BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 7 miesiąc temu #648173 przez katy25
witam sie i ja

Pati - trzymasz nas w niepewności;)

Ja dzis jechałAM 2h do pracy! Przybyłam na 9... był wypadek i wszystko stało od mojej strony, aż samochód mi sie zagrzał jezuuuuuuuuuu jak ja to lubię;) Teraz Prezes wyjechał z Firmy to mam chwile aby skrobnąć.

Mgielka - ja tez jestem na etapie szukania łóżka dla Samiego. To znaczy juz jakis czas temu sie rozglasalam ale teraz musze kupic bo Safi juz sie smieje ze mlody nie ma wstepu do naszej sypialni he he chociaz on juz 2 mce spi sam w lozeczku - zapomnialam wam powiedziec;)

Wszystkie moje nocne koszmary zniknely razem z cycem ha! Teraz ładnie śpi sam i żadko sie budzi w nocy. Jak zdecydujemy sie na jakies to pokaze, a Wy macie 140/80 czy 160/80? wydaje mi sie, ze te 160 jest bardziej praktyczne?

Agusia - kapiesz mala jeszcze w wanience? moj Sami nie usiedzialby tak jak emi;) Ja kapie dzieciaki razem i zawsze jest pelno wyglupow he he Sami na przyklad zawsze myje wlosy Ines:)

Wczoraj bylam z dzieciakami na spacerze, Sami na rowerze - nawet nie raczyl zejsc tak mu sie podoba że mamam go pcha - leniuch mały. No na placu zabaw pokrecil sie troche ale ogolnie rower jest na topie.

slowiczku - natalka cudowna! A jaka sukienka piekn, chyba z h&m?

sluchajcie ja mam taka opcje po znajomosciach ze raz w miesiacu zamawiam ciuchy z h&m za 60% z metki. Moja przyjaciolka zamawia juz od kilku mcy, ja w tym mcu robie to po raz pierwszy. Zamowilam dla dzieciakow ciuchow za 400 zl a zaplace 240;) oczywiscie nie ma gwarancji ze bedzie wszystko co chce, ale zobacze:)_ Ubrania sa z metkami. Jak ktoras bedzie chetna to moge cos zamowic jednak najpierw ja sama zobacze co dostane:))))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #648180 przez slowiczek
a już myślałam, że na dzień dobry zobaczę tu śliczne różowe II :) Pati, zaciskam kciuki dalej w takim razie :)

byłam na pobieraniu krwi, kolejka kosmiczna a ja oczywiście zasłabłam po :dry:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #648183 przez gosia2324
Mala u nas mega ciepło juz po 8.00 byliśmy na spacerze na 'letniaka' :)

Pati, nie wiem ja Ty ale my tu nie wytrzymamy do weekendu :S :woohoo: :woohoo:

Mgielka kup to co Lili bardzo lubi /żelki,czy inne słodycze / i nagradzaj ja za sukce nośnikowy, my tak Kubę w 3 dni oduczyliśmy od pieluchy :)

11 lata 7 miesiąc temu #648189 przez Agusia83
mama zabrala Emi do piaskownicy na plac zabaw a ja odkurzylam mieszkanie i wlasnie odpoczywam.

Pati...wrzodow sie nabawie...tak czekalam na tescik :silly:

Katy, jak pisalas o wymiarach lozeczka, to na poczatku myslalam, ze chodzi Ci o cisnienie...w szoku bylam, ze dla Ciebie 160/80 to standard :silly:
Tak, Emi kapie sie w wanience...mniej wody wowczas sie zuzywa, to jest jej prywatne srodowisko bakterii i w ogole lubi tak...przynajmniej mam pewnosc, ze mi sie nie przewroci.

11 lata 7 miesiąc temu #648190 przez slowiczek
Katy, z tych obecnych kolekcji z H&M zamawiasz?

11 lata 7 miesiąc temu #648191 przez katy25
slowiczek napisał:

Katy, z tych obecnych kolekcji z H&M zamawiasz?

tak:))
dla Ines sliczne rzeczy wzielam, dla Samiego tez cos wybralam chociaz szału nie ma:)) a dla dziewczynek takich jak Natalka sa sliczne ubranka!

11 lata 7 miesiąc temu #648192 przez Agusia83
Natalka, gratuluje pelnych 20 miesiecy :laugh:
dopiero 11:30 a ja za chwile bede jadla zupe kalafiorowa...od dawna za mna chodzila :silly:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #648196 przez slowiczek
no to daj koniecznie znać jak osobiście przetestujesz to może się skuszę :)
chociaż na razie staram się nie inwestować w żadne ubrania, bo Ł za miesiac leci do USA to nas obkupi

Agusia :) :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #648197 przez Pyśkaaaa
matko ja to powinnam na karną żabę pójśc Natalia cudowna ach.... :) a sukienka wymiata i te balerinki :*
Pati no....:P czekam czekam z niecierpliwością Kochana :*

ja Frankowi zakupiłam ostatnio takie tenisówki hm i bluzeczki na lato szału nie było a i jeszcze ciocia mu koszulę kupiła :D bo jak ją przymierzyła to sie zakochała i kupiła hahaha

ja dziś też kazałam Frania wyletnić :) niech sie nie grzeje już o 9 byli na dworku co dla mojej niani to wyczyn :P

mój prezes wybył koleżanka też więc i ja mam chwilkę luzu :) ale siedzę jak na szpilkach...

11 lata 7 miesiąc temu #648199 przez pati-m
katy - to jeśli będziesz zamawiać to pamiętaj o mnie, z przyjemności skorzystam :blush:

mgiełka - czemu jak Lili płacze jakoś tak bardziej to ty jej dajesz nurofen itp.? Ona się nie uspokoi bez podania leków?
Kacper leki to dostaje albo przy gorączce, albo przy poważnej chorobie. Nawet jak płakał ostatnio z 20min. w nocy, oczywiście nie wiem czemu :silly: to i tak nic nie dostał.

11 lata 7 miesiąc temu #648200 przez katy25
agusia - smacznego

a ja jem wlasnie sniadanie jogurt z musli - 3 dzien to samo i juz mnie obrzydzenie bierze:(
Znacie Ewe Chodakowską? Kupiłam sobie jej książkę i zamierzam przejsc tą "metamorfoze" he he ale jak uporzadkuje bałaga po remoncie bo nawet nie mam gdzie brzuszków zrobić

11 lata 7 miesiąc temu #648202 przez Pyśkaaaa
Agusia a Ty na którą lecisz do gina?

11 lata 7 miesiąc temu #648206 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

katy - to jeśli będziesz zamawiać to pamiętaj o mnie, z przyjemności skorzystam :blush:

mgiełka - czemu jak Lili płacze jakoś tak bardziej to ty jej dajesz nurofen itp.? Ona się nie uspokoi bez podania leków?
Kacper leki to dostaje albo przy gorączce, albo przy poważnej chorobie. Nawet jak płakał ostatnio z 20min. w nocy, oczywiście nie wiem czemu :silly: to i tak nic nie dostał.

Franek dostaje tylko leki tak jak Kacpi TYLKO przy chorobie. i jak był mneijszy i alergia dokuczała były straszne bóle brzucha a espumisan nie pomagał to lekarka pozwioliła dać jakiś panadol ale to w eksteremalnych wypadkach!!!

11 lata 7 miesiąc temu #648207 przez slowiczek
Katy, powiem Ci, że do mnie Chodakowska jakoś nie przemawia, znaczy jest symaptyczna i mocno motywuje dziewczyny ale same ćwiczenia są dla mnie jakieś takie nudne i mało dynamiczne.....a słowo metamorfoza w Twoim wypadku to raczej za dużo powiedziane, i tak jesteś laska :)

11 lata 7 miesiąc temu #648208 przez gosia2324
Ja dzis iaj robie barsz bialy z jajkami :)

Jagódka śpi, Kuba u mojej mamy a D poszedł do dentysty, chcieliśmy jechać nad wodę, ale chmurzy sie :dry:

Pysia trzymam kciuki, mam nadzieje ze nie bedzie po krwiaku sladu, tak jak po mojej torbieli :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka