BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #704898 przez pati-m
Moja szwagierka bardzo lubi tego typu rzeczy i ma ich trochę. Bardzo ładnie się to prezentuje i jest bardzo trwałe.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #704900 przez pati-m
Wiecie co? Wczoraj byłam w 5 10 15 i okazało się, że nie ma tam połowę rzeczy, które zamówiłam online, albo są ale w droższych cenach! Więc polecam zakupy internetowe :)

11 lata 5 miesiąc temu #704913 przez monika1984lodz
dzień dobry

Gosia bardzo łądy ten naszyjnik :) i kolory super :)

PAti :kiss:

a co do nastroju to nadal kiepski ale daję radę :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #704926 przez mgielka22
Marta kupilismy mieszkanie by byla mega okazja bo mialam dosc mieszkania na wynajmie i komus nabijania kasy...a poza tym nie bede zmuszac M do 2 dziecka jak nie chce bo to nie bedzie wtedy szczesliwa rodzina, jezu czy ja musze od razu w ciaze zachodzic szybko szybko bo tak ktos chce nie mam teraz na to ochoty a najwazniejsze PIENIEDZY nie stac mnei na to sobie sukienki i butow nie moge kupic a co dopiero utrzymac 2 dziecko czy to tak ciezko zrozumiec. Ja nie mam zamiaru rezygnowac ze swojej sypialni na rzecz 2 dziecka bo musze miec sypialnie jak wracam po nocce to nikt nei zrozumie jaka to jest praca i jakim zrabanym sie wraca i dzien spedza sie z dzieckiem a nie idzie odpoczac. Masz dom to sie ciesz ze Cie stac na drugie trzecie i piate dziecko mnie nie bedzie nigdy na to stac i mi takie mieszkanie wystarcza poki co. KONIEC TEMATU. Ciesze sie z Wami ze moge podziwiac wasze dzidziole ale nie lubie jak ktos ode mnie oczekuje wrecz czuje ze rzada 2 dziecka...trudno Lilka bedzie sama, moze kiedys... ale poki co M musi do tego dojrzec...

11 lata 5 miesiąc temu #704952 przez slowiczek
A my wlasnie wyjezdzamy z Kielc, nareszcie :) :) :)

Mgielka ja Cie rozumiem :) jestes jeszcze bardzo mloda, cale zycie przed Toba...nie rozumiem tej presji na rozmnazanie sie, zycie to nie tylko dzieci, ja mysle ze jestem gdzies posrodku - nie warto odkladac zbyt dlugo decyzji o kolejnych dzieciach ale trzeba to zrobic z glowa i nic na sile bo "tak trzeba"

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #704954 przez gosia2324
Mgiełka Marcie chyba nie o to chodzilo, zreszta sama niedawno pisalas o dziecku i ze namawiałaś meza na rodzeństwo dla Lilki.
a moim zdaniem o posiadaniu dziecka nie decyduje ilosc pokoi w domu, ale chec posiadania rodziny.
moj D tez pracuje na nocki i czasem przychodzi do domu po 48 godz pracy i nie ma swojej sypialni do "odsypiania" i jakoś daje rade :blink: a w pracy tez nie ma łóżeczka z kocykiem :silly:

Pati Priv

11 lata 5 miesiąc temu #704962 przez Marta M
mgiełka ale ja myślałam że Ty chiałaś drugiego dziecka, wydawało mi się że jeszcze parę miesięcy temu tak pisałaś, dlatego mnie zdziwił ostatni post...ale ok, nie drążę tematu ;)

11 lata 5 miesiąc temu #704964 przez mgielka22
Dziewczyny mi sie teskni za brzuszkiem ale to zadna filozofia narobic dzieci gorzej potem z utrzymaniem...M jeszcze nie dojrzal do pewnych rzeczy i to nie jest powiedziane ze musi byc krotka przerwa miedzy maluchami, chcialabym rodzenstwa dla Lilki ale jeszcze nie teraz bo sie wkrecimy w klopoty musimy wyjsc na prosta a potem bedzie sie myslalao mieszkanie najpierw musze zrobic na tip top bo sporo rzeczy mnie czeka do zrobienia ;) POza tym nie moge sama decyzji o tym podjac jak w przyapdku z Lila :S bo M naprawde nei bedzie szczesliwy a tego nie chce...

Gosia wiem wiem ale jednak spokoj tez sie przyda czasem po robocie ;) ma Ciebie w domu a M zabiera sie i idzie do pracy a ja zostaje sama z mala i tak spie polsnem zeby mala pilnowac ;)

11 lata 5 miesiąc temu #704967 przez pati-m
Położyłam się chwilę bo mnie mdli, a mój skarbek mały przybiegł do mnie z tekstem "mama aaaa", potem przywlókł swój kocyk, przykrył mnie po swojemu, pogłaskał po głowie, zaśmiał się i poszedł bawić do pokoju :) Mój troskliwy misio :blush:

11 lata 5 miesiąc temu #704968 przez pati-m
Gosia - priv

11 lata 5 miesiąc temu #705105 przez Sylwia26081982
Witam sie i ja :)

PAti wyobraz sobie ze my jeszcze w zoo nie bylismy ale wybieramy sie w sierpniu jak mój brat nas odwiedzi. Kacperek kochany, ja bardzo lubie jak mam rece mokre albo brudne z czegos a Adrian mi sciereczke przynosi :) Fotki wrzuce jak porobie ;)

Gosia śliczne TO :) Ale ja z tych niewiedzących jaką bedziesz miala sukienke :dry:

Mgiełka ale pojechałaś po bandzie ale szczerośc to oczywiscie podstawa;)
Ja np nie planowalam w zyciu dzieci i nawet nie chciałam za bardzo a jak chodzilam do kolezanek z dziecmi to cieszylam sie jak wrocilam do cichego domu ... ale tera sobie nie wyobrazam jak mozna nie miec dziecka , to dopiero odmiana.

Wiecie co planuje kupic odkurzacz tylko marze o takim co nie jest glosny, macie moze jakis sprawdzony?? Lubie odkurzac ale nienawidze tego dzwieku ..

11 lata 5 miesiąc temu #705115 przez Marta M
Ja dalej czekam na gości mają być o 17tej dopiero..

Kecperek :blush: :blush:

Monia masz już listę wszystkich adresów czy Ci jeszcze kogoś brakuje? ;)

mgiełka teraz też mam pytanie do Ciebie, ale z innej beczki: jak usuwałaś sylikon spod prysznica???

11 lata 5 miesiąc temu #705118 przez mgielka22
Marta nozykiem wycinalam :)i kladlam swiezy potem ;)

11 lata 5 miesiąc temu #705123 przez Sylwia26081982
MArta chybato najlepszy sposób na usunięcie.

A ja czytam o odkurzaczach i znalazlam najcichszy odkurzacz na swiecie ale cena mnie powaliła..no ale jak sie chce miec cos dobrego to trzeba zaplacic..

11 lata 5 miesiąc temu #705127 przez gosia2324
Sylwia, mój odkurzacz do cichych nie należny ale przy dzieciach jest idealny, wciąga nie tylko kurz, ale i roztocza i wywiewa czyste przefiltrowane powietrze, i posiada turbo szczotkę która odświeży dywan i łózka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka