BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #689959 przez pati-m
Sylwia - śliczności te twoje dzieciaczki :)
Szkoda, że tak daleko mieszkasz bo bum ci nalot zrobiła i wycałowała :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #689962 przez Sylwia26081982
pati-m napisał:

Sylwia - śliczności te twoje dzieciaczki :)
Szkoda, że tak daleko mieszkasz bo bum ci nalot zrobiła i wycałowała :P

To nie jest tak daleko, zapraszam;)

Pyskaa siusiak nie odpadnie ale pamiętaj, do trzech razy sztuka ;)

11 lata 6 miesiąc temu #689966 przez pati-m
Ja dziś mam jakiegoś powera :) I pierwszy raz od chyba tygodnia robię dwudaniowy obiad. Pomidorówka gotowa, na drugie mielone, ziemniaczki i mizeria a na deser biszkopt z truskawkami i jagodami :)

Kacpero dziś niezniszczalny. Czekam aż uśnie to się wezmę trochę za ogarnianie domku bo póki co to co chwilę "mama" :)

11 lata 6 miesiąc temu #689969 przez Agusia83
Moje dwa szkraby smacznie śpią, to dorwałam się szybko do kompa...
Mam spore zaległości i raczej ich nie nadrobie :( ..ale widziałam, cudnego maluszka Marty...pięknie zdjęcie, brzusio do wygłaskania...i wiem Marta, że łatwo się mówi, ale wielu lekarzy to istne debile, które pracują tylko po to by mieć kasiurę a nie są z powołania...wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Fifi w ręczniku cudowny :laugh: To fakt, Beti, masz dar do pstrykania zdjęć :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Natalka jest jak kaskaderka :silly: Ale za to jaka czadowa :laugh: extra okulary :laugh:

Loluś wygolony też kawał przystojniaka

I Adi u fryzjera, czysta profeska....co będzie marnował czas na atrzenie w ścianę jak można w swój ulubiony album....a Zuzia? Co tu dużo pisać...istna księżniczka :lol:

Pati, myślę, że nie dostaniesz ochrzanu...przynajmniej on dla mnie byłby bez sensu....

Emisia fajnie zareagowała na braciszka...ale dzis traktuje go troszkę obojętnie....widzi, że mama jest bardziej nim zajęta niż nią i dlatego chce mnie ciągle gdzieś ciągnąć...i to akurat wówczas jak ja małego karmię.

11 lata 6 miesiąc temu #689970 przez Pyśkaaaa
a mnie strasznie mulia franek własnie wstał

11 lata 6 miesiąc temu #689972 przez slowiczek
o Pati, ja też mam zamiar zrobić sobie identyczne drugie danie :) jeden z moich ulubionych zestawów ever :) rosół mam z wczoraj dodatkowo

Zuzia jaki aniołeczek :) a Adi rzeczywiście był czarnuszkiem konkretnym :) :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #689973 przez slowiczek
Agusia, jak dobrze, że jesteś tu znowu :) Arturek grzeczniutki ? ładnie je i śpi :) ?

11 lata 6 miesiąc temu #689978 przez pati-m
Pyśka - muli cię na spanie czy na wymiotowanie?
Mi się teraz same oczy zamykają :P Kacpero się do mnie przytulił i zasnął a mnie tak sen męczy, że szok.

słowiczek - bo nie ma to jak nasze pyszne polskie jedzonko :)

Agusia - a ty jak się czujesz?

11 lata 6 miesiąc temu #689979 przez pati-m
Oooo jeszcze znalazłam w szafce wiśnie w słoiku więc będzie kompocik :)

11 lata 6 miesiąc temu #689984 przez Sylwia26081982
Fajnie macie, moje dzieci posnęły a w kuchni cisza..nie mam weny dzis.. Zrobie szybko jakąs jarzynową i to na tyle..moze na kolacje cos więcej wymyślę;)

Agusia mój Adi teraz sie taki zrobił..pokazuje mi na łóeczko mowi aaa, i pokazuje na Zuzie zebym ją odłożyła :) Ale akurat słowo"poczekaj" doskonale rozumie i jest w miare cierpliwy :)

Pati taka żona to skarb..jeszcze kompocik :) :)

NApawacie mnie energią, idę coś wyczarować na obiad :D

11 lata 6 miesiąc temu #689988 przez Agusia83
Musiałam przerwać swój wywód, bo Arturek się obudził na małe co nieco... :silly:
łodomorkiem to on jest i do tego ssakiem...tak nazwały go siostry w szpitalu...wiadomo na początku nie miałam za dużo pokarmu, dopiero dziś coś się ruszyło i jak nacisnę to się nieźle leje :silly: ...a on ciagle chciał siedzieć przy cycu...nie ważne czy był głodny czy nie...po prostu chciał mnie mieć blisko i ssać :silly:
Noc była w miarę...od północy do 2:30 coś nie mogł zasnąć, czasem nawet cyca nie chciał chycić, jakby nie mógł...trochę się namordowałam...ale w końcu zasnął ze mna w łóżku przytulony do cyca :lol:
Coś czuję, że będzie taki jak Emi...czyli cały dzień mogę spać, a w nocy będzie rozrabiał :silly:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690003 przez slowiczek
Ucałuj Arturka :kiss: A Ty Agusia jak się czujesz ? Cyce nie zmasakrowane :silly: ? Szwy Cię nie ciągną, masz rozpuszczalne czy do zdjęcia ?

11 lata 6 miesiąc temu #690011 przez pati-m
Wypijam 3 szklankę pomidorówki :silly: jak tak dalej pójdzie to drugiego później już nie zjem :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690015 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sowiczku,szwy ciagna....mam rozpuszczalne...niby mnie nie nacieli, ale peklam po sam tylek....ale czuje sie w miare... lepiej niz po porodzie Emi....
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #690017 przez Pyśkaaaa
ooo Agusia :*
a Artunio słodziak
Pati na spanie co do mdłości nie wypowiadam się...
matko u nas taka burza a ja sie przeraźliwie boje burzy franek wlazł na kolana i pisze do was razem ze mna i jeszcze jakis płaczliwy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka