BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #730282 przez Pyśkaaaa
Monia urosły niewiadomo kiedy :P
a mi kurirer przyniósł albumy powkładałam zdjecie i pije kawke jak mnie nie postawi na nogi to sie chyba położe poki Franus spi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #730336 przez Agusia83
Hej dziewczynki, my się szczepilismy...Artuś strasznie płakał bo chwile wcześniej dr go obudziła...żal mi go było bardzo...ale po od razu przystawiłam go do cyca i spokojnie zasnął...troszkę bardziej płaczliwy był wczoraj a noc/? Jestem taka niewyspana, że masakra...najpierw zasnął na 3h a później budził się co 2...nad ranem, co godzinę i nie chciał herbatki tylko cyca...do tego Emisia też ranny ptaszek, o 5 otworzyla oczka...ale jakos dodrzemałam do 8....
Artus waży już ponad 6kg dr nie spodobało sie, że jest leniwy w podnoszeniu główki na brzuszku...i dała nam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej...D. jak się dowiedział, to wyśmiał lekarkę, bo z Emisi też był leniuszek i później zaczęła tą czynność wykonywać...zresztą oboje od razu po urodzeniu potrafili przekręcać główkę z jednej na drugą stronę i na dzień dzisiejszy Artuś ślicznie trzyma główkę prosto, a jak jest w leżaczku to stara się momentami siadać .

wicie, cos mnie naszło...jak dzieciaki spały wzięłam się za pieczenie ciasta śmietanowo-borówkowego...czekam aż się zrobi juz się nie mogę doczekać mam nadzieje, że będzie zjadliwe

Monia, oj rosną nam dzieciackzi, rosną...ostatnio Emi weszła do mnie do kuchni otworzyła szafkę wyciągnęła kako i mówi mama koka...co zoznacza zrób mi kakao :laugh:

Kurcze, a Angie juz z nami nie pisze?

Hej Słowiczku, cieszę się, że się odezwałaś...trzymam kciuki za Twoją operację oraz za to by wszystko się ułożyło w Twoim życiu jak najlepiej.

Gosia, oj to pospałaś...mam nadzieję, że i niedługo mnie to czeka.

11 lata 4 miesiąc temu #730349 przez Marta M
Wczoraj pojechałyśmy z moją mamą i Mają do moich T :) A dzisiaj spanko do 8:30, chociaż ja od 4tej przewracałam się z boku na bok i miałam wrażenie że śpię z otwartymi oczami...

Wiecie, że u nas urodzinki zmieniają datę, miały być 8 a będą chyba 22 dopiero...Sławka nie ma od 1 do 7, 8 jest wesele na którym jest cała rodzina Sławka a 9 my do Chorwacji, więc pierwsza niedziela to 22..

Gosiu ja na tą chwilę nie wiem, bo Sławka nie ma i nie mam nawet jak zapytać czy ma coś już zaplanowane na 27 czy się da wpisać na wolne..ale beti nie da rady :(

Pyśka wiem dokładnie o czym piszesz, nie pisałam, że brzuś mi już w nocy "zawadza", ale tak właśnie jest, ciężko się ułożyć, a do dużego jeszcze dużo brakuje, więc coraz cięższych nocy się spodziewam...

Monia Maja mi od czasu do czasu pokasłuje, ani śladu krtani, jak do poniedziałku będzie dalej jej się zdarzać zakaszleć idę na osłuchanie z nią..

O to jacyś swojacy z NT u Zosi są :)

Normalnie na tym świecie chcą żeby wszyscy byli identyczni, każde dziecko ma swój rytm, Arturek ciocia całuje w miejsce po szczepieniu :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #730352 przez Agusia83
Marta, ale macie napięty harmonogram :laugh: ale fajnie, bo ciągle coś się u Was dzieje :laugh: A że brzusio zaczyna przeszkadzać, to wcale się nie dziwię...mnie też juz przeszkadzał...na brzuchu się nie da spać, tylko na bokach, a to wcale nie są wygodne pozycje...później się zaczną bóle bioder, miednicy :silly: ...ale wszystko się da przyżyć dla tej małej kruszynki :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #730376 przez Pyśkaaaa
Agusia ale masz słodziaki :) chce juz grudzien :P

Franio dzis posikał sie przez sen a ze juz wieki sie nie zasikiwał to nie zakładałam piluchy i mamy obsikany materac w sypoialni :( w sumie to juz wyprany mam nadzieje ze wyschnie

11 lata 4 miesiąc temu #730387 przez maja1982
Dziewczynki jestem jestem!

jutro ślub mojego brata wiec zamęt przedweselny panuje;):):D

Wracamy w poniedziałek :D

Dzieciaczki słodziutkie wszystkie bez wyjątków :D:):)

Monia przeczytałam priv;) uczynie to jak najszybciej obiecuje;););)

Przepraszam ze nie odp.na wszystko ale pisze z tel.bo znalazłam chwilkę ;)

11 lata 4 miesiąc temu #730448 przez iwonaNAVI
Hej...ja pije kawe i sie odstresowuje po calym tygodniu...Oliwka na szczescie jest taka grzeczna w ogole ostatnio cały czas sie sama bawi...nie myślcie ze jestem wyrodna matka ale mam cięzki czas mase przygotowan do pracy do tego na szybko jakis obiad wiadomo ogarniecie ...na szczescie jak mowie przy niej mozna juz wszystko zrobic...najlepsze jak sie bawi lalkami i mowi: "czesc zuzia to ja Gosia - czesc Gosia to ja Zuzia -idziemy na spacerek -tak -choc tu szybko itd" jest taka smieszna w ogole czesto powtarza to co my mowimy do niej do swoich lalek" choc siadaj tutaj szybko ja czekam" itp :P

Emisia i Arturek ale wysocy bedziecie :) slodziaki

11 lata 4 miesiąc temu #730551 przez gosia2324
Dzieciaki juz słuchają bajek,,,, a raczej dopiero coś ostatnio to zasypianie nam sie przesuwa o godzinę :dry:

Dzis był dzień sprzątania, jutro piekę tort i sernik a sałatki zostawiam na niedziele i świętujemy :silly: :woohoo:

Maja, baw sie dobrze ! :blink:

Marta, my tak czy siak planujemy wypad do Krakowa miedzy 23-28 bo D ma urlop

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti, fajnie było pogadać :blink: :silly: :)

11 lata 4 miesiąc temu #730559 przez magda79
Agusia słodziaki masz w domciu :)

Maja udanej zabawy!!!

Słowiczku trzymam kciukasy - będzie dobrze!!!

Domi zasnął , Maja u dziadków - jutro przyjeżdża a D poszedł na noc...

11 lata 4 miesiąc temu #730560 przez magda79
My też urodzinki planujemy na 22 go -Domi ma 19go ja 21go więc świętujemy sobie razem :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #730565 przez gosia2324
MAgda moj tez dzis na nocce i dobrze bo owulacja znow przez skore da sie wyczuć :S :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #730568 przez magda79
gosia2324 napisał:

MAgda moj tez dzis na nocce i dobrze bo owulacja znow przez skore da sie wyczuć :S :blush:

może nastepnym razem będzie miał wolne :blink:

ja jestem tydzień przed @

11 lata 4 miesiąc temu #730605 przez monika1984lodz
dobry wieczór

Agusia Artek jaki przytoniak hi :D i Emi cudna :kiss: i ciotka cauje w miejsce po szczepieniu :*

Pysia ja Emi kłade obecnie na drzemce podkład pod pupcię :P mam nauczkę jak się nad jeziorem na kanape zesikała :P

Madzia to gratulacj edla siostry :) super

Ja to bym chciałą,żeby się mojej Ilonce udąło :( juz tyle czsusię starają i nic :(

Emi padłą mi dzisiaj podczas szczotkowania zębów :P tak ją wymęczyła ciotka :P

Maja to udanej zabawy jutro :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #730610 przez magda79
Monia uda się :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #730613 przez monika1984lodz
mam nadzieję Madziu :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka