BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #725763 przez pati-m
Emi :kiss:

Orientuje się któraś czy są do kupienia takie jakby szarfy, taśmy które zakłada się dookoło tortu, ale jadalne z opłatka?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #725766 przez Agusia83
Pati, takie taśmy kupisz w pasmanterii na metry :silly: , a jadalne to nie wiem...

lece, bo oczy mi się kleją...dobranoc.
Fajnie, że Was mam :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #725768 przez pati-m
No ja wiem, tylko mi właśnie o jadalne chodzi :)

11 lata 4 miesiąc temu #725775 przez Sylwia26081982
Monia Emi swietna, a że banieczki dmucha to super, ćwiczy płucka:) Adi tez uwielbia dmuchac, tylko ze jak to Agusia mówi tez lubi posmakowac, wode z kapieli nawet chce pic taka zmydlona.

PAti nie pomoge, nie znam sie ale za miesiac urodzinki i tez musze pomyslec o torciku.

Agusia tooooo takie jest zycie, Ty pochlonieta dziecmi a maz praca..Ale wszystko sie unormuje, trzeba rozmawiac i trzeba tez czasu :kiss:

JA ozdabiam Adrianka pokoik, juz coraz bardziej przytulnie wyglada, szkodaze nie mam zdolnosci plastycznych bo chetnie bym namalowala cos na scianach :)

11 lata 4 miesiąc temu #725827 przez pati-m
Witam,
Ale się wkurzyłam na S. od rana! :angry: Śniło mi się, że miałam robione badania i już miałam się dowiedzieć co z Mateuszkiem a tu dzwoni budzik S.! Dwa razy mi się śniło i 2x dzwonił! Nie wyłączy go tylko dynda co chwile ta drzemka, nawet nie wiem po co bo do pracy i tak nie idzie! :angry: Wstałam, opierdzieliłam i siedzę zła w pokoju :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #725842 przez monika1984lodz
Dzień dibry

PArti nie ma takich jadalnych taś niesttey- ale można zrobic samemu taka ala taśmę- trzeba upiec cieniutki plasterek biskoptu- może być kolorowy

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #725851 przez pati-m
Monia - a są :) Przeszperałam i znalazłam :) I do tego nadrukują mi na niej to to chcę :)

11 lata 4 miesiąc temu #725852 przez monika1984lodz
PAti no to super :) widzisz ja mało cierpliwa w szperaniu jestem :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #725859 przez pati-m
A ja się wczoraj uparłam i szukałam chyba z godzinę wieczorem, bo chcę już w przyszłym tygodniu mieć wszystko co niezbędne do tortu :)
Co prawda wielki cukiernik ze mnie nie jest, ale postanowiłam sobie za honor, że sama zrobię ten tort i się tego trzymam. Do tego wymyśliłam, że będzie on tęczowy więc trochę cudowania mnie czeka, ale mam nadzieję że wszystko się uda i Kacperkowi się spodoba :)

Do tego w międzyczasie robię album w prezencie ślubnym dla koleżanki - od czasów poznania aż do teraz, taką przekrojówkę metodą scrapbookingu i też nazamawiałam różnych rzeczy, które mi będą niezbędne.

11 lata 4 miesiąc temu #725864 przez monika1984lodz
a byłąś w gust polu w łodzi?? tam od groma gadżetów do scrapów
ja niebawem tam jadę bo będę zaprszenia robić

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #725865 przez pati-m
Nie, nie byłam. Kompletnie o tym zapomniałam.
Dla Emi planujesz zaproszenia?

11 lata 4 miesiąc temu #725867 przez monika1984lodz
tak właśnie dl aEmi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #725872 przez iwonaNAVI
Hej :)

Aga to pewnie tylko kryzys...kazde malzenstwo tak ma...a Arturek normalnie mala Emilka :)

Emi banko-maniaczka :)

wiecie co moje dziecko oszalalo na punkcie mojej plytki z nagraniami jak bylam mala...nie ma dnia zeby nie wolala o ta plyte ze chce ogladac mala dzidzie....co prawda nie rozumie ze to mala mama ale mowie wam...musimy az jej uwage odwracac bo jakby mogla to by chyba caly dzien ogladala...bajkek juz nie wola jak chce cos ogladac to tylko "mamusia choc wlacz mala dzidzie " hehe

11 lata 4 miesiąc temu #725893 przez ewelinaa
Heej :)

Gosia prześlij mi kolaż na maila :blink:

Pati :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wszystkie dzieciaki cudowne :kiss: :kiss: :kiss: , chwalę wszystkie razem, bo nie chcę o nikim zapomnieć :blink: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja swój dłuuugi weekend zaczęłam w środę, a do pracy wracam we wtorek.

Niestety jakaś grypa żołądkowa mnie dopadała, wczorajszy dzień spędziłam trzęsąc się z zimna pod kocem i biegając do łazienki, nawet wody nie mogłam się napić, bo zaraz zwracałam. Na szczęście dziś jest lepiej, Kinga drzemie.

Kinga wróciła do żłobka (od września to będzie przedszkole) i bardzo jej się tam podoba - tylko w pierwszym dniu płakała jak zaszłyśmy, a teraz jak tylko zdejmę jej buty w szatni to od razu biegnie do zabawy, do stolika z kredkami i już stamtąd macha papa. I rano jak wstaje to mówi, że idziemy do dzieci i ma ulubioną panią Asię i też cały czas Asia, Asia. Cieszę się, że się tam tak dobrze czuje :) :)

A w kwestii około urodzinowych: ja w tym roku też zrobię tort sama :lol: o taki www.mojewypieki.com/przepis/rozowy-tort-...a-malych-ksiezniczek tylko nie wiem czy w środku nie dam innego kremu.
Jeśli chodzi o prezenty to od moich rodziców dostanie allegro.pl/lego-duplo-pociag-z-cyferkami...nan-i3469920643.html
Wpadła mi w oko firma Djeco, na pewno coś z ich puzzli dostanie.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #725902 przez gosia2324
BYlam dzis odwiedzić Zosię w szpitalu, matko matko jaka malusiaaaaaa :blush: ale bym taką chciała kruszynkę :blush: :blush: :blush: :woohoo:

EMi bańkowa urocza, a Artus przekochany :kiss:

Pati, mi dziś przyszły barwniki do ciasiokowego tortu :silly:

A ja wczoraj siedziałam do 1.00 w nocy i robiłam fotko książkę dla Asi ze zdjęć ciążowych, jau nie widziałam na oczy a i tak miałam problem z przesłaniem jej i z zaplata za przesyłkę :dry: :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka