BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #666113 przez pati-m
Agusia - ja nie pomogę bo całą ciążę chodziłam prywatnie i miałam na każdej wizycie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #666115 przez slowiczek
Fanka, szok...

właśnie musiałam zmienić mojej bidzie prześcieradło bo zakrwawione :(

11 lata 6 miesiąc temu #666116 przez pati-m
Jejku aż tak :( Nadal ją męczą te ząbki i nie zasnęła?

11 lata 6 miesiąc temu #666119 przez Agusia83
Ojej, biedna Nati....

11 lata 6 miesiąc temu #666120 przez slowiczek
już zasypiała gryząc szczoteczkę i nagle wielki płacz i ta krew...nie śpi jeszcze, ale jest mi jej tak żal, że nie wymagam od niej spania, w końcu padnie, rządzi na razie z tatą u siebie w pokoju

11 lata 6 miesiąc temu #666123 przez pati-m
A dentinox jej nie pomaga? Kacprowi zawsze bóle dziąsełek łagodziło.

11 lata 6 miesiąc temu #666127 przez pati-m
Zmykam spać. Dobranoc :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #666135 przez slowiczek
śpi :) UFFFFFFFFF
o północy przypomniała sobie, że jest głodna, zjadła 2 suche kromki chleba, popiła wodą :silly: i w miarę spokojnie zasnęła...

11 lata 6 miesiąc temu #666157 przez Pyśkaaaa
hej :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

biedna Nati :*mam nadzieję że dziś bedzie lepszy dzien :*

11 lata 6 miesiąc temu #666168 przez mgielka22
Hello po moje wiecznej nieobecnosci ale z usmiechem stwierdzam JESTEM AN SWOIM!!!

W niedziele o 14 wszystko juz mielismy przewiezione potem do nocy sie meczylam ale stwierdzam jednym slowem zostawili taki mega syf ze szok 3h spedzilam pod prysznicem zeby wyciac sluchajcie CZARNY SYLIKON ktory byl pokryty plesnia jak to zobaczylam powiedzialam ze nei wpuszcze M ani Lili dopoki tego nei wyczyszcze masakra ja bym sie wstydzila bardzo cos takiego zostawic ale coz sa ludzie i taborety.. :dry: Dzis czekam az bank zaakceptuje te oswiadczenie z ktgrym robili problem i przeleja kase jak przeleje bede baaardzo spokojna...

WCzoraj bylismy zalatwic wszystko meldunek, dowody osobiste, skarbówke...no i zakupy przerabiamy szafe...dzis moze w koncu dotrze Lili lozko wiec juz nie bedzie z nami spac w koncu tylko w swoim lozku, jeszcze mamy balagan bo M musi polki dorobic w szafie zebym mogla rzwczy z worow wypakowac... ale mieszka sie super cichutko tylko ta pogoda dobija jest makabryczna :( jak to jest maj to jestem swieta...

Widze ze chlopaki szczesliwe jak sie spotkaly :D super zabawa...

Maja fryzura przesliczna i poewnie musialas byc bardzo cierpliwa jak babic aczesala :D

Maju naszczescie nic sie nei spalilo tylko ciasta szkoda ;)

Martus dzidziulek fajniutki juz 2cm duze malenstwo :D a czujesz kto mieszka w brzuszku??? Czyzby znow pocisk sie szykowal :silly:

Agusia spokojnie moze Twoj D chce zrobic teraz jak najwiecej zeby potem Ci pomoc wiem ze to wkurzajace moze usiadz i z nim pogadaj na spokojnei powiedz co czujesz...ja te z bym sie wsciekala ale szkoda nerwow :)

Mala zdrowiejcie szybciutko :kiss:

Ja dzis Lile puscilam w gaciach zesikala sie 2 x beda przed nocnikiem i zadnego wrazenia mokre na niej nie robi, nie wiem jak ja mam przekonac ehh chyba do 18stki w pampersie bedzie poginac bo ja do nie cierpliwosci nei mam :dry: a jak pilnowac skoro to w=sie wydarzylo w przeciazgu 0,5h jak ja mam wysadzac co 15min to w domu w zyciu nic nei zdarze zrobic a mamy jeszcze kupe rzeczy...

Pyskaa niezla ta niania..idz na l4 odpoczniesz i nie bedziesz od nikogo zalezna ;)

Slowiczku buziak dla Natalki oby te 3 szybciorem wyszly :)

11 lata 6 miesiąc temu #666179 przez beti
Mgielka, poczekaj z tym odpieluchowywaniem, miesiac Was nie zbawi a Lila i tak ma ostatnio duzo wrazen i na razie to ja moze przerosnac...

Pyska, idz na L4 i wypoczywaj :)

Natuska :kiss:

A mnie glowa z rana boli :( i mi jakoś slabo a dziś mega duzo pracy mam i wieczorem notariusz z mama... Musze się Wam wyzalic, bo od tygodnia nie mialam popoludnia dla siebie, bo ciagle cos jest do zalatwienia i ciagle cos ktos ode mnie chcę... Jestem przemeczona i rozdrazniona... Pogoda też nie pomaga :(
Przepraszam za jeczenie poranne :(

Milego dnia kochane!!!

11 lata 6 miesiąc temu #666204 przez gosia2324
Witam sie :) Wszystko nadrobiłam.

Wczoraj byliśmy z D Pawłem i Doratą w kinie na "Oszukanych",POLECAM !
(a swoja droga ostatni raz z D bylam w kinie jak bylam w ciąży z Kuba ) :S

Pati "Orzech Bialy" to cos w stylu Jogo :blink: ona jak mówi wierszyki to z trzech wychodzi jej jeden :woohoo: :woohoo: :silly:
Wczoraj jak zasypiała to mówiła do ciasioka
Moj kochany, tylko nie zdejmuj skarpetek :S :woohoo: :woohoo:

Marta ! :blush: :blush: :blush: GRATULUJE KOCHANA WSPANIAŁY SYNUŚ :kiss: :blink: :blush: :blush:

Mała :( Kurka, napisz na Waszych drzwiach chorobom wstęp WZBRONIONY !!!!!!

Monia :blush: oj cos czuje ze instynkt znów sie odzywa :blush: :blush:

Beti ODPCZNIJ dziewczyno :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #666279 przez iwonaNAVI
Czesc mamuski :)

Mgielka gratuluje oby Wam sie dobrze mieszkalo :)

co do wierszykow Oliwka mowi a raczej dokancza za mna "na stoliczku stalo mleczko i jajeczko" swietnie jej to wychodzi...przezegnac tez sie potrafi nawet przed jedzeniem sama od siebie sie zegna :P
i potrafi powiedziec jak sie nazywa i jak ma na nazwisko :)
ot sie wychwalilam moim dzieciatkiem :)

11 lata 6 miesiąc temu #666291 przez Agusia83
Hej dziewczynki...ja wyczyscilam i zmienilam posciel Emi juz w jej pokoiku :laugh: i sie zmeczylam :silly: a jeszcze chce odkurzyc i zmyc podloge...musze sie sprezyc bo na 12:15 mam wizyte u ginnki...pewnie nic nowego sie nie dowiem....

Super, ze maluszki mowia z Wami wierszyki... :laugh: Ciekawe kiedy moja kukuleczka tak bedzie? cos mi sie wydaje, ze ona jak zacznie porzadnie mowic, to juz calymi zdaniami...i tak sie rozkreci, ze ,mi szczena opadnie :silly:

Slowiczku, hjak tam Nati?

Mala, a co u Was? Chorobsko odchodzi?

Pyskaa, brak mi slow na ta Twoja opiekunke...jak nic musisz pojsc na zwolnienie...

11 lata 6 miesiąc temu #666308 przez mgielka22
Beto odpocznij w koncu KOBIETO!!! zajedziesz sie...

Agusia Ty juz tak nie przesadzaj z tym sprzataniem ;)

Lilka dzis ma fatalny dzien non stop za mna lazi i chce na rece wyje na dzwiek wiertarki bo M polki matuje w szafie i nawet na zakladanie listew wyje nawet jakprzykrecalam sruby do stolu to tez bo zniklam 2m dalej :dry: masakra ta pogoda tak dobija u nas mgla ze hej :dry: zygam ta pogoda i to ma byc maj :X

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka