- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati ale fajnie... ja bym tez swoją juz zmieniła ma 10 lat juz...o kurcze ale leci ten czas....
pochwalcie się koniecznie jak juz meble będą w domu
co do menu to u nas będzie tort + ciasto /jak wszędzie/ może jeszcze rurki z kremem - siostra robi pyszneeee... a reszty yo jeszcze nie wiem bo mam miesiąc czasu...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Pisałam Wam wczoraj, że Emi nagle zrobił się katar a o 22 miała 39 stopni gorączki i tak przez całą noc jej zbijaliśmy...pół nocy ja przy niej siedziałam a pół nocy D....bidusia dziś też ciągle taką temperaturę miała, do tego dreszcze i ból brzuszka, który przeszedł po zrobieniu kupy.
No i wylądowaliśmy na pogotowiu...jakaś wirusówka, osłuchowo wszystko w porządku, ale w gardełku jakiś biały nalot, narazie mały, ale dr mówiła, że mamy ją obserwować, bo może zaczyna się angina... tak mi jej żal...boję się też by Artuś się nie zaraził...jeszcze choroby nam brakowało....
Widzę, że pełną parą urządzacie przyjęcia dla maluchów...My nic szczególnego nie robimy...jeśli ktoś będzie chciał to przyjdzie na kawe i ciacho...nie mam głowy do tego...natomiast w przyszłym roku jak Emi będzie już starsza to urządzimy urodzinki w jakimś bajkolandzie...
Pati, a z S. to tylko brać przykład
Gosia, zapiekanka zawijasowa piękna i fakt, ślinka cieknie...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jest po 12 a ja dopiero teraz idę spać. Mdli mnie jak cholera
I do tej pory cudowałam z przerabianiem zdjęcia Kacperka, bo jutro chcę je wysłać żeby mi na opłatku wydrukowali. A że żaden ze mnie specjalista od programów do obróbki zdjęć, to straaaasznie długo mi zeszło Już teraz sobie obiecuję, że nigdy więcej takiego cackania się i pomysłu na fotomontaż No ale osiągnęłam to co chciałam - Kacpero wśród kumpli z bajki Auta
Dobra, zmykam. Mam nadzieję, że usnę mimo mdłości.
Dobranoc.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
PAti tatarata Ty z tych co i ja za rok będziesz cudowała jeszcze bardziej by uszczęśliwić swojego synka
My nie z tych co wszystko na odwal sie
ALe ja to uwielbiam
Rosołek juz pachnie po obiedzie jedziemy na lody do kielc .
A od poniedziałku listonosz mnie przeklnie czekam na prezenty dla dzieci i Tosi(bo ma ur 28go) jeszcze jakieś drobiazgi do tortu wiec z 8 paczek przyjdzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia dzieciaki śliczne
U mnie też zakupy internetowe trwają w najlepsze, ale mnie pewnie sąsiadka przeklina, bo jak ja jestem w pracy to listonosz/kurierzy u niej zostawiają paczki w zeszłym tygodniu były po dwie dziennie, po niedzieli znowu to samo.
A 30.08 są urodziny Klary - nie wiem co jej kupić, na razie mam książkę żadnego świętowania, tortu, imprezy nie będzie, ale i tak pojedziemy w do nich w weekend za 2 tygodnie.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia - no u mnie to samo, czekam na jakieś 5-6 paczek i to nie koniec
A co do cudowania to masz rację, najważniejszy jest dla mnie uśmiech Kacperka i radość w jego oczkach Pokazałam mu dzisiaj to zdjęcie przerobione to tak się cieszył, że jest w towarzystwie autek, że aż piszczał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
prostokątny robisz torcik?
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My juz po kosciele dzieciaczek sobie spi a ja odpoczywam o 15 ide do T na obiad srednio mam ochote ale cóż, wczoraj powiedziałam że wpadniemy
Gosia kochane maluszki
Pati ekstra to zdjęcie
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Pyska Karol juz wrócił?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
poza tym musze przygotowac na jutro zajecia adaptacyjne dla nowych maluchow ...na szczescie wiekszosc juz mam
Pati ale super niespodzianka brawo dla S swietny pomysl teraz napewno zajmiesz mysli czym innym
Agusia trzymajcie sie zdrowo
Gosia ale masz juz duze dzieci...kiedy one tak porosly?
Pati super ten fotomontaz
My urodzinki robimy 31.08 bo pozniej mamy wesele M brata
napewno oprocz tort beda 3 ciasta , jakies 2-3 salatki, chce zrobic jakas zapiekanke z ryzem grzybami serkiem i serem, chyba te pierozki co Gosia wylapala z Lidla, jakies mieska oczywiscie pewnie z 2 rodzaje i moze jakis bigos czy leczo jeszcze musze z mama przedyskutowac i powybierac wspolnie
w tym roku bedzie wesolo bo jak przyjedzie Oliwii chrzestna z blizniakami to w koncu sie pobawia
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My robimy 2 tak jak wypada, czyli w poniedziałek bo w sobotę mamy wesele, a w niedzielę poprawiny i najnormalniej w świecie fizycznie bym nie dała rady.
Gosia - priv.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati ale super prezent S zrobil
Pluszaczki Gosi bombastyczne
A ja tylko robie torta i ciacho szkoda mi sie wykosztowywac pewnie chrzestny i tak oleje sprawe i nie przyjedzie bo jego urodziny sa wazniejsze zreszta i tak najwazniejsza chrzestna i moi rodzice reszta mnei nei interesuje jak chca to niech przyjda jak nie to nei ja sie prosic nie bede a tymbardziej bawic w siedzenie w kuchni jak w zeszlym roku...
Ale se odpoczelam u mojej frends w koncu sie nagadalysmy i poplanowalysmy caly slub co i jak