BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #728628 przez Pyśkaaaa
Pati niestety tak a wczoraj sobie posprzatałam żewy dzis miec xz głowy i odpocząc jak beda wychodzic to zapytam czy nie sprzataja po sobie bo mam na nich nerwa bo jak sie umawiaja to powinni przychodzic a nie po 1,5 tyg

Sylwia i ja cierpliowsci sle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #728631 przez pati-m
Skąd jak to znam ;) U mnie nie wymieniali, ale jak u mojej mamy ucinali te rury i coś tam zmieniali to takiego syfu narobili, że szok. I jeszcze wogóle nie zwracali uwagę na otoczenie obok i zniszczyli jej kawałek ściany obok, że musiała potem ją łatać bo walnęli w nią czymś i dziury porobili :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #728641 przez gosia2324
CZesc babeczki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wszystkie paczki mam juz w domu, lukier plastyczny dziś mi przyszedł, wiec w sobote biore sie do pracy :)

Uprałam rano dywan u dzieci w pokoju i padłam :huh: :S

11 lata 4 miesiąc temu #728676 przez beti
Kurde ja dziś padam, mam chwilke przed nast. Spotkaniem, wiec zaparkowalam i jem kanapke :) a co mi też się czasem przerwa nalezy...

Mam zakwasy od sprzatania wczoraj i wielkiego krwiaka :( dzisiaj pewnie znow do poznych godzin a jutro Krakow, nie wiem jak ja dam rade :(

Zazdroszcze Wam planowania urodzin, ja nie mam kiedy i szczerze to chyba zrobie tylko obiad i tort, najnormalniej w swiecie nie mam ani czasu ani sil się tym zajac :( :(

A odpieluchowania Wam zazdroszcze ja nie wiem jak i kiedy go odpieluchuje skoro widze dziecko po ok 3h dziennie a teraz po pare minut... Wyc mi się chcę :( :(

11 lata 4 miesiąc temu #728681 przez pati-m
Beti - ja wiem, że już nie jedna z nas pisała żeby zmienić pracę i wiem, że to się tylko tak łatwo pisze, bo przecież z czegoś rodzinę trzeba utrzymać.
A nie myślałaś o tym, by tak "po cichu" za plecami pracodawcy porozsyłać cv i znaleźć coś innego? Bo przecież wiem, że to nie wyjście rzucić pracę i już.
Strasznie mi przykro :( :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #728683 przez gosia2324
Beti :( ..... nie planujesz czegos zmienic? kurcze ucieknie Ci przez palce to dziecinstwo Fifiego :(

11 lata 4 miesiąc temu #728701 przez Pyśkaaaa
Beti :( kurcze :* tule mocno :* a i powiem Ci że ja robię tylko obiad i tort i jakieś ciasto

a mi własnie przyszło 320 zdjęć Franka ale są super :)zaraz robie kawkę zjem mój przypalony placek ze śliwką i odpocznę a tym czasem
ide jeszcze raz umyję podłogę bo w łazience aż mi płytki na scianach zabrudzili i zastanawiam się czy ściana w salonie była brudna czy coś im sie wychlapało ale przyjdzie K i oceni :)

11 lata 4 miesiąc temu #728703 przez beti
Na razie zmiana pracy nie wchodzi w gre... Kredyt, dziecko, M na umowie probnej itp. Itd... Praca praca ale ja po prostu ciagle mam cos po pracy, ciagle cos ktos ode mnie chcę... Mam takie dni, że bym najchetniej wszystkim odpowiedziala żeby się ode mnie odp... Ehhh...

11 lata 4 miesiąc temu #728714 przez Sylwia26081982
Dzieki dziewczyny przyda sie troche dostarczonej cierpliwosci.

Beti kazdemu sie przerwa nalezy..smacznego. A Ci co ciagle czegos od ciebie oczekuja to chyba sietak nauczyli ze zawsze pomozesz...

Pyska to jakies paproki ale niestety tak to juz jest z robotnikami,w Pl zanim tu przyjechalam robilam remont glupiego przedpokoju a nerwow mnie to kosztowalo kupe.

Pyskaa ja tez musze wywolac mase zdjec, powiedz skad wywolywalas i jakie sa koszta i czy papier zdjeciowy ok. Dzieki.

11 lata 4 miesiąc temu #728729 przez monika1984lodz
Beti tulę mocno choć wirtuanie. i wiesz co podziwiam Cię bardzo.JA to bym już pewnie leżął i wyła z tego wszystkiego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

u nas wywoływanie zdjęć skoczyło się w listopadzie 2011 roku więc wyobraźcie sobie ile ja tego mam B)

Pysia nie zazdroszczę bałaganu- ja bym ich pilnowałą i szmate dałą żeby posprzątali po sobie... brudasy

PAti czekamy z niecierpliwością na zdjęcia kuchni :D

Emi mi od jakiegoś czasu robi dziwne histerie- nrmalnie nie poznaje własnego dziecka- buije mnie- wyje w niebogłosy- pręzy się - bije sama siebie i gryzie się i tak potrafi nawet do 40 minut- jan ie wiem co to może być jestem przerażona :(
teraz padła potakiej akcji iśpi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #728739 przez Pyśkaaaa
Monia nie wiem czy cytałas ale też walczyłam z biciem Frania ale On tylko mnie bił...próbowałam różnych metod od tzw"oddawania mu" do karania ale jedyne co na niego pomaga to tłumaczenie tłumaczenie tłumaczenie....chodz cierpliwości brak czasem...a co do histerii to franek miał może ze 4 od dłuższego czasu zawsze daje mu sie wyzłościć

teraz walczę z rozwalaniem zabawek jak sie wkurzy to wszystkim rzuca ale działa na niego sprzątanie :P

Sylwia na grouponie papier ok kolory też fajne:)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #728740 przez Sylwia26081982
Ojej Monia az mi dreszcze przeszły. Moze to ten tak zwany bunt dwulatka ???

Gosia co do kochania, to ja przezywam podobny stres ;) Ale Tobie przeciez marzy sie trzeci maluszek ?? :silly:

Pyskaa dzieki .

11 lata 4 miesiąc temu #728743 przez Pyśkaaaa
a co do kochania to brak chwilowo brak stresu haha :P

11 lata 4 miesiąc temu #728744 przez Sylwia26081982
Pyśkaaaa napisał:

a co do kochania to brak chwilowo brak stresu haha :P

Haha :side:

11 lata 4 miesiąc temu #728751 przez monika1984lodz
Pysia no pamiętam- ja dzisiaj też jej oddałam :( pacnęlam w dłoń- i mam straszne wyrzuty sumienia- ale ona nawet nie zareagowała na to...
a jak nie jest w tym dziwnym amoku to k=jak podnosi na mnie rękę to wystarczy ,że powiem,że idzie do siebie do pokoju i odrazu przytula sie i przeprasza

co do rzucania zabawkami i innymi rzeczami to Emi tez tak robi i wiem,ze ma to po M

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka