BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #732973 przez Sylwia26081982
Mgielka ale Ci dobrze :) Korzystaj !! :)

Torciki, te sa takie chlopiece ale jak na google wpisze i dam grafika to tez cuda na kiju sa.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #732988 przez Pyśkaaaa
hej hej :)
Emi super :)
Sylwia bedzie lepiej wierzę w to widać że Pani ma inne podejście niech sie maluch uczy języka :)a torty śliczne ja się nie zabieram za takie rzeczy...
Martuś daj znać co u Was po wizycie :) będzie dobrze :*
Maja doopa nie śmietana jak się nie ubiła ;)
Gosia
ale dzidzia kochana :) cudo :)
Agusia będzie lepiej :) maluchy w koncu dadzą odpocząć :D

a mi Franek znów spał ponad 12h :P
Mała jak wygląda katar alergiczny u Oli jest non stop całymi dniami? czy zależy od dnia? kurcze bo Franek jeden dzien ma katar a drugi nie :/ czasami taki aż oczy łzawią i juz nie wiem o co chodzi....

ja padam ostatnio razem z nim jakas słaba jestem a potem w nocy spać nie mogę
dobra czas na sniadanko i coś na obiadek trzeba wymyślić...
wogole jedziemy w pt nad jezioro ciekawe czy pogoda jeszcze dopisze

11 lata 4 miesiąc temu #733002 przez Sylwia26081982
Pyskaa widocznie potrzebujesz odpoczynku..jestes w stanie blogoslawionym w końcu :)

CO do tortow toja sprobuje, tylko nigdzie nie moge znalezc jak zrobic pociag albo samochodzik, szukam w takich filmikach instruktazowych np , jak to robia z modeliny, za to znalazlam, konika, pieska i nie wiem czy cos z tychzwierzatek nie pokombinuje, bo oprocz kolek zwierzataka tez moj synus uwielbia :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733181 przez slowiczek
Trochę zdjęć, szczególnie dla cioc bez facebooka :)
pokazywarka.pl/2e89cj/

Natalia zaszalala dziś jak Franulek - padła od razu po kąpieli o 19.20, szczerze mówiąc chyba pierwszy raz w życiu poszła tak wcześnie spać na noc :) i wstala o 8, także mama wyspana :)

Agusia, jak będziesz brała tabletki to cały czas będziesz zabezpieczona bez względu na częstotliwość karmienia piersią :)

wiecie co, ostatnio jak bylysmy w bawialnii Natalce przytrafil sie adorator, Mateuszek, odrobine starszy ale co najlepsze ciagle łapał ja za stopy :S , całował je i wsadzal je sobie do buzi... pod koniec Natalka nie wytrzymała i sie rozbeczala w kulkach bo nie mogła sie od niego opedzic, tu filmik z trampoliny gdzie sie zapoznali ;)

11 lata 4 miesiąc temu #733213 przez Agusia83
Słowiczku :lol: Jak Natusia nam dorośleje :laugh: i oczywiście piękna z niej dziewczynka :laugh: a Ty wyglądasz jak 19-latka :lol: naprawdę...
Dzieki za odpowiedź o tabsach...
A ten chłopiec to był bardzo zafascynowany stopami Natalki :silly: hahaha

Sylwia, kurcze, jakie piękne torty wynalazłaś, ja to w ogóle nie mam daru artystycznego, więc ja bym sie nawet za to nie brała..pokaż nam Zuzię i Adiego...dawno ich nie widziałam..
baaa...dawno to ja jeszcze nie widziałam Lola i Frania...dziewczyny, prosze się poprawić..n

A dziewczyny, co z Katy?już nie pamiętam kiedy ostatnio pisała...

Emi śpi, Artek budzi się co chwilę...chociaż kilka minut temu jadł, słyszę jak z pokoju dobiega odgłos mlaskania...czyli paluszki poszły w ruch :silly: ...ale dr powiedziała, ze to wcale nie musi być oznaka głodu, lecz swędzących dziąseł :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #733230 przez monika1984lodz
Natalka ale Ci się trafił adorator hihih ale szczerze to w szokuj jestem,że jego rodzice nie zareagowali,ze on Nati za nóżki łapie i przewraca :cheer: :dry:
NAtka jest cudna :D bardzo mi się podoba to zdjecie co ją na ręchach trzymasz :) i buziaczek z teatusiem :)

Agusia dawno Cię o tej porze na forum nie było :P

Sulwia świetne torty- powodzenia wtworzeniu :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #733241 przez Agusia83
Monia oj dawno....dzieciaki śpią i akurat nie miałam nic do roboty...biad prawie gotowy, biteczki dochodzą, ziemniaki obrane, buraczki będą ze słoiczka :silly:
ciuchy prałam wczoraj, i 2 dni temu sprzątałam, więc nie jest źle...
Artuś jeszcze pół godziny temu budził się co chwilę bo 2 sąsiad ów nade mną remontuje havirę...ale teraz widzę, że stukanie mu nie przeszkadza i sobie nyna...ja zjadłam lody i troche nadrabiam forum...a zaraz wezmę się za ciuchy Emi...chyba zrobię jakąś większą paczkę i wystawie na allegro, może tak się sprzedadzą ciuchy...

11 lata 4 miesiąc temu #733249 przez Pyśkaaaa
Agusia no brawo jaka zorganizowana mama :)
Nati hahah dobry adorator :P

11 lata 4 miesiąc temu #733256 przez Marta M
Witajcie, ale się dosprzątałam i dalej mam nie tak jak trzeba, eh...ale spacerek zaliczony, Maja śpi a ja się zaczynam jakoś ogarniać na tą wizytę...jak będzie wszystko dobrze to wrócę późno bo obiad by się zdało zjeść na mieście bo nic nie ugotowałam...także do wieczorka :kiss:

Maju to dzisiaj najlepszego dla D ;) I dziękuję :)

Sylwia wow, to się troszkę napracujesz nad tortem ;) Powodzenia :)

Biedna Nati, co to za pożeracz stóp :ohmy: A Natalka jest przepiękna, napatrzeć się nie mogę a Ty Asiu wyglądasz coraz młodziej :cheer: :cheer:

Aguś muszę chyba do Ciebie na szkołę iść, właśnie się zastanawiałam jak ja ogarnę dom i dwoje dzieci :unsure: :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #733345 przez monika1984lodz
Emi sika mi dzisiaj na potęgę- a już tak ładnie wołsła- nawet mokre gaciejej nie ruszaja :dry:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #733388 przez Sylwia26081982
Wiecie upiec torta, zrobic mase to najmniejszy problem, ale ozdobic go to juz wyzwanie jak dla mnie, lubie takie wyzwania ale talentu plastycznego brak, choc jak bylam dzieckiem to pamietam ze zawsze w wakacje lecial taki program i pani lepila z modeliny rozne figurki, wiec babcia kupila mi modeline i razem z nia lepilam, mysle ze z masy cukrowej bedzie podobnie,a jak nie to kupie tak na wszelki wypadek modeline i zrobie figurki z modeliny :)

Marta z dwojka jest tak samo jak z jednym, Maja juzsamodzielna dziewczynka dlatego bedzie Ci jeszcze łatwiej. A tez zalezy jaka jestes osoba, bo np. w moim przypadku im wiecej mam na glowie to tym lepiej potrafie sie zorgnizowac, ajak mam luzniejszy dzien to jestem taka rozwalona ze nawet podstaw nie zrobie:)

Monia do trzech latek sie unormuje, wszystko ma swoj czas :)

Agusia widzisz i dajesz rade :) Hormony sie uspokoiły i wszytsko wraca do normy. Co do raczek w buzi to normalka, Zuzia tez je uwielbia, a przy tym slini sie okrutnie.
Zrobie pozniej foteczki bo Zuzia śpi a Adi pojechal z tata do sklepu a che im zrobic wsrod prezencikow :)

Natalka cudna laleczka:) A mamusia tak jak juz wspomnialam na pewnym portalu wyglada jak jej siostrzyczka:)

11 lata 4 miesiąc temu #733395 przez Sylwia26081982
Właśnie ogladam Super Nianie, to moj rytual codziennie o 16-tej na Polsat Cafe:) No i jest para , urodzila im sie podwojna para blizniąt, są 5-cio latki i 2,5 latki, no i masakra oczywiście ale bardziej przerazajace jest to ze 2,5 latki jedza zmiksowane jedzenie albo papki ze sloiczkow a pieciolatki śpia na noc w pieluchach wow :) Ale niania da rade i juz wszystko odmienione. I fajne hasełko powiedziała:

zaden rodzic nie powienien doprowadzic się do stanu kiedy wymusza dyscypline zloscia i nerwowoscia..

:)

11 lata 4 miesiąc temu #733456 przez Marta M
Wróciliśmy z usg i jestem tak szczęśliwa bo wszystko jest w normie :) Synuś fikał i wywijał koziołki, stopami dotykał głowy i ogólnie wygląda na 22t1d czyli 2 dni młodszy, waży 534g, ma długą stopę bo 4cm, a ponoć średnia to 3,5cm ;) Nosek chyba będzie po Mai bo na zdjęciach identyczny :) No i mózg, serduszko, kręgosłup, kości, wszystkie układy pokarmowy, nerwowy, itd w normie, nic nie wskazuje na zespół Downa, rozszczepu wargi nie ma i mówi że zdrów chociaż wiadomo 100% pewność będę mieć dopiero przy porodzie...Jutro już może zeskanuję jakieś zdjęcie to Wam pokażę a teraz idę na spacer :)

11 lata 4 miesiąc temu #733488 przez monika1984lodz
Marta to super wieści :D

Sylwia ja też im więcej dozrobienia tym epiej się organizuje:)
i czekamy na zdjęcie wśródprezentów :)

Emina spacerkupięknie wołała siusiu- więc nie wiemco to był za wybryk- może to po rosole nie nadążaą wołać ? :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #733489 przez gosia2324
MARTA CUDOWNA WIADOMOŚC :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka