BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #563797 przez iwonaNAVI
U mnie Oli nosi wlasnie w dzien dade 5 bo 4 za male...a na noc czasami sie w nich przesika i dostalam od ciotki haggisy 6 i te wytrzymuja w wiekszosci chociaz czasami i je przesika moja mala siksa :P

dostalismy wiadomosc ze ten wyjazd do Norwegi gdzies za miesiac moze 2 bo cos tam mu sie przesunelo...chociaz ja juz w to watpilam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #563812 przez mgielka22
Ivonka a to nie jest jakas sciema??? skad wiecie ze to pewna firma a nei jakis wyzysk etc???

12 lata 1 miesiąc temu #563946 przez mgielka22
Lila dostala swoja pierwsza w zyciu goraczke ma 38,5 dalam jej lipomal, efferalgan w czopku i wysmarowalam aromactivem qrde musi jej do jutra przejsc bo musimy do wro jechac... ja pierdziele ze akurat teraz. M ja polozyl zeby spala bo jest nie do zniesienia oby jej minelo...

12 lata 1 miesiąc temu #564087 przez Mała
Witam.
Jestem wykończona. Kamil już chyba lepiej, bo gorączka wracała co 5-6 h. Za to Ola coraz bardziej kaszle, z nosa to dosłownie wodospad :dry: , teraz wieczorem to podałam jej przeciwbólowy, bo wpadła w taki szał,że zwymiotowała i po czopku zasnęła, chyba ja zęby męczą, bo i kupa nie bardzo.
No to pomrudziłam :S

Nadia brawo za wołanie siusiu :)

Słowiczek w końcu się doczekałaś, przespanych nocy :)

Agusia a to ci fale Emilka zafundowała :lol:

Lilcia zdrówka :kiss:

Monika a jak ty dzisiaj?

Gdzie wy wszystkie?

12 lata 1 miesiąc temu #564094 przez iwonaNAVI
Mgielka to szwagier M kumpla on tez chce jechac wiec wiesz...a firma juz istnieje od 10 lat a przetargi wygral na 2 lata teraz takze przez 2 lata praca bedzie napewno...ale calej reszty to dowiemy sie dopiero jak sprobuje...niby mowia ale dopoki sie samemu nie przekona to nigdy nie wiadomo mimo ze to jakas rodzina znajomego

12 lata 1 miesiąc temu #564099 przez maja1982
jestem,

matko to jakis pogrom wrzesniowych maluchów??

mała - wczoraj nic, w nocy pobudka (zwymiotował) rano gorączka 39 :cheer:w ciągu dnia spadała jedynie do 38!bylismy u lekarza gardło trochę czerwone,poza tym wsio ok! ale pediatra powiedziała ze idzię mu 5 :cheer: bo to ze kiełki wszystkie idą to wiedziałam!

taki był biedny cąły dzien!!nigdy tak długo moje dzieciątko sie do mnie nie ptrzytulało :blush: :( :) taki był słaby :9 a za jakiś czas nagły powrót sił i zabawa a za chwilkę znowu zjazd!wieczorem zwymiotował, zrobił kupę i teraz śpi :)

troszkę nam sie pomieszało bo jutro mielismy iśc do żłobka na godzinkę - ale trudno pojdziemy za tydzien a te 3 dni (kiedy pojde do pracy) lolo bedzie z babcią!

mala - biedna Olcia :( :kiss: dobrze ze Kamilek juz lepiej :) :kiss:

Nadusia - gratulacje za wołanie siku :) angie już tk pewnie zostanie ;)

monia - jak tam??mam nadz. ze lepiej :)

słowiczku - kiedy masz rozmowy??

mgielka - zdrówka dla Lilusi :) ty masz już urlop??

agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #564100 przez Agusia83
Ja rowniez jestem.
Pol dnia spedzilismy u tesciowej...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mala, kurcze, oby dzieciaczkom zybko te goraczki i zle humorki przeszly.

Emisia tez mi przesikiwala pieluchy...i sama nie wiem od czego to zalezy...oczywiscie duzo pije...przez dzien oprocz mleka i zupki, to potrafi wypic litr herbatki i do tego z 200ml soczku...zmienilam jej pieluchy na noc...tzn z 4 na 5...uzywamy dady,...ale kilka ich tez przesikala...teraz niby ok...w dzien ma 4 a w nocy 5

Lilcia, nie choruj...Mgielka, jak myslisz, zeby? Czy jakies wirusisko od M?

12 lata 1 miesiąc temu #564104 przez mgielka22
Maju tak od 7 rano mam urlop :lol: dopiero 4 marca ide do pracy :D

Agusia no wlasnie nie wiem bo 3 na gorze jej rosna juz bo sie przebily na dole wyszly juz cale 5 nie widzialam w ogole wiec nie mam pojecia ale w ogole nie kaszlala ani nei smarkala wiec ja wiem? Tez nosimy 5 dady i sie zastanawiam co bedzi enosic dalej jak z nich wyrosnie :P bo cos na nocnik jej sie nei spieszy...bo co sie ja sadza to nic nei robi...chyba nigdy nei zacznei wolac...

12 lata 1 miesiąc temu #564109 przez Agusia83
Maju, Lolusiowi ida 5????wow.....niezle....

Odnosnie nocnika, to nie wiem o co chodzi, ale mamy bunt na niego...co rawda Emi usiadzie, ale po to by zaraz zejsc i latac z gola pupa po domu...nie chce za bardzo siadac z powrotem..a jesli juz, to na kilka sekund..i tam wsio robi do pieluchy.... :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #564113 przez maja1982
agusia -

mgielka - ja mam zamiar skonczyc na 5 i to jak najszybciej :)

a w ogole to musze pochwalić jaki moj synuś był dzielny u lekarza :) w ogole nie plakal, lezał grzecznie! no taki zuch z niego ze szok az sama p doktor go pochwaliła :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #564114 przez slowiczek
Mgiełka, może trzydniówka skoro oprócz gorączki nie ma innych objawów...

Maja, we wtorek...Lolus :kiss:

Agusia, skąd ja znam takie akcje (mam na myśli T)... :dry:

a propos pampersów, Natalia mi się dziś przesikała, i to w dzień (!) i to tak, że miałam mokre łóżko, a ona rajstopy, bluzkę i sukienkę...a poza tym znalazła sobie zabawę i bierze wodę do buzi a potem ją wypluwa na siebie, 4 razy ją dziś przebierałam z tego powodu

12 lata 1 miesiąc temu #564119 przez maja1982
Agusia83 napisał:

Maju, Lolusiowi ida 5????wow.....niezle....

Odnosnie nocnika, to nie wiem o co chodzi, ale mamy bunt na niego...co rawda Emi usiadzie, ale po to by zaraz zejsc i latac z gola pupa po domu...nie chce za bardzo siadac z powrotem..a jesli juz, to na kilka sekund..i tam wsio robi do pieluchy.... :angry:

agusia - ja tez byłam w szoku ze 5!!on ogolnie zle znosi ząbkowanie (jak zresztą wiecie;) a trzonowe bolesne :(

12 lata 1 miesiąc temu #564125 przez Agusia83
Maju, wierze, ze go to bardzo boli...w koncu 5 to juz takie potezne zeby, maja od 2 do 3 korzeni...ale wiesz...przynajmniej mu wyjda i bedzie mial spokoj.

12 lata 1 miesiąc temu #564128 przez monika1984lodz
Dobry wieczór :)

Lolo zdróweczka
Lila i Ola i Kamilek też!!!

Maja 5 hihi to tak jak Dawidowi :)

Agusia mówisz ,że się taplałąś :P hihi Piękna pobudka :D

My dzisiaj csły dzień spaliśmy- w sumie to ja więcej- ale to chyba wina antybiotyku bo normalnie nie mogłam się obudzić.Emi padła w trakcie zabawy z M około 12 więc położyliśmy ją w łóżeczku a sami posziśmy spac Ona przyszła po pół godziny to ja przytuiłam i spaliśmy do 15 :cheer:

Dziękuje dziewczynki- dzisiaj czuje sie już lepiej poza osłabieniem i tą sennością

NAdia gratuluję wołania siusiu :)

Słowiczku znam i ja tą zabawę... nie koniecznie ją lubię

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu #564132 przez Agusia83
Monia, fajnie, ze moglas pospac i, ze juz lepiej sie czujesz...antybiotyk nareszcie zaczal dzialac.

Dziewczyny, co myslicie o tych kapciach?
www.citeam.pl/oferty/cala-polska/dziecie...aka,W%C4%85ska+grupa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka