- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia ja od jutro zapowiedzialam koniec pieluch,podpowiedz jaki jest zloty środek i co robić zeby skończyło się sukcesem??
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A moj M mówi: ja potrzebuje się wyspać i mieć spokój w nocy, wiec od jutra śpi sam w sypialni a ja przenoszę się na łóżko obok Adiego pokoiku i nie bede robiła nic dla własnej wygody,tylko dla dobra mojego Skarbeczka:)
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
nie złość sie jak zasika Ci cały dom ... tak musi byc za każdym razem mów ze siusiu sie robi na nocnik, nie w majtusie i jak zrobi to go pochwal,daj jakas nagrodę(buziaka, jaka naklejkę na lodówkę cokolwiek)
Nie wiem jak jest u Was i jak będzie u naszych przyszłych mamuś dwójeczki dzieci
ale jak urodziła sie Jagódka, a nawet jak jeszcze byla w brzuchu to Kuba juz byl tym starszym bratem i tak byl traktowany, nie chciałam miec dwóch maluchów z pieluchami, smokami, itd.... moze uznacie że za wcześnie ze dwu latka traktowałam jak "duzego" chlopca, ale dla mnie przy maleńkiej Jagódce Kuba byl tym duzym chłopcem.
A wlasnie Adi przy naszych chlopakach Dawidku, Kacperku, Fifim, Lolusiu, Franiu wyglada bardziej na malucha.Nie wiem Sylwia takie jest moje zdanie, a za odpieluchowanie trzymam KCIUKI!!! uda sie bo to duzy chłopak:)
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwona dobre:) Zuzi sama wciskam smoka,ona wypluwa a ja dalej a przecież nigdzie nie jest to nakazane , sprobuje jej juz nie dac:)
A moj M mówi: ja potrzebuje się wyspać i mieć spokój w nocy, wiec od jutra śpi sam w sypialni a ja przenoszę się na łóżko obok Adiego pokoiku i nie bede robiła nic dla własnej wygody,tylko dla dobra mojego Skarbeczka:)
a jak Adi wola w nocy smoczka?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Iwona dobre:) Zuzi sama wciskam smoka,ona wypluwa a ja dalej a przecież nigdzie nie jest to nakazane , sprobuje jej juz nie dac:)
BRAWO !!!!!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
ja sie z odpieluchowaniem wstrzymalam...Emi chyba nie jest jeszcze na to gotowa...moze za miesiac sprobuje ponownie...
wiecie smoczek u 2 latka jeszcze ujdzie...ale ja ostatnio na placu zabaw widzialam babcie, ktora wozila w wozku dziewczynke 4-letnia...to juz przegiecie moim zdaniem...Emi sie jej wozek bardzo podobal i chciala do niego wchodzic a ta dziewczynka by ja zabila zeby tylko sie do niego nie zblizala
Fanka, spokojnie dasz rade wszystko zorganizowac...a Dawidzio ma cudne teksty
hej Angie,.....dawno Cie nie bylo...co tam u was slychac?
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas w dzień bez pieluchy ale na noc zakładamy....ładnie woła siku ale cos z kupa się zaciął ostatnio i zawsze w ostatnim momencie woła jak już wychodzi
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia mniaaammmmm narobiłaś smaka
A ja właśnie rysnęłam nowy lakier na pazurki - jutro do pracy...buuuu:( ostatnio w ogóle mnie tam nie ciągnie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia ze smoczkiem i w tym wozku wyglada na malucha, ta niania wyslala mi to zdjecie dla pocieszenia a wywolalo to we mnie niepokoj jeszcze wiekszy..
Tutaj smok i pieluchy do 3 lat to normalka, pieciolatki niektore sa ze smokiem i nikogo to nie dziwi, nie spoieszylam sie z odpieluchowaniem bo wiedzialam ze jak go dam do żłobka to pani i tak mu założy pieluche ale skoro do żłobka juz nie pojdzie to sama go musze i chce juz oduczyc, wiem ze da rade bo rozumie juz wszystko co do niego sie mowi, wykona kazde zadanie wiec dlaczego z pieluchami mialoby sie nie udac??
Nie chce mu zabierc dziecinstwa, niech sobie bedzie dzieckiem jak najdluzej ale smoczusia i pieluchy juz sama znies nie moge.
Dla nie FBwrzuce moje skarby bo kocham to zdjęcie:)
Ajeszcze jedno
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa