BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #735374 przez maja1982
witam :)

w końcu normalny weeknd :) czyli w domku bo ostatnio to ciągle poza domem ;)

domek wysprzatany, okna pomyte, chłopaki byli na spacerku, lolo teraz spi a my pijemy kawkę ;)

FILIPKU STO LAT NASZ PIERWSZY DWULATKU :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

beti - jak sie pracuje to nie da sie wszystkiego zrobić na czas ;) wiec kochana wyluzuj tochę ;) bo sie zajedziesz!!!?oczywiście nie mowie o pracy bo taka masz (poki co :) ale ogolenie o czasie dla siebie, dla Filipka!! są rzeczy wazne i ważniejsze :) wiesz oc o mi chodzi :);)? czekamy na fotki urodzinowe :)

ja nadrabiam zaległości w odpowiedziach :)

mała - dzieciaczki super :) jaka radość :) i faktycznie Olcia to Twój klon :)

Kubcio z Jagódką super :)

Arturek :)

uśmiechnięta Zuzinka :kiss:

słowiczku - wierze ze masz stresa :( ale wszystko bedzie dobrze :) :kiss:

pyska - ty masz wielki brzuch?? :cheer: baba chyba brzucha nie widziała!!

marta - śliczny synuś :) super autko!

uśmiechnięta Majunia :kiss:

nie wiem co miałam jeszcze napisac :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #735416 przez iwonaNAVI
KOchany Filipku z okazji 2 urodzinek wszytstkiego co najlepsze dla Ciebie :)

U nas juz o niebo lepiej...goraczki juz nie ma...jedynie katar zostal ale dzieki inhalacjom juz tak nie leci :)
dzisiaj mialy byc jej urodzinki i moja mama wpadla z prezentem dostala ten wozek co wam wklejalam przerabia sie z gondoli na spacerowke naprawde super jest :) i tak lekko sie prowadzi normalnie jak dla niemowlaka Olwicia uradowana :)

11 lata 4 miesiąc temu #735464 przez Mała
Witam
Fifi nasz 2-latku, duuuuużo radości i frajdy w życiu :kiss: :kiss:

Oliwka zdrówka :kiss:

Gosia cudny kolaż, dziewczyny jesteście śliczne, wcześniątka słodziaczki :lol: cieszę się, że Was poznałam :kiss:

Gosia a ten napis na kolażu,dobrze widzę, bom ślepa Nigdy nie przegapię żadnej okazji, aby powiedzieć swojemu dziecku KOCHAM CIĘ?

11 lata 4 miesiąc temu #735468 przez iwonaNAVI
2 dni temu urodzily sie te trojaczki Bozenka Karolika i Robert maja (2500 2300 i 2200) cale i zdrowe :)

11 lata 4 miesiąc temu #735520 przez gosia2324
Ale zaganiany dzien ;)

pospacerowalam Z Kuba i dziwczynami(Tosia i Zosia) Jogo spała w domu, potem szybko upiekłam sernik dla taty na imieniny (ma 2go)ale poszlismy juz dzis,
na 17.00 bylismy na slubie mojej kumpeli z liceum :blink: (i stwierdziłam ze moje dzieci nie nadaj sie do kościoła... Wasze tez?)

no i na sam koniec po 19.00 wpadl D brat z góra prezentów dla dzieci bo wlasnie przyjechał ze Szkocji.... no i tak to bylo u Nas.

Beti jak urodzinki, poprosimy foto relacje :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #735525 przez Sylwia26081982
Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla Filipka!!!

Po drugiem witam sie. Ja tez dzis dzien na obrotach a teraz czeka mnie z 3 godziny prasowania..ale kupilam sobie wlasnie dzisiaj super wypasione zelazko, jedyna jego wada to taka ze samo nie prasuje:D ale mimo to dzieki temu ze juz nie musze sie mordowac tym starym chetnie Wam wszytskim poprasuje :D:D

Gosia super kolaż :) Pati to ja chyba pierwszy raz widze na zdjeciu i Maje też.. :)

Iwonka super nowina, 3 maluszki, wow ale nie zazdroszcze pierwszego roku, bo pozniej to juz z gorki :)

11 lata 4 miesiąc temu #735531 przez beti
Halooo,
Dziekujemy Wam za zyczenia :kiss: mój kochany dwulatek, kiedy to minelo? O 20:05 akurat go usypialam, wycalowalam i aż mi się lezka zakrecila :)

My już po :) było bardzo milo, Fifi dostal lego, rowerek biegowy i duza ciezarowe + troche kaski :) na rowerku zasuwa jak dziki :) musze mu jutro kask nowy kupic bo już ze swojego wyrosl :)

Maja, tak wiem, ale akurat teraz jest taki czas że pewne rzeczy mi się ponakladaly i nie bardzo mogę je olac :/

11 lata 4 miesiąc temu #735556 przez fanka
cześć dziewczynki
w ciągu ostatnich dni dwa razy napisałam posty i ciągle forum mi szwankowalo i posta nie wysłało :-(
Filipku kochany nasz dwulatku, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie :kiss: :kiss:
my od dziś zaczeliśmy dwutygodniowy urlop :-)
Gosia kolażyk super :-)
u nas ciągle ostatnio jacyś goście i mam już dość, normalnie dnia spokoju nie ma.
a w zeszly weekend bylismy u naszych przyjacioł poznac Mikołaja ( 6 tygodni), ponosiła,poprzytulałam i jeszcze bardziej zatęskniłam!!!

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735557 przez Agusia83
Nie mogę uwierzyć, że rozpoczynamy 2 urodzinki :laugh Dziewczyny jak szybko to zleciało...
Fifi nasz kochany, wszystkiego najlepszego :laugh:

Rozumiecie, że co po niektóre znamy się już prawie 3 lata :laugh: :laugh: :laugh:

Sylwia, super, że masz nowe żelazko, mogę Ci podrzucić koszulę męża? :silly:

Iwonka...wow, powiem Ci, że jak na trojaczki, to dość dorodne noworodki :laugh: Najważniejsze by były zdrowe.

Marta, Majeczka cudna jak zawsze :laugh: Buzia do wycałowania!

Gosia, baaa...Emi też się nie nadaje do kościoła, chyba, że trzymana non stop w wózku, a to nie jest takie proste...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a poza tym upiekłam dziś murzynka tak pysznego, że na jutro juz nic nie będzie :silly:

Fanka, bardzo dobrze Cię rozmumiem..

pozwolicie, że zasypię Was fotkami?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 4 miesiąc temu #735583 przez beti
Artuś, ciotka się zakochała :kiss: słodziak!!! :)

A tu my dzisiaj:
pokazywarka.pl/4uz9de/

11 lata 4 miesiąc temu #735592 przez Agusia83
Beti...buzia się uśmiecha na widok takich zdjęć :laugh: Fifikowi torcik bardzo się podobał :laugh: sama go robiłaś? Bo wyglada rewelacyjnie...a Ty kochana kwitnąco@

11 lata 4 miesiąc temu #735595 przez beti
Agusia, sama, ale nie byłam z niego zbyt zadowolona, lukier który kupiłam był straszny, kruszył się i cały czas miałam z nim problem...

11 lata 4 miesiąc temu #735597 przez Agusia83
Beti, ale ja w ogóle tego nie widzę...naprawdę jestem pod wrażeniem, ale chyba jeszcz większym był Fifi :laugh: że mama takie cuda zrobiła :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735601 przez beti
Agusia :kiss: :)

Lecę spać, bo głowa boli :(

11 lata 4 miesiąc temu #735620 przez iwonaNAVI
Aga slizne masz dzieciaki i z Ciebie tez niezla laska :) a Artis ma Twoje oczka :) a Emi jaka juz duza :) bedzi wysoka zreszta Artus tez :)

Beti super torcik :) zdolna mamuska :) a Fifek jak wydoroslal na swoje urodzinki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka