BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #668516 przez mgielka22
Nie wiem ale jak kazdy lasy jest na kase to pewnie tak ale ja napewno nie dam jej ani grosza... i M jej powiedzial ze przyukro mu ale nie nasza wina...niech spada wiesz najgorsze jest to ze ja sie za bardzo takimi pierdolami przejmuje i wszytsko wplywa na mnie za bardzo...a powinnam to zlac siarczystym moczem...na poprzednim wynajmie wszytsko dokladnei kobieta posprawdzala i nie miala zadnych pretensji nawet jak wywalilam polamany naroznik i dostala sofke...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #668555 przez pati-m
mgiełka - jakoś dogadać się trzeba ;)

Polecam Wam komedię "Raj dla par" :)

11 lata 6 miesiąc temu #668556 przez Pyśkaaaa
o matko moje dziecie juz spi :p nie pamietam kiedy poszedl spac o 19 chyba w styczniu :p ale dzis z niego marud byl....tylko mama i mama

a wiecie moja szwagierka studiuje medycyne i miala pediatrie i mowila ze to normalne ze dziecko widzi tylko mame i poza nia praktycznie nokogo....nie wszystkie tak maja ale wiekszosc tak

Migielka glupia sytuacja ale bylo minelo wiec chyba za pozno na jakies pretensje mogla na poczatku obejrzec hate

11 lata 6 miesiąc temu #668565 przez Mała
Moje dzieci dziś tez poszły wcześnie spać, Kamil o 18 , a Ola o 17:40, także jutro pobudka o 5 jak nic :dry: Nie wiem co z tą moją Olą, dziś znów tylko mama i ręce albo na kolanach siedzieć

Mgiełka mnie się też wydaje tak jak Pyśce, że teraz to powinna Wam już dać spokój, był czas na dokładne oglądanie mieszkania. Rozumiem Cię jednak doskonale, ja też bym się tą sytuacją zamartwiała

11 lata 6 miesiąc temu #668566 przez pati-m
Ja tam też uważam, że to nic strasznego jak dziecko w mamę zapatrzone. Raczej to dobrze, bo kto jak nie mama jest najważniejsza dla takiego maluszka :)

Aaaaaale u mnie burza :cheer: W kilka minut ciemno się zrobiło i leje, że szok.

Moje dziecię od 17 próbuje iść spać ale mu nie pozwalam, więc jeszcze troszkę i padnie :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #668576 przez fanka
cześć jestem wieczornie
moje dziecko jeszcze chodzi, stuka kręglami po stole i powtarza "Boże, Boże" ;-)
byliśmy na procesji, Dawid zadowolony, zszokowany ilościa ludzi, dzwonił dzwoneczkiem ;-)
później obiadek i mieliśmy iść na polko ale burza nagle się zerwałą wielka!!!
pokaże Wam kilka zdjęć z dziś, mogę??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #668579 przez mgielka22
Dzieki dziewczyny za wsparcie :0 ale to nei zmieni mojej durnej psychiki i podejscias chyba do jakiegos psychologa musze sie udac...

Dawidek cudowny :D

A moje dziecko jest inne i zapatrzone w tatusia i tylko tatus i tatus :P

11 lata 6 miesiąc temu #668580 przez pati-m
Dawidek cudny!!! Jaki elegant :) Fanka - wiem, że się znów powtarzam ale SUPER wyglądasz! :)

11 lata 6 miesiąc temu #668583 przez pati-m
Kacperek raczej tak po równo mamusiowy i tatusiowy :) No chyba, że jest chory to już tyyyyyylko mama i nikt inny na świecie się nie liczy :blush:

11 lata 6 miesiąc temu #668584 przez Mała
pati-m napisał:

Kacperek raczej tak po równo mamusiowy i tatusiowy :) No chyba, że jest chory to już tyyyyyylko mama i nikt inny na świecie się nie liczy :blush:

u nas tak samo. Najczęściej to jest tak, że jak taty nie ma to tylko czekają kiedy tata wróci i ciągle o niego wypytują, jak już wróci to całusów i przytulania nie ma końca. T mówi, że jak mnie nie ma jest to samo. A jak choroba to wiadomo mama

Dawidek przystojniak, a "siostra Dawidka" niezła laska :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #668587 przez Pyśkaaaa
Dawiedk sliczny :) a Fanka wyglada kwietnaco

a u nas jest roznie chyba tez po rowno ale widze ze za K teskni jak go nie ma dlugo....i te buziaki :) ale jak cos sie dzieje to tylko mama....

11 lata 6 miesiąc temu #668594 przez mgielka22
U nas sie nix nei dzialo wiec nie potrafie stwierdzic ale po rowno nas kocha i caluje :) ale wiecej wola tatus :)

11 lata 6 miesiąc temu #668597 przez pati-m
Mała - priv :)

11 lata 6 miesiąc temu #668607 przez Mała
Pati priv

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #668609 przez Agusia83
Emisia śpi...dziś wieczornie zasnęła jak niemowlak, bez płaczu...zjadła grysik, poleżąła 15 minut i zaraz spała/...ale popołudniu to była katorga...godzinę płakania...ale za to 2h spania :laugh:

Fanka, świetnie Dawidek wygląda :laugh: my nie byliśmy ani w kościele, ani na procesji...tak lało, że szok...do tego burza non stop przychodziła..

Mgiełka, ja Cie rozumiem, bo choć ta kobieta nie ma już racji, też bym sie przejmowała i wkurzała na siebie, że tak to wszystko rozkminiam....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka