BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #732811 przez Marta M
Sylwia no co Ty, choćbyś ile napisała i tak przeczytam :) A języka migowego kilka słów musiałam się swego czasu nauczyć i mama to na czoło i brodę a tata z boku jak piszesz :) To fajnie że tak się układa :)

Kasiu jak dobrze Cię widzieć :) Wracaj do nas na stałe :)

Gosiu Kuba mi mojego brata przypomina, chodził za mamą i też chciał braciszka, a jak mama powiedziała że jeszcze nie teraz, ale może kiedyś się uda, to powiedział: A urodzisz mi kotka? ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #732812 przez monika1984lodz
Gosia hihi :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #732818 przez Mała
Marta o której masz jutro wizytę? haha kotka :lol:

Emi super, jak sobie radzi?

11 lata 4 miesiąc temu #732822 przez Marta M
Mała idę na 15:40, ale odezwę się pewnie duuużo później bo to opóźnienie może się zdarzyć i do tego zanim z Krk dojadę w godzinie szczytu...i doczekać się nie mogę i trochę myślę czy wszystko będzie dobrze..

Monia właśnie się zachwycałam Emi na rowerku na fb :)

11 lata 4 miesiąc temu #732824 przez Marta M
Coś mi forum szwankuje, mykam więc, dobrej nocy :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #732840 przez mgielka22
No marzenie maja piekne a co na to D ?? :)

Martus bedzie wszystko dobrze tylko daj koniecznie znac co i jak :)

Emisia wylajkowana na fcb ale widac ze sie jej podoba :D i chyb atez jej taki sprezentuje od dziadkow :D

11 lata 4 miesiąc temu #732851 przez Sylwia26081982
Marta dzieki;) A co do języka to nie wiedziałam ze tak jest po migowemu. Trzymam kciuki za jutro,na pewno będzie dobrze:)

Kasia tu wszystko super i prezencik super dostałam,jutro obowiązkowo fotkę robię.

Monia Emi super,przez Was i ja zachorowałam na ten rowerek:)

Gosia ale mala Zosia,ledwo ja widać w tym lozeczku:)

Iwona super ze Oli moze z Toba chodzić.

Dobrej nocki,uciekam pospać. :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #732856 przez Agusia83
hejka...jestem już wolna...dzieciaczki smacznie śpią...zasnęły przed 21 :laugh: Emi padła migiem, Artuś spapał cyce i chwilkę musiałam go polulać, ale w końcu i jemu się oczka zamknęły...Codziennie zastanawiam się jaka będzie noc...ale chyba powinnam się przyzwyczaić?
Wczoraj odciągnęlam mleko i dodałam do niego 2 miarki mm...i spał od 20:30-1.....a później pobudki były o 3,5,6:30,8....kiedy to się skończy? Dziś dostał po prostu 2 cyce...
O 12 miałam pierwszą wizytę u ginki po porodzie...powiedzieła, że wszystko ok, blizna się ładnie zagoiła i dostałam azalię....dziewczyny, chyba ją stosowałyście, prawda? Jak to jest? Będę bezpieczna tylko wówczas gdy będę karmić piersią, a jak zacznę dokarmiać to nie? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
A popołudniu Emi się wyszalała na polu...musiałam trochę za nią pobiegać, ale pod koniec było już ok, nie uciekała, wręcz łapała mnie za rękę i wszędzie musiałam z nią chodzić...nawet do domku pięknie maszerowała przy wózku :laugh:

Sylwia, bardzo dobrze, że Adi będzie tam chodził z Tobą i Zuzią, będzie się czuł bardziej bezpieczny i na pewno szybko zacznie łapać duńskie wyrazy... :laugh: :laugh:

Marta, to jutro trzymamy kciuki za Ciebie i Henia :laugh:

Mgiełka, ładnie Lila dała Ci pospać :laugh: a jak w nocy? Budziła się z płaczem, czy już jej się odmieniło?

Gosia, to jest Zosia? Śliczna kruszka :laugh: nie dziwię się, że dzieciaki o niej marzą...ale jeśli chodzi o mnie, to na dzień dzisiejszy chciaabym kolejne dziecko za 100 lat :lol: :silly: :blink:

Kasiu, witaj...super, że się odezwałaś...niech nastanie wrzesień, to częściej będziesz zaglądać.

A Emisia to szalona dziewczyna :lol: coś czuję, że będzie pięknie śmigać na rowerku...mama ją nie będzie mogła złapać :silly:

a przed chwilą z D. degustowalismy szarlotkę, którą dziś upiekłam...mniam mniam :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #732873 przez maja1982
Witam wieczornie

cierpie na brak czasu ostatnio ;)

praca, domek, pranie prasowanie teraz robie ciasto dla D do pracy bo jutro ma ur :)

pati - modle sie za Mateuszka serduszko :) :kiss:

monia - super rowerek ,Emisia jaka duża dziewczynka :) lolek tez dostanie taki od chrzestnej, zameldowaął w zeszłym tygodniu ze już zakupiony :)

sylwia - fajnie ze jesteś bardziej pozytywnie nastawiona na ten złobek :) Adi da sobie swietnie radę !im młodszy tym szybciej język złapie - potem bedzie mu trudniej!teraz dzieciaki chłoną jak gąbka :)

iwonka - fajnie ze Oliwci sie podobało :)

marta - juz zaciskam za was kciuki :) wszystko bedzie dobrze :) a zdjęc nie mam z wesela bo zapomniałam aparatu :( jak dostanę linka od fotografa to wam napewno pokaże :) apropo wesela pieknie wyglądałaś :kiss:

gosia - coś czuje ze jeszcze sie Gwareczek pojawi ;)

coś miałąm napisac jeszcze tylko co???

jak skncze ciasto to zaglądne

aha wrzuccie prosze linki do tych barwników spozywczych i akcesoriów z których korzystałyście bądz bedziecie kotrzystać podczas robienia tortów:) dziekuje :)

11 lata 4 miesiąc temu #732875 przez mgielka22
Agusia raz sie obudzila w nocy z jeczeniem...a dzis pod drzemce sie obudzila i wyla przez godzine nie wiedziala sama o co jej chodzi nie chciala nic pokazac powiedziec zero kontaktu, wynioslam ja do pokoju zeby sie uspokoila i minelo... nie wiem o co jej chodzi...

11 lata 4 miesiąc temu #732895 przez Agusia83
Mgiełka, Emisi też kiedyś się zdarzało wycie po popołudniowej drzemce...nic mi wówczas nie chciała powiedzieć, pokazać, tylko wyła...nie płakała a wyła...zostawiałam ją samą w pokoju, uspokajała się i dopiero do mnie przychodziła...ale o co chodziło dziecku???/zabij mnie, nie wiem :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #732897 przez beti

11 lata 4 miesiąc temu #732923 przez maja1982
beti - dzieki :kiss:

agusia - bedzie coraz lepiej ze spaniem :) choc ja dlugo czekałam ;)

dupa nie ubiła mi sie smietana :( wiec dzisiaj już nic nie zrobię

uciekam spac :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #732969 przez Sylwia26081982
Hej laseczki.

Wlasnie mnie Zuza osikala, bo postanowilysmy posiedziec bez pieluszki, to cilobuz i smieje sie z mamusi :d

Agusia z czym bezpieczna bo nie rozumiem??

Mam nadzieje ze bedzie dobrze tym razem Adiemu.

Mgielka Adrian tez w nocy krzyczy, placze, z tym ze trawa to krotko i spi dalej..chyba emocje z calego dnia, bo krzywda mu sie niedzieje..

Wiecie mam kolezanke ale mieszka w Anglii robi takie piekne torty, wlasnie skopiowalam pare, moze uda mi sie cos podobnego wykonac, poznej jade na zakup skladnikow , jak wszystko dostane to zrobie sama, od wczoraj ogladam filmiki jak to zrobic:) Wkleje pare ktore by mi sie marzyły. ;)

11 lata 4 miesiąc temu #732971 przez mgielka22
Hejka nosz nareszci cala nocka przespana :D bez pobodki Lila rano przyszla przed 8 ze chce baje ;) a potem ze chce kakao :)

Za 2h jade do Lubina :D dzis dzien dla mnie :D

Sylwus pokaz te torty :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka