BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #668299 przez pati-m
Może... 7 ma być.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #668300 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Pati, a ja czuje w kościach ze u Ciebie na dwójce sie nie skończy :blush: :silly:

Czemu tak sądzisz? :)

11 lata 6 miesiąc temu #668301 przez gosia2324
pati-m napisał:

gosia2324 napisał:

Pati, a ja czuje w kościach ze u Ciebie na dwójce sie nie skończy :blush: :silly:

Czemu tak sądzisz? :)

takie rzeczy sie czuje :blush: :blink:
Pati hmmmm jakbym Cie nie znała :silly: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #668303 przez pati-m
Na razie niech z drugim nam się uda... :blush:

11 lata 6 miesiąc temu #668348 przez magda79
Witam sie i ja:)

u nas też dzisiaj deszczowo...ble......D w pracy a j az dzieciakami nadrabiam co trzeba :silly:

Pyska supcio...ja tam zawsze mówiłam że najważniejsze żeby dzidzius był zdrowy :kiss:

Domi na wieczór pije bytle 300 - pod sam korek- kaszkę manną ( błyskawiczną z niebieskim słoniem) na mleku kozim aktualnie, wcześniej na krowim, daje pełną łyżkę kaszki i jeszcze ciut - gotuje 3-5 minut :) uwielbia to :lol: :lol:

a kakao tez pije albo kawę zbożową z mlekiem też lubi to na śniadanie przeważnie :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #668392 przez mgielka22
A ja czekam dalej na swoja @ nie wiem gdzie sie zapalałetala...:dry: a raczej nie ma mozliwosci na cos wiecej :P chyba to z nerwow... zaliczylismy spacerek bylam na rolkach Lili z narowerku z M ale bylo super najezdzilam sie wkoncu :D

11 lata 6 miesiąc temu #668499 przez pati-m
Cały dzień nikt nic nie napisał? :cheer: Normalnie nie wierzę.
Goście poszli. Kacpero dostał wcześniejszy prezent na dzień dziecka - zygzaka i taczki. No i wozi ukochany samochodzik w taczkach rozbijając się po mieszkaniu :silly:

A gdzie się wszystkie podziały? :S

11 lata 6 miesiąc temu #668500 przez mgielka22
Jestem jestem zla jestem wiec nie chce nikomu podnosic ciesnienia...
chyb asi emusze wygadac szlag mnei trafia... wyprowadzilam sie w nd z wynajetego byla odebrac klucze chodzila ogldala i nagle pare dni po fakcie stwierda jakies uszkodzenia ktore nei byly ode mnei zalezne i ktorych nie zrobilam M jej nagadal troche ja jej napewno za nic placic nie bede... wkur... mnie cos takiego teraz mnei to nie powinno interesowac a glupia jak zawsze sie martwie wszytskim boshe jak mam zmienic podejscie do wszystkiego mam siebie dosc i swojego durnego myslenia :(

11 lata 6 miesiąc temu #668504 przez pati-m
mgielka - a jak zdawaliście mieszkanie i odbierała klucze to nic wtedy nie mówiła?

11 lata 6 miesiąc temu #668508 przez mgielka22
No wlasnie nic...nagle se zaczela dokladnie sprawdzac i wymyslac nie wiadomo co... ma do mnei pretensje o krzesla na balkonie ze sa osyfiale a co ja mam do tego jak odkad tam zamieszkalismy zakleili nas na 5 mcy ze na balkon wyjsc nie mozna bylo i odkleili tydzien przed wyprowadzka sory co to moja wina ze termoizolacje robili i zabrudzili wszystko??? My na koniec grudnia sie przeprowadzalismy a te krzesla mogla wziac wczesniej jak wiedziala ze ocieplaja budynek my piwnicy nie mielismy dostepu...

11 lata 6 miesiąc temu #668509 przez mgielka22
Albo o dziure w materacu na ktorym w ogole nie spalismy bo ja mialam swoja prywatna sofe z ktorej korzystalam...

11 lata 6 miesiąc temu #668510 przez pati-m
Uważam, że jeśli podczas zabierania kluczy nie sprawdziła wszystkiego dokładnie i nie zgłosiła wam żadnych uwag, to nie powinna robić pretensji po kilku dniach.
A dawaliście jej jakąś kaucję?

11 lata 6 miesiąc temu #668511 przez mgielka22
Tak Pati ale ona poszla juz wczesniej w poczet najmu, na co sama sie zgodzila i wg mnie tez nie powinna juz nic zarzucac pare dni po fakcie ale pisze mi od wczoraj chore smsy...juz dzis nei wytrzymalam i kazalam M zadzwonic...

11 lata 6 miesiąc temu #668513 przez pati-m
Najgorzej właśnie jak od razu ktoś nie posprawdza a potem to można tylko się sprzeczać kto ma rację, czyja to wina itp.
Czego ona od was oczekuje? Kasy?

11 lata 6 miesiąc temu #668514 przez pati-m
Szwagierka, która dziś właśnie była i jest w ciąży mówiła, że jak będzie chłopczyk to będzie Franio, a jak dziewczynka to Tosia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka