BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 8 miesiąc temu #619865 przez maja1982
Witam wiosennie :)

jestem dzisiaj w domku - alez fajnie :blush: :laugh:

Olunia - zdrówka kochana myszko :kiss: mała - siłek kochana - szybko sie uporacie!

monia - super ze sie zdecydowałąs na cwiczenia - najgorzej zacząć a potem to juz leci ;)

kurka tyle rzeczy miałąm napisać i zapomniałam - a to dlatego ze wczoraj nadrobiłami zasnęłam z laptopem na kolanach :blush: :S

aha lolek tez sam wchodzi po schodach a schodzi za rączkę sam chyba nie próbowała jeszcze :dry:

natalka - wie co dobre :) loelk tez mi wybiera z talerza pomidory, rukole sałatę - ale zielone pożuje i wypluwa póki co ale mysle ze bedzie jadł bo my uwielbiamy :)

iwonka - ja bym tez raczej do kata nie stawiała - nie znam sie ale czy nasze dzieci rozumieją już co to kąs?? nie za wczesnie??

agusia - dobrze ze juz lepiej sie czujesz!!kochana uważaj na siebie!!!

my mamy dzis gosci - kolezanki z poprzedniej pracy z dzieciakami przyjadą :) ale fajnie :) zmykam wiec musze ogarnąć mieszkanie i coś przygotować

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #620038 przez pati-m
Witam po pracy,
Jogo mnie powala na kolana! Kobita :lol: :side: :woohoo: :kiss:

Kupiłam sobie w lidlu spodnie pudrowy róż. Są inne kolorki - mietowy i granat. Polecam bo są bardzo fajne :) I spódniczkę :)

11 lata 8 miesiąc temu #620062 przez mgielka22
Wasze maluchy tez zaczynaja miec bunt 2-latka Lilka jak sie zlosci to zaczyna klasc sie na podlodze i wyginac cialo smialo jak gumowy edziu :dry: jakies rady???

11 lata 8 miesiąc temu #620064 przez Mała
Witam.
Noc tragiczna, ale za to ranek przywitał nas tylko 38,7 i póki co po 4h 37 :lol: Ola ożyła, bawi się, je. Chyba nastąpił przełom, oby
Do wieczora

11 lata 8 miesiąc temu #620070 przez pati-m
Mała - to dobrze, że z Olcią lepiej :)

mgiełka - oj Kacper ma i to jaki! Ostatnio położył mi się w markecie na podłodze i wył bo mu nie pozwoliłam biegać ze szklaną buteleczką soku :cheer: Wszyscy się gapili, a my z S. staliśmy obok niego i czekaliśmy aż się wyzłości, wypłacze i przyjdzie do nas. Z 5 min. tak leżał froterując podłogę aż potem podszedł zapłakany, przytulił się i już potem było ok. Grzecznie spacerował. Ja ma jedną zasadę - przeczekać :) Jeśli dziecku się krzywda nie dzieje, to niech się wyzłości, wypłacze. Nigdy się z nim nie siłuję, nie targam go płaczącego pod pachą i przede wszystkim nie tłumaczę dopóki się nie uspokoi bo to nie ma sensu - i tak wtedy nie słucha. A jak już się wyciszy to wtedy przynajmniej można mu spokojnie wyjaśnić co zrobił źle, popatrzy tymi swoimi oczkami i widzę, że słyszy co do niego mówię :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #620076 przez Agusia83
Mala, ciesze sie, ze z Olcia juz lepiej...oby temp. taka pozostala...a dostala antybiotyk?

Mgielka, Emi jest na nie do wszystkiego, tez pokazuje swoje humorki ale nie kladzie sie jeszcze na podlodze...jest troszke niegrzeczna...ale kto wie, moze jeszcze wiele rzeczy przed nami...

patrzcie, ogladalam i plakalam...
serialnet.pl/ogladaj/3-9460/polozne-odcinek-1

a tu macie moje cudo :laugh:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #620104 przez Sylwia26081982
Emicudna : ) Siedzi jak dorosła pannica:)

Co do listy to wow duzo tego, nie mam pomyslu co jeszcze..moze niedrapek nie zapomnij albo wez nozyczki zeby poobcinac pazurki :) Tak to mi się wydaje ze jesteś zaopatrzona na całego :)

Co do buntu to Adi może sie nie kładzie na ziemii ale jak nie chce isc to potrafi sie wydrzeć, płakać i próbuje zrobic po swojemu.. ale ja podobnie jak pati poczekam, nie szarpie. Jak do tej pory w miejscach publicznych jest grzeczny i się słucha, jak coś się zmieni to dam znać;)

Kurde POŁOŻNE mi się nie chcą załadować ale uwielbiam to oglądać, ostatnio w tv oglądałam..i postanowilam znowu rodzić bez znieczulenia, bo mam nadzieje ze i tym razem uda mi się naturalnie...

11 lata 8 miesiąc temu #620111 przez Agusia83
Sylwia, to, co wymienilas juz mam :laugh: a te, co napisalam, musze kupic :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #620130 przez mgielka22
Pati to akurat masz racje ja tez czekam i nie zwracam uwagi tylko wlasnie najgorzej w markecie chociaz ja wtedy Lile wkladam do wozka i pierwsze co biore cos do szamania jakas bulke czy kinder kanapke zeby miala zajecie, ale wczoraj w przychodni sie polozyla i tez czekalismy bo chyba to najlepsze rozwiazanie niz targanie na chama...

Mala to dobrze ze juz lepiej oby tak dalej :)

U nas deszcze leje :dry: co z ta wiosna :(

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #620137 przez monika1984lodz
dzień dobry
ja tylko na chwilkę

Emi buziaczek w ten uśmiechnięty pysiaczek :*

kondycji brak- wytrzymałam tylko 10 minut cardio....

Mała oby już gorączk anie wróciła :D

Jogo aparatka gaduą hahahha

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 8 miesiąc temu #620157 przez Sylwia26081982
Agusia no to nieżle :) JA nic nie mam , muszę pogrzebać bo jakieś niedrapki mi zostały ale wszystkie ciuszki takie do 3 miesięcy pooddawałam. Ale mysle sobie jeszcze zdążę :) hahaa czas leci :)

Monia wezwij serce i do dzieła :)

U nas też leje ale wole deszcz niż snieg ..tylo ze na polko sie nie da ;(

11 lata 8 miesiąc temu #620190 przez Marta M
Co za piękna pogoda, a za tydzień mówią że będzie nawet 25st :) Po spzcerze, Maja śpi, codzienność..

Agusia no co Ty, to auto to było marzenie mojego taty, w końcu udało mu sie spełnić i cieszę się razem z nimi, zasłużyli na taki luksus dla siebie :):)

Aguś współczuję szczerze tych dolegliwości :kiss: :kiss: Szkoda że nie mieszkam już w Krakowie bo wpadłabym do Ciebie pomóc Ci przy Emi...

mgiełka no widzisz jak masz fajnie, ja się pochwaliłam że przesypia i tak było a dziś trzecią noc płakała..

Jagoda ale masz teksty :silly:

słowiczku co za wrześniak :woohoo: :woohoo:

Emi coraz bardziej z buzi mi Ciebie przypomina :)

11 lata 8 miesiąc temu #620221 przez Agusia83
Marta, naprawde ma byc 25 stopni? Ale sie ciesze...juz bede zdrowa i wyjde z kukuleczka na polko :laugh:

Powinnam siedziec dupa na piecu w obecnej chwili i odpoczywac skoro Emi nie ma..ale nie moglam patrzec na ten stos garow...dzis D. rano do mnie mowi "kochanie, nie wchodz do kuchni, bo sie przerazisz...ja tez bym tak zrobil :silly: nic nie rob, ja wroce to posprzatam"...ale to bylo silniejsze ode mnie, weszlam i sie zalamalam...gary mylam na 2 razy..ale w koncu sie udalo...przed chwila przewalilam kilka stert prania i wlaczylam prale...wkurzylam sie, bo z niewiadomych przyczyn od razu porwala mi plyn do plukania.. :angry: co do cholery jest? Musze D. powiedziec jak wroci.

Sylwia, ja to moge napisac, ze mam jeszcze sporo czasu, ale Ty to sie spiesz z zakupami :silly: kto wie, moze lada dzien i Zuzia bedzie z Wami :lol:

Jesli dobrze sie bede czula w sobote, to z D. pojedziemy na osiedle obok poszperac w lumpkach za zaslonami...tak mnie korca.... :silly:

Marta, Kochana dziekuje za pomoc i troske...ale nawet bym Cie do domu nie wpuscila...jeszcze bys sie zarazila a pozniej Maje, a ja bym miala wyrzuty sumienia...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #620229 przez Marta M
Aguś Ty to jesteś pracoholiczką :ohmy:

Oj nie ładnie tak pod dzwiami gości trzymac :P

11 lata 8 miesiąc temu #620237 przez Agusia83
Czekaj, juz lece otworzyc...tyle, ze ja prawie w neglizu...pozwol sie ubrac :silly: :blink:

Martus, nie pracoholiczka, ale jak widze syf, to doprowadza mnie do szewskiej pasji...najchetniej bym odkurzyla, zmyla podlogi itd..ale nie mam sily...gary mnie wyczerpaly, zreszta brzuch mi sie zaczal spinac...wiec odpuscilam...

Moj malzonek zamontowal wczoraj poleczki w pokoju Emi :laugh: i juz na maxa zaczynamy remoncik jej pokoju..wiecie jaka jestem podekscytowana :laugh: chyba jak wroci od babci, to juz bedzie spala w swoim wlasnym, nie rusanym :silly: hahaha

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka