BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #700137 przez Sylwia26081982
PAti super że juz w domku. Kacperek śliczniutki. A dla Ciebie spełnienia marzeń w dniu urodzin :)

Pyskaa ach te ruchy, teraz będziesz czekała codziennie na kolejny ruch :)

Slowiczek oby sie nie okazało nic z nerkami, a co do pana to masakra jakas.. :(

Agusia na pewno zmeczenie daje Ci sie we znaki, do tego pobyt w szpitalu.. Ale nie mysl sobie ze jest tak super łatwo i dobra rada to staraj sie jak mozesz zeby na Emilce nie odreagowywac, chociaz wiem ze latwo sie mówi, bo pamietam pierwsze pol miesiąca tez byłam mega nerwowa i chcialam zeby Adi chodził jak w zegarku a przeciez to tylko dziecko..pomalu tonowalam sie pozniej az do teraz jest spokojniej, nie powiem bo nie raz wyprowadza mnie z rownowagi, bo ,mala spi a on krzyczy, nie rozumie ze ja budzi, wiesza sie na wozku, chce ja ciagle dotykac, calowac...ale juz sie nauczylam z tym zyc i jakos leci :) Powoli i Tobie bedzie lepiej i nie boj sie zostac sama. Ja tez jestem z nimi sama , T byl z nami tydzien po porodzie a teraz jest w weekendy cale dnie a tak do 16-tej walczymy razem, ja mam tyle lepiej że drzwi otwieram na podworko i Adi lata po swoim placu, to zaleta mieszkania w domu. Powiem Ci jeszcze ze u nas dzien wyglada tak, ze jak wstaje Adi to przewaznie Zuza spi, wiec ubieram go, daje mu sniadanie i jest wolny..kiedy ona sie budzi zajmuje sie nia i nawet jak mnie wola , krzyczy, placze to ja nie moge jej odlozyc bo to co musze kolo niej zrobic to musze i tlumacze Adrianowi ze musi poczekac, wiadomo nie zawsze grzecznie odchodzi ale wiem ze jest bardziej rozumny, a Zuzie jak odloze i nie nakarmmie, lub nie przewine to jest taki alarm że cala wieś slyszy. Sił Kochana na pewno das rae!! :D:D

Gosia Kubus jak Kubuś ale kiedy Jagódka tak urosła:) Jak ona pieknie mowi, jak Ty to zrobilas? Moj Adi to raz powtarza raz zachowuje sie jakby znal te swoje pare slowek i nic wiecej.. On mi powie wszystko pokazujac :)

mala biedna Olcia a ten katar moze i przejdzie ale skądś przeciez jest. Ja z Adim tez bylam u laryngologa 5 miesiecy temu,bo jak spal to dziwnie oddychal i bardzo chrapal i babka przepisala mu syropy obkurczowe czy jakos tak, ze zmniejsza migdalki i ze takim maluchom nic sie nie robi..bo jeszcze wszystko sie kształtuje, dojrzewa itp. Ale po tych syropkach normalnie oddychal i przestal chrapac wiec cos bylo na rzeczy.

My dzis z racji tego ze mieszkamy blisko morza dzionek spedzilismy na plazy, Adi sie wykapal za wszystkie czasy, musialam go przekupywac zeby wyszedl z wody :) Ale wiecie co najpiekniejsze że jak mu dalam kotlecika jak juz wyszedl to tak jadl jakby ze 3 dni nie jadl:) Az milo bylo patrzec jak wcina, balam sie tylko zeby za duzo nie ugryzl, bo on tak lubi napchac cala buzie, a wtedy mam zawal na miejscu..Wrzuce jakas foteczke z dzisiejszego pluskania:)

A Monia gdzie??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #700139 przez Agusia83
Pati,witaj z powrotem. Dzielni byliscie...Kacperek bidusia z ta raczka z wenflonem..wagę szybko nadrobi.

Mała,Ciebie tez witam. Oby lek nie uczulil Olcie.

Pyskaa,gratuluje babelkowania...cudne uczucie :laugh: Emi poczułam w 19t6d a Artusia juz w 16t6d:-)

Slowiczku ile nieszczesc naraz...trzymam kciuki za Ł. Oby wszystko szybko sie skonczylo.

Jogo nie widzialam,bo czytam z tel.

Iwonka,wierze,ze Oli robi furore...sliczna dziewczynka z niej i bardzo bystra.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #700141 przez Sylwia26081982
Moj Plażowicz

I cos dlanie FB ;)

W promieniu 10 km od nas jest Festiwal Roskilde, normalnie slysze muzyke jakbym sobie w domu puscila..nie zeby mi to przeszkadzało ale niezłą mają moc..

11 lata 6 miesiąc temu #700151 przez iwonaNAVI
Sylwia ale frajda :)

11 lata 6 miesiąc temu #700154 przez Sylwia26081982
iwonaNAVI napisał:

Sylwia ale frajda :)

Oj to był dzień, na koniec jeszcze balony latały więc nie mógł się naopowiadać:)

11 lata 6 miesiąc temu #700178 przez Pyśkaaaa
hej :) witam poniedzialkowo
Adus jaka radosc moj Franek wczoraj trzasl sie z zimna a z wody nie wyjdzie :p

Slowiczku strasznie smutno sil zycze :*

a ja wlasnie szykuje sie na badania w piatek przeciez wizyta :D

11 lata 6 miesiąc temu #700204 przez mgielka22
Czesc :)

Kacperek super ze w domku juz :kiss: teraz szybko musisz nadrobic stracona wage :)

Agusia spokojnie dla Emi to jeszcze nowa sytuacja ona sie musi przyzwyczaic, boi sie ze teraz ona nie jest w centrum uwagi to normalne spokojnie z czasem bedzie tylko lepiej bierz ja do wszytskich czynnosci pokazuj nie ch CI powie gdzie ASrturek ma oczko pepuszek itd wspolna zabawa da wam super relacje :)

Joogooo wymiatasz :D

Pyskaa super ze maluszek sie rusza juz :D

Slowiczku zdrowka dla Ł wszytsko bedzie dobrze :)

A ja sie musze pochwalic :lol: Lili wczoraj zrobila siusiu do kibelka :lol: no nareszcie :D

Dzis chyba rozloze basen na balkonie to bedzie mogla sie chlapac :D M ma dzis wczesniej skonczyc to tez moze jaka wode zaliczymy :D

11 lata 6 miesiąc temu #700213 przez pati-m
Witam,
Wczoraj Kacper padł o 20, a ja pół godziny po nim i spaliśmy do 8.30 :laugh:
Dziś już mam humor oki, ale wczoraj to ryczałam chyba ze sto razy. Cieszyłam się oczywiście, że jesteśmy w domu ale chyba jakoś musiałam odreagować tą całą sytuację.

Jogo jak zawsze zadziwia :) :kiss:

Sylwia - zazdroszczę tej bliskości morza :) Super foteczki :) My za 2tyg. będziemy się tak pluskać :)

Pyśka - w ten piątek masz wizytę? 12.07.? Bo ja też :)

11 lata 6 miesiąc temu #700232 przez Pyśkaaaa
Pati tak tak :lol: :lol: a o której bo ja o 16.30 :)

11 lata 6 miesiąc temu #700235 przez pati-m
A to ja później bo na 18.45 :)

11 lata 6 miesiąc temu #700248 przez Pyśkaaaa
nie zdziwiła bym sie jak bym o 18 dopiero weszła hahah

11 lata 6 miesiąc temu #700360 przez gosia2324
HEjka:)

Aduś jakis Ty fajny :)
Poprosimy zdjecia Zuzi :)

I Arturka :blink:

Agusia, a jak wychodzisz z dziećmi na spacer to Emi sie slucha? trzyma sie wózka?Czy nie wychodzisz z nimi?

Pysia,Pati aleeeeeee bedziemy mialy piąteczek :blush: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #700370 przez pati-m
Kurczę jak ja się źle czuję. Tak mnie mdli, że ledwo chodzę...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #700374 przez gosia2324
pati-m napisał:

PAti, no na dziewczynkę tak to już jest :silly: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #700384 przez pati-m
gosia2324 napisał:

pati-m napisał:

PAti, no na dziewczynkę tak to już jest :silly: :kiss:

:S :P :kiss:

Nie wiem czy też euthyrox się nie przyczynia, bo zawsze jak go wezmę to jest gorzej ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka