BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664569 przez Sylwia26081982
Dawidek cudowny..duży chłopczyk :)

Slowiczek szybkiego powrotu do zdrowia dla brata..

Monia oby nie ale moze jakiś wirus chce Was złamać..

Agusia już się nie mogę doczekać aż nam pokażesz Arturka:)

Wstawie Wam foteczkę mojego szkraba jak ogląda bajke "Traktor Tom " ..chodzi za mną i mówi:

"Mama kakun Tom " Uwielbia traktory.

A to jeszcze Zuzia po kąpieli :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #664578 przez Agusia83
Sylwia, to Adi tak grzecznie siedzi przed baja? Emi choc bym jej stacyjkowo wlaczyla, wolalaby dorwac sie do kompa i ponaciskac :silly:
Zuzia cudna :laugh: ma jeszcze malutkiego zeza?Emi do kilku miesiecy go miala

tez sie nie moge doczekac az zobacze synka :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #664580 przez slowiczek
Gosia a podjeliscie juz konkretna decyzje kiedy ruszacie ze starankami ?

Adi jaki rozlozony :laugh: a Zuzanka cuuuuuudna :blush:

11 lata 7 miesiąc temu #664584 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664588 przez maja1982

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

agusia

Dawidus - boski :) ale czadowo mama cie ubiera :) fanka :kiss:

Zuzinka, Aduś - słodziaczki :) sylwia a jak oceniasz podobienstwo dzieciaczków ??:)

z wrażenia zjadłam paczke chipsów!matko jak mogłam zrobic cos takiego!!:(kij z ciastem ale przeciez jakbym sie nie obudziała....:( nawe nie chce myśleć :(

dobranoc!!

11 lata 7 miesiąc temu #664596 przez Sylwia26081982
Agusia akurat tak zdjecie wyszło, Zuzia nie na zeza,obserwuje jak patrzy i ładnie oczkami wodzi,z tym ze prawe oczko jej bardzo ropieje..ale przemywam jej i powoli przechodzi.
Co do Adiego to też lubi po wciskać,ale potrafi oglądać jak coś lubi:)
Wczoraj wspominalas coś o wojnie,ze zrobisz jak i dziś Twój maz spędzi czas z samochodem. Nir denerwuj się niepotrzebnie..bo Arturek będzie nerwowy.

Maja w wieku Zuzi Adrian był taki sam,bardzo są podobni,a zdjęcia z pierwszego dnia są identyczne. A teraz Adi blondynek ciemny ale ma moje oczy brazowe,a Zuzia chyba będzie miała niebieskie jak tatuś.

Maja cale szczęście ze się obudzilas,na przyszłość sobie budzik nastawiaj..

11 lata 7 miesiąc temu #664599 przez maja1982
sylwia - jak bedzie nastepny raz tak późno ;)

dobranoc

11 lata 7 miesiąc temu #664609 przez pati-m
Jest 24,45 a ja się dopiero kładę. I tak jeszcze wszystkiego nie skończyłam ale nie mam już siły. Robiliśmy zamianę pokoi - nasza sypialnia była większa, więc oddaliśmy ją Kacperkowi, a sami przenieśliśmy się do mniejszego :) No i jak się domyślacie trzeba było poprzenosić wszystkie meble, graty ze środka, wieeeeki to trwało.
A w wakacje jak będę miała urlop to czeka mnie malowanie tych pokoi bo przecież nie będę miała kolorowych ścian w sypialni "po Kacperku" :silly:

słowiczek - całe szczęście, że tylko tak się skończyło :cheer: Zdrowia dla brata.

Dawidek szał jak zawsze :)

Adrianek rewelacyjnie wygląda! A Zuzia cuuuuuuuuuudna :blush: Taka kruszynka śliczna :kiss:

Zmykam spać.
Do jutra :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #664616 przez ewelinaa
Witam pierwsza :)

Kinga dziś wstała o 5:15 :dry: B) B) Nie pamiętam kiedy wstała tak wcześnie - zawsze wstaje ok. 6:30. Ale jakoś damy radę :P

Kurcze, wczoraj na noc wszystkie krostki wysmarowałam tym pudrem w płynie i dziś prawie nie ma po nich śladu :S więc może to nie ospa, sama nie wiem. Wyskoczyły dwie nowe - no i one są czerwone z ropą.
Teraz siedzi i ogląda Peppę, a mi się oczy zamykają.

Słowiczku dużo zdrówka dla brata :kiss: i dobrze, że tylko tak to się skończyło :kiss: :kiss:

Maja :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wczoraj M. był w domu, wyskoczyłam sobie do Mohito i się obkupiłam - spodnie i 3 bluzki ;) przy okazji odwiedziłam sklep z zabawkami dla dzieci i kupiłam Kindze nawlekankę allegro.pl/drewniane-klocki-do-nawlekani...371-i3243826492.html

11 lata 7 miesiąc temu #664634 przez gosia2324
Witam sie i mam nadzieje ze wszystkie mamy dostana słodkie buziaki z okazji DNIA MAMY :kiss: :blink:

Sylwia dzieciaki urocze :)

Agusia Twojego to bym potrząsnęła :angry: Jesteś na finiszu, ciagle go nie ma w domu a jak jest to Cie denerwuje :angry: brak mi slow na tekie typy :dry:

Maja, ustawiaj sobie przypomnienie w piekarniku.

11 lata 7 miesiąc temu #664638 przez Agusia83
A ja chcialam życzyć mamom wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta. :laugh: :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #664654 przez slowiczek
wszystkiego najlepszego drogie mamusie :) :kiss:

Maja, o kurcze :huh:

11 lata 7 miesiąc temu #664663 przez pati-m
Witam :)
I na dzień dobry życzę wszystkim mamusio wszystkiego najlepszego :kiss:

Kacperek jak się obudził to był w takim szok :lol: Przenieśliśmy go na śpiocha do łóżeczka więc nie widział zmienionego pokoiku, a teraz siedzi w nim i ogląda każdą zabawkę po kolei jakby ją pierwszy raz na oczy widział :silly:

A przed chwilą przybiegł do mnie 5x i za każdym razem przyniósł po kwiatku i buziaku :blush:
Podobno reszta niespodzianki wieczorem :S :blush:

11 lata 7 miesiąc temu #664670 przez pati-m
Zapomniałam wam napisać co zrobił wczoraj Kacper! Nalewałam wody do wanny na kąpiel więc całego go rozebrałam, ale widzę że się kręci więc mówię do golasa, żeby poszedł zrobić siku na nocnik. Poszłam w tym czasie po ręcznik. Wchodzę do łazienki, a moje dziecko robi siku... na nocnik! Ale zamknięty :lol: Oczywiście z tekstem "ooooo nieeeee" :P

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664677 przez gosia2324

PAti pokazuj nam pokoik Kacperka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka