- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Gosia dzięki nie ma wszystkich
wiecej zdjec nie dostalam
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Iwonka no to super
Mała
Kupiliśmy dziisaj Emi rowerek biegowy
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Sylwia, wszystkiego naj!
Lilcia, Emi
Blog jest nadal aktywny jak coś, więc szybka decyzja i z dnia na dzień możemy zmyknąć i się zaszyfrować
Gosia, pokaż kuchnię
Monia, pokaż rowerek, ja też szukam, ale wszystkie mają siodełka na wys. 33-43 cm i obawiam się, że to za wysoko...
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dotarliśmy do domku,chłopaki w południe a jak wieczorkiem bo chciałam mamie pomoc jeszcze;) wesele udane młodzi zadowoleni mój mały braciszek ciesze się jego szczęściem juz są nad morzem na podróży poślubnej
ogarnelam domek,pranie powieszone idę do D trochę poodpoczywac
Sylwia wszystkiego najlepszego
Slowiczku witaj!brakowało nam ciebie
na resztę jutro odp;) bo zmęczona jestem!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przepraszam dziewczynki za chwilowa niedyzspozycje ale w sob zamawialismy meble potem pojechaliśmy do moich rodziców na chwilke i zostalismy do wieczora na grilla a w niedzielke mielismy miły rodzinny dzionek wczoraj znów pojechałam do rodziców Franek wyszalał sie z dziadkiem aż spał mi 12h a ja sie porzeziębiłam i padłam razem z nim....
Emisia i Agusia super jesteście a Ty wyglądasz ślicznie :*
Sylwia niesamowicie sie cieszę że prezent sie spodobał :*i spóźnione najlepszego
Monia Beti moje dwie koleżanki maja takie rowery tej samej firmy maluchy śmigaja jak szalone
Gosia i ja czatowałam o 8 zachodze tam a tam same babcie dzwoniące na jaki rozmiar wziąć ale się uśmiałam ja kupiłam koszulki i skarpetusie
Ewelina
u nas to samo jakaś masakra porozrywane...
Monia co do psa to na pewno cięzka decyzja :*
Maja super że sie wybawiliście pokazuj nam tu jakieś foty :*
Mała buziakuję :* mam nadzieję że dziś będzie lepszy dzionek, a ze sprzętami nie zazdraszczam..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
uff... mam nadzieję że wszystkim odpisałam pije herbatke i lece z synusiem na spacerek
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przede wszystkim SYLWIA - spóźnione ale szczere STO LAT!!!!!
I buziaki dla Emi i jej rodzinki
A co u nas? Tak jak pisała Gosia - nie jest lepiej, ale też nie jest gorzej. Mam za wysokie ciśnienie, Mati ma niemiarowe tętno, raz w tygodniu mam śmigać na ktg, na początku października będzie miał echo i wtedy dopiero tak naprawdę będzie można określić co jest nie tak bo to widać idealnie między 20 a 22 tc. I lekarz powie jaki zabieg będzie potrzebny po urodzeniu. Wczoraj przeryczałam cały wieczór, bo to mogło się pojawić po infekcji, którą miałam jak byłam z Kacperkiem w szpitalu. I domyślacie się pewnie, że teraz się obwiniam i mam pretensje do siebie Marzę by przyspieszyć czas do października i mieć już wyniki, tylko tyle.
Jak będziecie się przenosić to nie zapomnijcie o mnie i dajcie mi znać
Gosia - pokaż kuchnie!
U mnie jeszcze daleko do tego, bo S. się rozhulał i będzie zakładał czujniki zmroku przypodłogowe w przedpokoju i wymieniał elektrykę w pokojach (bo mówi, że skoro bałagan to jeden i z głowy). Więc ja to się pochwalę dopiero w przyszłym tygodniu.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co ja tm mialam napisac, a jeszcze raz dziękuję za życzenia no i prezencik, wszystim sie pochwaliłam i wszyscy w szoku byli nie mniejszym niz ja Adus akurat sie obudził jak pokazałam mu podusie, taka zrobil minke zawstydzoną..ja pytam, kto tu jest, a on mówi "ja" Ale on tak słodko to mówi, muszę go nagrać Także jesteście wielkie, a Zuzia będzie miała pamiatke o konca zycia
Agusia super mieliście wypadzik.
Monia wybaczam molestowanie o adres .. Rowerek swietny, moj chrzesniak dwa miesiace na takim jezdzil a od miesiaca smiga na dwoch kolkach, a dodam ze ma 3,5 roczku, to chyba szybko na dwa kółka , czy nie??
Pyskaa pokazesz mebelki ? No i jak patrzena suwaczek to nie wierzę jak ten czas leci
Pati głowa do góry i myśl pozytywnie, nie jest gorzej to najwazniejsze..zobaczysz ze bedzie dobrze.
Miałąm cos jeszcze napisac..mmm
Mała ja myslalam ze dalas fotki że jestes czarna i klikam na to, a to Twoj email :D takie małe zacmienie mam czasami. No i zdrowka i niech zle fatum juz sie skonczy i zrobimiejsce samym dobrocia
Gosia ja tez by zrobila dwa torty, jak mozna zrobic jeden jak sie ma dwoje dzieci.oh te T .
Ja dzis dostaje namiar na torty, jak nie beda ok to robie tez sama, jak nie bedzie jakos super wygladal to chociaz wiem ze bedzie smaczny
A Adrianek śmiga na hulajnodze, do tej pory ja prowadzał ale al zobaczyłjak dziewczynka to robi to patrzymy a on to samo.dzieci to sa niesamowite. Nie wiem czy pisalam ale Adi jest mistrzem w prowadzaniu rowerka, ma taki maly ale jeszcze do pedałow nie dosiega wiec zaczal go prowadzic, z poczatku lezał razem z nim, pozniej juz puszczal rowerek i nie upadal z nim, a teraz bez problemu po całym podworku go prowadza bez wywrotek, a dodam ze nie mamy kółek bocznych bo to taki zdobyczny rowerek hehe.
Aa Monia żal pieska ale oczywiscie trzeba zrobic tak zeby sie nie meczył...moj z nami jest 8 lat i serce peka na mysl ze moze go nie byc..
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lili wstala przed 8 i dala mamie pospac do 9
Pati bedzie wszystko dobrze
Monia a gdzie kupilas na allegro Emi dotyka podlogi stopami an nim???