i cienko rozwałkowywałam ciasto

a co do pracy- to jak dla mnie jesteś tak BARWNYM LUDZIEM, że żal mi Ciebie.Te szaraki w pracy okradają,Cię z tego basku który w sobie masz.
Nie daj się!!!! Zobacz jakie ładne dzieci Wam wychodzą :) Fifi przcież jest cudny.
Bierzcie się do roboty :) zmajstrujcie jkąś małą tęcze :kiss:

Monia :kiss: :kiss: to najmilsze co usłyszałam od paru miesięcy!!!! :kiss: :kiss: aż mi się łezka zakręciła :kiss: Dziękuję!!! :)

Jogo :ohmy: Ty już masz ze 3 lata!!! :D

Olcia akrobatka kaskaderka :)

Emi a jak Ty weszłaś w ten fotelik? :D

A my dziś byliśmy na super kulkach :) Fifi szalał prawie 2 h :D

A ja u fryzjera :) i znów jestem RUDA :D

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #551657 przez Mała
Beti moja mama dodaje ocet, też nie piją oleju wtedy i cienko rozwałkowuje. A czemu nie pokazałaś się?

Fanka taki czas z tymi szpilami, minie :kiss:

Mgiełka no musisz do gina iść.

11 lata 11 miesiąc temu #551659 przez beti
Mała, bo byłam na kulkach z Fifim i już się poczochrałam :D :P

11 lata 11 miesiąc temu #551666 przez mgielka22
Oj tam poczochralas pokazuj sie tu nam :D

11 lata 11 miesiąc temu #551676 przez beti
Mgiełka, no way :P :D bez make upu się dobrowolnie nie pokażę :P

Laseczki, Bebiko w rossmanie jest po 11,99 :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #551691 przez gosia2324
Dziewczynny Dziekuje za to co piszecie o Jagódce :kiss:
Z D sie śmiejemy ze na drugie urodziny bedzie w szachy grala :blink: :woohoo: :woohoo:

A tak serio to ona czasem tez mnie zadziwia, zwlaszcza ze mam porownanie z Kuba, ona jest bardzo skupiona i szybko lapie,w powtarzaniu slow(tak jak Wam pokazywalam)ale i od rzeczy odpowiada na pytania np jak ma mama na imie,itd.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka