BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #704793 przez iwonaNAVI
Ok Gosia ale dzieki za checi :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #704816 przez Agusia83
Monia jak ja Cię dobrze rozumiem. Tez kiedys tak.mialam i pewnie jeszcze sie zdarzy. Musicie porozmawiac,choć łatwo nie bedzie...faceci zawsze maja jalies wytlumaczenia,a pewnie powie,ze robi to dla was,ze jest to zwiazane z pieniedzmi,ktore wam sie przydadzą itd.....Emila od godziny usypia i jeszcze nie spi :angry:

Artek tez dopiero zas-al...opedzlował kazdego cyca po dwa razy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #704829 przez gosia2324
No to ja mam chyba jakiegoś innego męża .
D wszystko robi żeby byc w domu.
i jak jest po pracy to do wieczora jest dla dzieci,bawi sie z nimi ja juz mam czas dla siebie.
Zresztą jak tata wchodzi do domu, to jest jeden pisk :woohoo: :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #704830 przez Sylwia26081982
Agusia to Ci głodomorek z Arturka ale teraz pojedzony to bedzie mu sie spalo do rana:)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #704839 przez Marta M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sylwia na odciski np ABE..

Gosiu ja na szczęście też mam takiego męża :) Wszystko robi z Mają :) Nie muszę nawet nic mówić bo wszystko wie :)

Jak byłam mała miałam przyjaciółkę, całe dnie razem, jak miałam 12 lat wyleciała do USA, świat mi się zawalił, spotkałyśmy się po 13 latach dwa lata temu, teraz znów przyleciała i jutro wpada do nas na dwa dni z córeczką Lilą dwa miesiące młodszą od Majki...także może mnie też nie być..

11 lata 5 miesiąc temu #704844 przez Marta M
Jeszcze jedno skrobnę, mgiełka nie mogłam wczoraj zasnąć bo myślałam o Tobie, powiedz, to kupując mieszkanie byłaś zdecydowana już na jedno dziecko, skoro mówisz że się nie pomieścicie, czy to mieszkanie kupiliście na chwilę???? Nie kumam trochę :unsure: :unsure:

11 lata 5 miesiąc temu #704856 przez beti
Hej kochane, jestem po pierwszej fali gosci, za tydzien druga...

Tesccie się poki co nawet ok sprawuja, ale zostaja do srody.. :ohmy: wiec odpoczac to ja sobie w tym tygodniu nie odpoczne, po pracy bede gnala do domu gotowac obiad...a oni beda u nas w domu sami... Nie lubie jak ktos się krzata po domu jak mnie nie ma :(

Fifi stal się szczesliwym posiadaczem trampoliny, dziś w koncu przyszla... Mowie Wam, ale szal, aż sama z checia poskakalam :)

Fanka, gratulacje!!!! :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #704857 przez Marta M
beti jaką kupiłaś? Mi rodzice dali kasę na trampolinę ale nie wiem jaką....

11 lata 5 miesiąc temu #704858 przez beti
Fifi dostal kase na dzien dziecka i w koncu ja wykorzystalismy :)

Marta, taka m.allegro.pl/przedmiot,trampolina-ogrodo...inka,3357758130.html

Tylko dobra rada, im wyzsza siatka tyn lepiej, wiekszosc ma 160 cm, po dzisiejszym skakaniu wiem że to za malo...my mamy 180 cm

11 lata 5 miesiąc temu #704860 przez Sylwia26081982
Marta super musza byc takie spootkania po latach :) Jeszcze z dzidzia w tym samym wieku. Maja bedzie miala koleżanke:) Dzieki za namiar na ABE , kupie wszystko co sprawdzone wiec jak ktoras ma jeszcze pojecie co zdziala cuda to prosze o informacje :)

Beti a tesciowa nie ugotuje?? Moja przyjezdza 02 sierpnia i bede ja musiala wyganiac z kuchni. Trampolina wypasik , juz widze jak się Fifi smieje.

A my dostalismy ostatnio od sasiada zjezdzalnie i jeszcze mowi ze mozemy sobie zabrac jeszcze jedna zjezdzalnie wiecie na tej konstrukcji z drewna taka z hustawkami. Pan juz ma duze dzieci to mowi ze jak ma wyrzucic to jak tylko chcemy to jest nasze ..ciesze sie bo to droga rzecz a mialam w planach kupic dzieciom :)

I wiecie co kupialam na Allegro lalke Zuzie dla Zuzi od babci:D:D Wszystkie lalki maja na imie Zuzia haha nawet nie wiedzialam.

Co do męża to ja tez nie narzekam bo jak tylko wraca z pracy to jest caly czas z Adim, wszystko robia razem. Ale rozumiem rozzalenie Moni , bo ciagle byc samemu z dzieckiem to naprawde smutne..ok praca, pieniazki ale nie mozna zapominac o rodzinie..

11 lata 5 miesiąc temu #704873 przez monika1984lodz

tak do mojego nastroju

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #704884 przez pati-m
Dzień dobry :)
W tam w leniwy poranek :)

Sylwia - ale fajnie goście :) Kacper na pewno też byłby w szoku gdyby tak z bliska zobaczył zające czy koniki :) Póki co to tylko w zoo może :silly:
Fajnych masz sąsiadów, skoro takie super prezenty robią :) Wstaw potem fotę jak Adi szaleje na zjeżdżalni :)

beti - oooo to na pewno musiało być szaleństwo na trampolinie :) My czasem śmigamy do chrzestnego Kacpra bo ona ma w ogrodzie i Kacper wtedy szaleje :)
Czekam na fotkę! I to z mamą szalejącą :laugh:

Monia - piosenka ładna, ale.... odpowiadając do niej analogicznie.... nothing is wrong with you, you care about people more than you should do... :kiss:
Jak dziś humorek? :kiss:

fanka - sikałaś dzisiaj? :blush:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #704891 przez gosia2324
WItam :)

MArta, o tym samym myslalam, dlatego zadałam pytanie Mgielce.

D dzis poszedł na dyżur, obudził mnie jak wychodził o 8.00, dzieciaki juz były po śniadanku :blink:

U nas znów, zimno :dry:

Dziewczyny zamówiłam sobie takie cos do tej sukienki na wesele, myślicie ze będzie pasowało ?
allegro.pl/d-a-b-komplet-eco-drewno-we-lnie-i3384409789.html

Fanka ..... Jak tam :) :blush: ?

BEti, ale chyba dziadkowie zostają z Filipkiem w domu ?

11 lata 5 miesiąc temu #704893 przez pati-m
Gosia - pewnie, że będzie pasowało :)

11 lata 5 miesiąc temu #704894 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia - pewnie, że będzie pasowało :)

powiem Ci ze jestem ciekawa jak to bedzie wygladlo na żywo :blink: bo jeszcze nie widziałam takiego naszyjnika z lnu.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka