BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #729178 przez Pyśkaaaa
gosia2324 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

o jej tulę mocno :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #729180 przez fanka
cześć laseczki
chciałam się Wam na początek pochwalić, że mój M dostał to nowe stanowisku które najpierw mi zaproponowali także chodzi już tylko na 1 zmianę, nie musi pracować po nocach i praca przy komputerze a nie fizyczna, bardzo się cieszę :-)

Marta Wasze zdjęcia mnie zauroczyły, są takie naturalne i piękne, Majusia, Ty z Heniem no i Tatuś oczywiście też :-)
a co Twojego pytania to dla mnie zabrzmiało jakbyś w innym języku je napisała także niestety nie pomogę

Iwonka fajnie , że się udało jakoś wyjaśnić sytuację w pracy i dobrze, że już na umowę!!

Monika filmik Nunki oglądaliśmy dziś minimu 30 razy, Dawid siedział mi na kolanach i powtarzal w kółko : " Mama, włącz Emilkę jeszcze raz"..... :-)

Gosia co się dzieje?

a i najważniejsza wiadomość w kwestii osiągnięć mojego dziecka - pisalam Wam, że nie chciał wogóle siadać na nocnik, jak tylko ściągnełam mu pieluchę to był płacz także zostawiłam go i miałam próbować za jakiś czas, a wczoraj Dawid mówi do babci sam żeby mu ściągneła pieluchę , i jak m się zachciało sikać to zawołał i zrobil ładnie siku, później bylo już różnie, kilka razy się zsiusiał ale i tak jestem mega dumna i szczęśliwa, że cos ruszyło w tym temacie i że sam "dojrzał" do tego. Za tydzień zaczynam 2-tygodniowy urlop to już samaporządnie go dopilnuję i liczę, że będzie dobrze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #729195 przez iwonaNAVI
Brawo Dawidek madry chlopczyk :) teraz juz niedlugo i ty bedziesz odpieluchowany :)
i jak pieknie spiewa :) i bardzo wyraznie mowi :) i melodie jak pieknie trzyma :) zdolny chlopczyk :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729199 przez monika1984lodz
Bsbci cyk- dxisdxio vyk - kupią mi motocykl hihi :D Dswid Boski jesteś :D i mówisz,że Ci Emilka w oko wpała ? :)

Iwonka no to super :)

MArta ja nie wiem po jakiemu Ty to napisąłąś :P niestety nie pomogę ale mogę mamy zapytać jutro :) ona coś tam ogarnia w tych tematach :)

my 5 dzięń bez pieluszki i od 10 do 20 w jednych majtusiach :)

Gosia :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #729204 przez Pyśkaaaa
Fanka super :)świetnie spiewa :) i bardzo wyraźnie mówi

Franek jak spiewa to zawsze ze mną chyba że w aucie :P sam cos tam sobie podśpieuje hihi

11 lata 4 miesiąc temu #729205 przez fanka
Monika to u Was już pieluszkowy sukces na całej linii, gratulacje :-)

a ja leżę w łóżku z laptopem , kromkami z szynka, serem i pomidorem i pysznymi ciasteczkami- tak mi Mąż dogadza i wszystko przygotował ;-) i postanowienie niejedzenia po 18 szlak trafił.. ;-)

11 lata 4 miesiąc temu #729223 przez gosia2324
DAwidzio fajoski :)

Emi ciocia dumna !!!! GRATULUJE !!!

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729230 przez monika1984lodz
wstawie jeszcze filmikale nie mówcie M bo mnie zabije :P

Dzięuje :) ja tez z Emi mega dumna jestem :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729240 przez Agusia83
hejka, witam Was po morderczym dniu...W Emi coś wstąpiło i to niedobrego...wydziera sie, krzyczy, kompletnie mnie nie słucha...no, a zazdrośc to na maksa się rozkręciła, chociaż wieczorem stwierdziła, że będzie miła dla brata i kołysała go w bujaczku i podawała butelkę z herbatką lub smoczek jak płakał...
No i ręce mi opadają, bo już nie wiem co momentami robić...Stwierdzam, że to musi byc bunt dwulatka, bo cóżby innego?

Monia, chyba wiem, co przeżywasz...a odnośnie pieluszek, to przyjmijcie moje gratulacje :laugh: widzisz jak pieknie to Emi idzie :laugh: Niestety jej imienniczka jest daleko w tyle...dziś chciałam ją posadzić na nocnik to był płacz i lament...a siku i tak nie zrobiła..nawet nagroda ją nie interere...

Iwonka,

Fanka, ale z Dawidka śpiewak :laugh: aż miło się słucha :laugh:

Z Emi będzie świetna pływaczka :lol:

Pyskaa, jak rury? Panowie się spisali? Pobrudzili tą ścianę, czy nie?

Jutro idziemy z rana na szczepienie...trochę się obawiam jak będzie po nim...oby Artuś przechodził jak Emisia...czyli bezobjawowo....

11 lata 4 miesiąc temu #729296 przez monika1984lodz
dzz=ień dobry :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #729302 przez Pyśkaaaa
dzieen dobry i ja sie witam :)

Franek dzis o 3.3o stwierdzil ze juz sie wyspal ale wzielismy go do siebie i spal do 7 prawie na mnie czuje sie polamana!

11 lata 4 miesiąc temu #729324 przez gosia2324
JA tez sie witam

pospalam do 7.30 dzieci ogladaly bajki :blink:
Musze kupic Jagódce jakieś spodnie bo wczoraj na spacer chciałam ja ubrac a wszystkie juz za krótkie :S wiec zostały nam tylko getry :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #729356 przez monika1984lodz
Gosia dobre getry nie są złe :) ja uwielbiam Emi w leginsach :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #729378 przez mgielka22
hEJO ja wczoraj bylam po morderczym dyzurze mialam jmuz serdecznie dosc w zyciu nie bylam taka padaka...Az kolezanka zadzwonila do ordynatora zeby przyszedl bo juz nie dawalysmy rady ze szytskim tyle roboty bylo no masakra...a przyjmuje ludzi na potege niewazne czy sa chirurgiczni czy nei nei mowiac o tym ze sama geriatria ze sie zygac chce...generalnei strasznie mnie wkurzaja ludzie co zawsze se sami dawali rade ze wszytskim a przychodza do szpitala i sraja pod siebie :dry: ehh szkoda slow

Emi super zabawa z tata, Dawidek ale Ty cudnie spiewasz :D

Monai gratulacje z odpieluchowania i dla Fanku rowniez fajnie my tez daleko w tyle takze Agusia i Beti same nie jestescie ;)

Beti ja tylko moge powiedziec co bys CV rozeslala bo to nic nie kosztuej a noz znajdziesz leosza fuche bo tu sie naprawde wykonczysz...

Lila tez ma jakis bunt nie wiem wstaje z placzem w srodku nocy przychodzi do nas jojcy na potege tez mam tego serdecznie dosc...

11 lata 4 miesiąc temu #729496 przez Marta M
Witajcie, nie pisałam Wam już ale przez ostatnie dwie noce Maja krtaniowo kaszlała i oddychała, dziś jeszcze więcej, nie wiem przecież skończyła ten augmentin i o co chodzi? Nie wiem czy nie pójdę z nią do lekarza...a dzisiaj jak poszła spać o 21ej tak spałyśmy do 9:10 bez przerwy, wow :)

Iwonka to fajnie że fajnie :)

fanka :blush: :blush: A co do pracy męża baaaardzo się cieszę że się Wam tak to poukładało :) Dawidek gratulacje :) Wreszcie słyszę naszego rozgadanego Dawidka, już kiedyś miałam Cię prosić o jakiś filmik, jest rewelacyjny :)

Emi i Tobie gratuluję :) Szoguny, ależ mi się mordka śmiała na ich widok :)

Arturek jak po szczepieniu?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka