BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #734336 przez monika1984lodz
Gosia wiesz,żde kocam Twoją pościel :P

Mała mówisz będzie siwy dym hihi :P

Iwonka :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #734344 przez Pyśkaaaa
Mala hehe jak sie naszykowala :p

Gosia probuje go nakrecic na Antoniego :p w sumie to nie ma imienia.... Zobaczymy :)

a wiecie dzis pani babcia pyta mnie na placu czy duzo mi zostalo a jamowie ze poczatek grudnia a ta ze mam wielki brzuch....

11 lata 4 miesiąc temu #734351 przez Pyśkaaaa
Jagodzia :* Kochana myszka
Iwonka zdrowka dla Oliwci

11 lata 4 miesiąc temu #734353 przez monika1984lodz
Pysia głupia jakaś baba- wielkie to na ego miąłą ,że się odezwała na ten temat pf

znowu się w fryzjera bawiłam :P Emi ma podcięta grzywkę :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #734360 przez monika1984lodz
Gosi ao kurcze-

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #734373 przez Sylwia26081982
Pyskaa to cale szczescie ze mial pieluche bo byłoby kolorowo w basenie :)
A to ze stwierdzono u Ciebie duzy brzusio to tym lepiej dla synusia:)

Mgielka masz racje, on to zalapal doslownie w 3 sekundy.

Monia pokaż Emi:)

Mala fakt, dzieci Twoja kopia.

Iwona sprężysz się i bedzie dobrze, trzymam kciuki. I oby katarek to nie był katarek tylko chwilowe siorpanie ;)

Gosia moja kolezanka miala tu tez przekrecanego malego, masakra jakas, tego filmiku to wybacz ale nawet nie mam odwagi ogladnac. W kazdym razie jejmalemu cos uszkodzili, w sensie ze pozniej mial problem z obracaniem głowki..

A ja dzis postanowilam ze robie kapiel w pianie i nic mnie nie obchodzi przez godzine, po czym ledwo mialam 3 cm wody , a moj maz przynosi do mnie telefon...no i Adi wpadl ze swoim blagajacym wzrokiem i nie moglam go nie wpuscic do wanny..tak wiec nie wyszlo nic z mojej odprezajacej kapieli :) ehh moze innym razem jak mnie znowu ochota na wanne najdzie..

Posciel w sówki:D:D czadowo, wDanii jest wszystko w sówki przez to nie lubilam tego motywu ale przez was przekonalam sie na plus dla sówek :) Dzieciaczki cudne i jakie grzeczne, a Jagódka ma nową przytulanke do spania :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #734396 przez Marta M
Dziękuję :)

Adi i Zuzinka z prezentami śliczni, cieszymy się że się im spodobały niespodzianki :) I nie mogę uwierzyć patrząc na suwaczek że Zuzia ma już prawie 4 miesiące, bosko się śmieje :woohoo: :woohoo:

Arturek będzie miał ciemne włoski? Wogóle taki ciemny się wydaje, przeuroczy :)

Olcia obyś wyrosła z tych alergii, katarów, refluksów :kiss: :kiss: Mała miło Cię widzieć, jakoś dawno Cię nie oglądałam na zdjęciach z bliska ;) Mała to gorącej nocy :blush:

Ja też ciągle nie wiem czy Henio czy Piotruś czy Karol czy Maks czy jeszcze inaczej, ale postanowiliśmy po wczorajszym dniu do końca tygodnia zdecydować :)

Monia mówisz że bije po oczach? ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #734403 przez Agusia83
A ja zaraz lecę spać, Artuś nyna od 20:30...wczoraj odciągnęłam mu 110ml mleka dodałam 2 miarki mm i tym sposobem przespał 5h ciurkiem...a dziś dostał 125ml mojego plus 2 miarki...i zobaczymy jak dziś będzie..

Sylwia, świetny filmik...Zuzia pięknie się smieje... :laugh: dzieciaki tak szybko się rozwijają a z Adrianka to będzie niezły przystojniak :lol: , super mówi po migowemu...a tuli się do Zuzi jak Emi do Arturka :laugh: Emisia jeszcze kładzie głowę na brzuszku Artka a później go całuje :laugh: Słodko o wygląda.

Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Jagódka cudna jak zawsze :laugh:

Wasze dzieciaki już nie używają śliniaków do jedzenia? Bo ja Emi muszę...strasznie się brudzi :silly: przy zupie najbardziej...

Pysia, głupia baba...Ty masz duży brzuch? Ja to miałam giganta...mnie się stare kumochy pytały czy noszę bliźniaki...bo nie pamięta wół jak cielęciem był :angry: :silly:

Mgiełka...nie wiem o co chodzi, ale Lila chyba rozmawiała z Emi...bo ta od kilku dni budzi się w nocy, płacze i potrafi niespać 1,5h...albo obudzić się o 4 nad ranem i nie spać do 12...

Mała, to prawda dzieciaki to wierna Twoja kopia :lol: a za to jakie ładne :lol:

Iwonka, całuski w nosek dla Oliwki.

Marta, mnie się bardzo Piotrus podoba...gdyby nie to, że D.brat ma tak na imię, to chyba to byśmy wybrali....chociaż wmy jeszcze sie zastanawialiśmy nad Sebastianem.
To prawda, Artuś ma taka ciemną karnację...chyba po mnie :laugh: bo D. to biały jak mąka :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #734414 przez gosia2324
DZiekuje :)

Agusia jest w 35 tyg

Jogo nie cierpi śliniaków, wiec po jedzeniu zmieniamy bluzke,

11 lata 4 miesiąc temu #734417 przez Marta M
Sławek na lotach nocnych, miał na popołudnie i rano pojechaliśmy zamówić samochód, także będzie się nam produkował od dzisiaj :) Kolor cappuccino :)

Ale ze mnie gapa, przegapiłam tą stronę..

Gosiu ja to normalnie z wytrzeszczem oczu patrzyłam na to przekręcanie, nie wiedziałam że można tak sobie dziecko obracać :) Jagódka mała Gosia :) I ciasiok musi być :)

Pyśka a ile przytyłaś? Mnie się wydaje że ja mało bo 2kg, przy Mai już miałam chyba z 5...choć ja się cieszę..

Monia ja tez Maję dzisiaj opędzlowałam, grzywkę i wkoło głowy ze 2cm żeby wyrównać..

Sylwia to kąpiel z synusiem rozumiem była ;)

11 lata 4 miesiąc temu #734507 przez Pyśkaaaa
Kochane ja wpadłam powiedzieć że promocja jest na dziecięce w c&a do 1.09 :)

11 lata 4 miesiąc temu #734562 przez Sylwia26081982
Witam sie i ja. :)

Marta ja tez nie wierze jak ten czas leci patrzac na Wasze suwaczki ciazowe :)
A kapiel tak była wspolna z synusiem :)

Marta sliczny kolor ajaka marka,bo przegapilam..

Agusia Adi tez nie lubi sliniakow,czasem zalozy ale one i tak nie daja rady, jego najlepiej do jedzenia ubrac w plaszcz przeciwdeszczowy :) choc czasem zje i malutko nabrudzi ale wczorajszy sos mial wszedzie:)

Jemy sniadanko,szykuje sie i jedziemy po skladniki na torcik.

11 lata 4 miesiąc temu #734650 przez gosia2324
WITAM:)

PYSKA< MARTA<PATI PROSZE PROSZE PROSZE O ZDJECIA BRZUSZKÓW:) :blush: :blush: :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #734671 przez pati-m
Dzień dobry,
Wczoraj chciałam do was skrobnąć, ale coś mi forum nie działało.
Jak pięknie zdjęciowo!

Mała super wyglądasz! I twoje dwa kloniki urocze :)
Zuzia cudnie się śmieje :lol: Adrianek :kiss:
Jogo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja właśnie kończę album na jutro, bo przecież śmigamy na to wesele :)
Cieszę się, bo zawsze to jakaś odmiana od remontowych spraw.
Do tego auto dostawcze się nam zepsuło i S. od 2 dni siedzi i dłubie przy nim bo bez niego firma nie może funkcjonować. Czyli kolejne 2 dni w plecy z remontem ;) Ale ale trudno, nic nie poradzę. Za to jutro się wytańczymy i w niedzielę poprawiny :) Strój gotowy, Kacpero też będzie wystrojony, hihihi :)

Gosia - obiecuję, że wstawię brzuchalek w weselnej kreacji bo teraz tak jak pisałam śpimy u mamy i aparatu nie mam. Ale jutro fotek zrobię i wkleję wam w niedzielę wieczorkiem.
Tęsknie za naszymi codziennymi pogaduchami, ale nic na to nie poradzę. Miały być tylko meble a zrobiła się mała rewolucja :P

11 lata 4 miesiąc temu #734715 przez Pyśkaaaa
Gosia ja brzuchala wstawie jak wrócimy z jeziorka bo już nawet nie mam jak zrobic :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka