BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #725282 przez Pyśkaaaa
gOSIA oN SAM JEDZIEBEZ NAS

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #725293 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

gOSIA oN SAM JEDZIEBEZ NAS

:cheer: :angry: sam , schowaj kluczyki :P

11 lata 4 miesiąc temu #725302 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyska a co poklociliscie sie?

11 lata 4 miesiąc temu #725325 przez Agusia83
Pati,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Iwonka, a co z tamtą pracą? Dali Ci juz znać?

Wczoraj dałam Artusiowi mm, i co? Obudził się bite 3h później, a potem były pobudki co 2h :( wymiękałam...kolejna noc nie przespana...dziś już dałam 2 cyce...ciekawe kiedy teraz się obudzi?

Pyskaa, a czemu K chce pojechać sam? Tzn sam, sam, czy z kolegami?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #725345 przez maja1982
gosia - priv

agusia - wierze ze jesteś zmeczona i niewyspana :( :kiss: wiem ze to marne pocieszenie ale moj lolo tez sie tak budził, jak z zegarkiem w reku co 2-2.5 h ale to normalne (tak mi sie wydaje) raczej rzadziej zdarza sie ze takie małe dziecko przesypia całe noce (no nie licząc Frania :) :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #725357 przez iwonaNAVI
Agusia do dzisiaj mieli dac nie zadzwonili wiec pewnie wzieli kogos innego (cwaniaki zapisywali na kazdym CV ile kto chce najmniej zarabiac...pewnie znalezli kogos za najnizsza krajowa

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #725364 przez Agusia83
Maju, na czerwcówkach jest wiele dzieciaczków, które na mleku mamy potrafia spać od 21-5,6 rano....jestem pod wrażeniem...

Iwonka, szkoda, bo z tego co pisałaś, to tam byłoby lepiej...mniej dzieciaków w grupie i lepsza umowa, prawda?

na polsace leci "kac wawa"...jaki głupi film...ja pitole...chcieli podrobić kac vegas, ale im się kompletnie nie udało...

11 lata 4 miesiąc temu #725366 przez gosia2324
Agusia, a ma maly smoczka, moze nie budzi sie bo jest glodny, moze mu za zimno, za garaco, albo chce stawdzic czy spisz :silly:
moje dzieci budzily sie co 3 godz chyba do pol roku

11 lata 4 miesiąc temu #725370 przez Agusia83
Gosia ma smoczka, ale rzadko go uzywamy, jedynie jak Artuś usypia w wózku...bo on nie umie go porządnie chycić i często wypada...ale jak się budzi w nocy to chętnie cyca łapie.....koło 4 nad ranem to biorę go już do łóżka i karmię na leżąco bo oczy same mi lecą...
Właśnie...Emi też się budziła w nocy na jedzonko mając pół roku...w ogóle, woówczas przestała ją karmić cycem...to były ostatnie noce cyckowe... :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #725375 przez iwonaNAVI
Agusia no niby tak ale w sumie to nie wiadomo jak by tam bylo...a w tej obecnej umowa mi sie konczy z koncem wakacji pogadam z nia moze kolejna da o prace no zobaczymy

11 lata 4 miesiąc temu #725382 przez Agusia83
w tym filmie "kac wawa" gra mój ulubiony aktor z "czasu honoru" antoni pawlicki...tak fo lubiłam, a tu się wygłupia jak mało kto...denny film... a teksty? nie dziwota, że młodzież później tak przeklina jak w tv nic innego nie ma...

11 lata 4 miesiąc temu #725393 przez beti
Cześć kochane,
Pati, trzymaj się mocno, pamiętasz jak będąc w ciąży z Fifikiem latałam po echach serca, bo Fifi miał dodatkowe nieregularne skurcze w sercu? I po urodzeniu dziurę? Teraz już jest wszystko ok i za Was też trzymam kciuki, żeby to tylko fałszywy alarm był :kiss: :kiss:

Pysia, a czemu sam? :angry:

Gosia, dziękuję za kolaż :)

A ja spakowana, M dostał urlop na piątek i jedziemy na mazury :D :D :D :D

Może się jednak dogadamy odnośnie sukienki na druhnowanie... :P

11 lata 4 miesiąc temu #725396 przez gosia2324
Pati odezwij sie do nas :kiss:
moze kup sobie takie uzadzenie, bedziesz spokojniejsza o Mateuszka
allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsou...daz-i3450078614.html

11 lata 4 miesiąc temu #725426 przez Pyśkaaaa
hej! My juz na nogach
Gosia ma gdzies zapasowe takze nic by to nie dalo :p
ja sie z nim nie klocilam bo u nas to zadko po prostu obrazilam....bo se wymyslil w ostatniej chwili a plany byly inne a pojechal pod namiot dlatego nas nie zabral i z kolegami

Franek wstal z gilem po pas mam nadzieje ze nic sie nie wykluje :(

Agusia ja Ci nie pomoge bo jak pisze Maja moje dziecko jak skonczylo 4 tyg zaczelo spac cale noce....

11 lata 4 miesiąc temu #725429 przez Sylwia26081982
Witajcie.

Pati mysl pozytywnie, bedzie i musi byc dobrze :kiss:

Agusia taki urok Arturka, Adrian tez mi sie tak budzil, juz nawet sie przyzwyczailam ze nigdy sie nie wyspie :)n Za to Zuzia spi cala noc, jestem zachwycona.

Mgielka cos w tym jest dzis w nocy Adi tak strasznie plakal, nie wiem co mu bylo, chyba jeszcze odreagowuje ten zlobek. Tez juz spal sam bez problemu a dzis przyszedl do mnie..

Jak pytam Adiego co sie stalo i czy Pani cos mu zrobila to mowi tylko ze mama brum brum, tata brum brum a pani zla bo go zabierala, a jej imie dziala na niego jak plachta na byka.

/no ale juz mam go przy sobie, nie dam go nawet za miesiac,sprobuje za rok do przedszkola.

Pyskaa jak to z kolegami...neee powinien, ja bym mojego nie puscila.

Beti Ty znowu sie wczasujesz..nie ma jak Wam :) No i super ze z sukienkami sie uda :)

A wiecie co..moja tesciowa to chyba zaprzeczenie tesciowych, wczoraj umyla mi wzystkie okna, a powiem ze jest ich sporo, do tego prasuje mi i jeszcze dziecmi zajmie ta porzadnie. Ma 66 lat ale checi i sily na wszystko .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka