BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #732106 przez iwonaNAVI
Pati :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #732113 przez Mała
Gosia dzięki :kiss: nie ma wszystkich :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #732119 przez gosia2324
Mała napisał:

Gosia dzięki :kiss: nie ma wszystkich :unsure:

wiecej zdjec nie dostalam

11 lata 4 miesiąc temu #732133 przez monika1984lodz
dziękuje dziewuszki :kiss: :kiss: narazie decyzja zawieszona

Iwonka no to super :)

Mała :kiss: :kiss: :kiss:

Kupiliśmy dziisaj Emi rowerek biegowy :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #732152 przez Sylwia26081982
Wpadam tak na szybko podziekowac za zyczenia i musze uciekac bo mąż ma jakąś niespodziankę hihi :D:D Poczytałam i jutro odpiszę skrupulatnie :) Dobrej nocki dla mamusiek i dzieciaczków.

11 lata 4 miesiąc temu #732160 przez beti
Cześć kochane :)
Sylwia, wszystkiego naj!

Lilcia, Emi :kiss:

Blog jest nadal aktywny jak coś, więc szybka decyzja i z dnia na dzień możemy zmyknąć i się zaszyfrować :P

Gosia, pokaż kuchnię :)

Monia, pokaż rowerek, ja też szukam, ale wszystkie mają siodełka na wys. 33-43 cm i obawiam się, że to za wysoko...

11 lata 4 miesiąc temu #732162 przez maja1982
Melduje się kochane :kiss:

Dotarliśmy do domku,chłopaki w południe a jak wieczorkiem bo chciałam mamie pomoc jeszcze;) wesele udane :D młodzi zadowoleni :D mój mały braciszek :blush: ciesze się jego szczęściem :D juz są nad morzem na podróży poślubnej :D

ogarnelam domek,pranie powieszone idę do D trochę poodpoczywac

Sylwia wszystkiego najlepszego :D :kiss:

Slowiczku witaj!brakowało nam ciebie :kiss:

na resztę jutro odp;) bo zmęczona jestem!

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #732169 przez monika1984lodz
Beti taki :)
kólka są piankowe 10 calowe
a tu Emi jak z Taą skąłdąła brykę :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #732172 przez beti
Monia, też na niego patrzyłam, ale byłam pewna, że on 12 calowy jest

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #732241 przez Pyśkaaaa
Witam :)

przepraszam dziewczynki za chwilowa niedyzspozycje ale w sob zamawialismy meble potem pojechaliśmy do moich rodziców na chwilke i zostalismy do wieczora na grilla a w niedzielke mielismy miły rodzinny dzionek :) wczoraj znów pojechałam do rodziców Franek wyszalał sie z dziadkiem aż spał mi 12h :P a ja sie porzeziębiłam i padłam razem z nim....

Emisia i Agusia super jesteście a Ty wyglądasz ślicznie :*
Sylwia niesamowicie sie cieszę że prezent sie spodobał :*i spóźnione najlepszego :)
Monia Beti moje dwie koleżanki maja takie rowery tej samej firmy maluchy śmigaja jak szalone :)
Gosia i ja czatowałam o 8 :P zachodze tam a tam same babcie dzwoniące na jaki rozmiar wziąć ale się uśmiałam :P ja kupiłam koszulki i skarpetusie
Ewelina
u nas to samo jakaś masakra porozrywane...
Monia co do psa to na pewno cięzka decyzja :*
Maja super że sie wybawiliście :) pokazuj nam tu jakieś foty :*
Mała buziakuję :* mam nadzieję że dziś będzie lepszy dzionek, a ze sprzętami nie zazdraszczam..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

uff... mam nadzieję że wszystkim odpisałam pije herbatke i lece z synusiem na spacerek :)

11 lata 4 miesiąc temu #732243 przez pati-m
Dzień dobry,
Przede wszystkim SYLWIA - spóźnione ale szczere STO LAT!!!!! :kiss:

I buziaki dla Emi i jej rodzinki :kiss:

A co u nas? Tak jak pisała Gosia - nie jest lepiej, ale też nie jest gorzej. Mam za wysokie ciśnienie, Mati ma niemiarowe tętno, raz w tygodniu mam śmigać na ktg, na początku października będzie miał echo i wtedy dopiero tak naprawdę będzie można określić co jest nie tak bo to widać idealnie między 20 a 22 tc. I lekarz powie jaki zabieg będzie potrzebny po urodzeniu. Wczoraj przeryczałam cały wieczór, bo to mogło się pojawić po infekcji, którą miałam jak byłam z Kacperkiem w szpitalu. I domyślacie się pewnie, że teraz się obwiniam i mam pretensje do siebie :( Marzę by przyspieszyć czas do października i mieć już wyniki, tylko tyle.

Jak będziecie się przenosić to nie zapomnijcie o mnie i dajcie mi znać :)

Gosia - pokaż kuchnie! :)
U mnie jeszcze daleko do tego, bo S. się rozhulał i będzie zakładał czujniki zmroku przypodłogowe w przedpokoju i wymieniał elektrykę w pokojach (bo mówi, że skoro bałagan to jeden i z głowy). Więc ja to się pochwalę dopiero w przyszłym tygodniu.

11 lata 4 miesiąc temu #732246 przez Pyśkaaaa

11 lata 4 miesiąc temu #732247 przez Pyśkaaaa
ej i ja sie przenoszę razem z wami żebyście o mnie nie zapomniały przypadkiem haha

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #732249 przez Sylwia26081982
Witam i ja.Dzieciaczki śpią a ja wstałam wcześniej bo diś o 12-tej spotaknie w żłobku na rozmowie ale jak pytam Adriana czy chce isc do innej Pani to nie mowi nie wiec kto wie, a jakby jeszcze miala ciemne dlugie wlosy to napewno by nie plakal, bo wszystkie panie z ciemnymi dlugimy wlosami to mama :D

Co ja tm mialam napisac, a jeszcze raz dziękuję za życzenia no i prezencik, wszystim sie pochwaliłam i wszyscy w szoku byli nie mniejszym niz ja :) Adus akurat sie obudził jak pokazałam mu podusie, taka zrobil minke zawstydzoną..ja pytam, kto tu jest, a on mówi "ja" Ale on tak słodko to mówi, muszę go nagrać :) Także jesteście wielkie, a Zuzia będzie miała pamiatke o konca zycia :)

Agusia super mieliście wypadzik.

Monia wybaczam molestowanie o adres .. Rowerek swietny, moj chrzesniak dwa miesiace na takim jezdzil a od miesiaca smiga na dwoch kolkach, a dodam ze ma 3,5 roczku, to chyba szybko na dwa kółka , czy nie??

Pyskaa pokazesz mebelki ? No i jak patrzena suwaczek to nie wierzę jak ten czas leci :)

Pati głowa do góry i myśl pozytywnie, nie jest gorzej to najwazniejsze..zobaczysz ze bedzie dobrze.

Miałąm cos jeszcze napisac..mmm

Mała ja myslalam ze dalas fotki że jestes czarna i klikam na to, a to Twoj email :D:D takie małe zacmienie mam czasami. No i zdrowka i niech zle fatum juz sie skonczy i zrobimiejsce samym dobrocia :)

Gosia ja tez by zrobila dwa torty, jak mozna zrobic jeden jak sie ma dwoje dzieci.oh te T .

Ja dzis dostaje namiar na torty, jak nie beda ok to robie tez sama, jak nie bedzie jakos super wygladal to chociaz wiem ze bedzie smaczny :silly:

A Adrianek śmiga na hulajnodze, do tej pory ja prowadzał ale al zobaczyłjak dziewczynka to robi to patrzymy a on to samo.dzieci to sa niesamowite. Nie wiem czy pisalam ale Adi jest mistrzem w prowadzaniu rowerka, ma taki maly ale jeszcze do pedałow nie dosiega wiec zaczal go prowadzic, z poczatku lezał razem z nim, pozniej juz puszczal rowerek i nie upadal z nim, a teraz bez problemu po całym podworku go prowadza bez wywrotek, a dodam ze nie mamy kółek bocznych bo to taki zdobyczny rowerek hehe.

Aa Monia żal pieska ale oczywiscie trzeba zrobic tak zeby sie nie meczył...moj z nami jest 8 lat i serce peka na mysl ze moze go nie byc..

11 lata 4 miesiąc temu #732277 przez mgielka22
Hello

Lili wstala przed 8 i dala mamie pospac do 9 :D

Pati bedzie wszystko dobrze :kiss:

Monia a gdzie kupilas na allegro Emi dotyka podlogi stopami an nim???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka