BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #391847 przez pati-m
Nie wiem ile miała bewipo, ale my mieliśmy 265km. Trochę Kacper marudził pod koniec, ale to też nasza wina bo późno wyjechaliśmy. Jednak ogólnie jestem z niego dumna bo był bardzo dzielny, a spowrotem to już wogóle super nam droga zleciała i był grzeczny :) Grunt to worek zabawek, żeby miał się czym zająć kiedy nie śpi :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #391850 przez pati-m
maja - przypomniałaś mi o kawie! Zrobiłam sobie i w kuchni stoi :blush:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #391852 przez maja1982
pati i nie zapomnij czegoś słodkiego :) ja tez musiałam sie wrócić ;)

słowiczek - no tak jak opisujesz to wygląda jak trzydniowka u naszych maluchów - ale rozumiem cie doskonale też bym do lekarza poszła!!z reszta jak mi Lolkek gorączkował 2 dni (38 - 39,5) to trochę sie bałam i poszłam z nim, zlecili nam badania wiec już sie potem aż tak nie martwiłam!!

megi - ja jak jest tak ciepło to czasami nie zakładam pampera tylko majtuchy - zeby mu sie pupka wietrzyła i wtedy go wysadzam częściej ale puki Lolek nie sygnalizuje ze chce siku to nie ma sensu oduczanie pampera!!

12 lata 5 miesiąc temu #391854 przez pati-m
maja - właśnie wpitalam lentilki :)

12 lata 5 miesiąc temu #391856 przez maja1982
a ja jakąś bombonierę otwarłam - ale skąd ja ją mam :S raczej nie dostaje takich rzeczy aloe co tam ważne ze są dobre czekoladki - a właściwie to było dobre :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #391861 przez angie1713
Maja ja właśnie już jej dałam ten jogurcik ale tylko kilka łyżeczek zobaczymy jak bedzie mam nadzieję że dobrze bo chciałabym jej więcej rzeczy dawać :)

A ja już dzisiaj kawkę piłam a drugiej nie piję bo później zasnąć nie mogę :silly:

A my mammy nocnik i jeszcze didi nie sadzałam ale chyba od jutra zacznę tylko nie wiem kiedy ?
Kiedy sadzacie ?Po obudzeniu ,pewnie po obiadku?

Aha a Didi dziś pluskała się w domu w malutkim baseniku tak gorąco a póżniej latała z gołą dupką :P :lol:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #391865 przez maja1982
angie - pewnie próbuj jej dawać różne rzeczy - czemu miałaby nie próbować nowych smaków jak nie ma alergii!!nie boj sie nic jej nie będzie !!!

a co do nocnika - to sadzam małego przed i po spaniu, po drzemce, i teraz ogólnie częściej bo tak jak pisałam zdarza mu sie latać w majtaskach :)

słowiczek daj znać co z NAti ??buziaki dla was :kiss:

gola- pokaż nam KArolinkę :)

12 lata 5 miesiąc temu #391869 przez pati-m
Właśnie zauważyłam u Kacpra sine dziąsło :ohmy: W miejscu górnej lewej dwójki jest spuchnięte i fioletowawe dziąsło. Ząbka na razie nie widać. Prawa górna dwójka prześwituje, ale się nie przebiła, no ale miartwi mnie to zasinienie obok. Czy to wina wychodzącego ząbka?
Nie boli go to, bo gdy dotknęłam to nie marudził. Miała któraś z was tak u swojego maluszka?

12 lata 5 miesiąc temu #391883 przez magda79
hello :)

u nas troche lepiej Darek dostał antybiotyk 3 tabletki - i wraca do zywych :ohmy: :ohmy: ...Ja powoli odzyskuje głos....krtań mi złapało :ohmy: :ohmy: Majka szalała w basenie na ogrodzie ...jeszcze troche odkaszluje...wiadomo musi wszystko zejść a jutro jedzie ze mną do c-na do dziadków i zostaje tam do piatku ;) Domi narazie ok...nie chwalę...ciiiiiiii

u nas sie zachmurzyło, jest czym oddychąc i zaczyna spokojnie padac deszcz :)

12 lata 5 miesiąc temu #391885 przez magda79
pati-m napisał:

Właśnie zauważyłam u Kacpra sine dziąsło :ohmy: W miejscu górnej lewej dwójki jest spuchnięte i fioletowawe dziąsło. Ząbka na razie nie widać. Prawa górna dwójka prześwituje, ale się nie przebiła, no ale miartwi mnie to zasinienie obok. Czy to wina wychodzącego ząbka?
Nie boli go to, bo gdy dotknęłam to nie marudził. Miała któraś z was tak u swojego maluszka?

nie zauważyłam....ale będę patrzć...jak pozwoli oczywiście bo u góry cos sie na całego rozkręca :ohmy:

12 lata 5 miesiąc temu #391888 przez magda79
angie1713 napisał:

Maja ja właśnie już jej dałam ten jogurcik ale tylko kilka łyżeczek zobaczymy jak bedzie mam nadzieję że dobrze bo chciałabym jej więcej rzeczy dawać :)

A ja już dzisiaj kawkę piłam a drugiej nie piję bo później zasnąć nie mogę :silly:

A my mammy nocnik i jeszcze didi nie sadzałam ale chyba od jutra zacznę tylko nie wiem kiedy ?
Kiedy sadzacie ?Po obudzeniu ,pewnie po obiadku?

Aha a Didi dziś pluskała się w domu w malutkim baseniku tak gorąco a póżniej latała z gołą dupką :P :lol:

po spanie i po jedzeniu :silly: :silly: tak tak i kupka do nocnika :)

12 lata 5 miesiąc temu #391914 przez slowiczek
byliśmy u lekarza, bardzo fajny pan pediatra :)
no więc Nati ma zaczerwienione gardło i albo jest to wirusowe zapalenie gardła albo trzydniówka, generalnie wykluczył, żeby mogło to być coś związanego z kleszczem.....nurofen, dużo pić, na dwór też byle nie na słońce...

ale wiecie, na domiar złego Nati dziś oparzyła paluszki :( wsadziła rączkę na chwilę do bardzo gorącej wody, prawie że wrzątku :( :( :(

do tego zgubiliśmy butelkę po drodze, bo Łukasz jak wpinał małą do samochodu postawił ją na dachu i odjechał :S :S :S kupiłam jej niekapek z Aventu i załapała, ALLELUJA :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #391947 przez beti
Cześć dziewczynki :)

u nas noc dzisiaj straaasznie słaba była....cholerna pełnia...Fifi wstał o 3 i bawił się do 5 :ohmy: ja o 6 powinnam wstać do pracy, ale zaspałam, więc miałam 20 minut na wyszykowanie się razem z myciem włosów i make upem i bym się wyrobiła...aleeeee piecyk w łazience nam się spieprzył :ohmy: :angry: po 20 minutach udało się go uruchomić...ale jak ja się spieszyć musiałam to masakra...

Słowiczek, uważaj na Natuśkę, bo te wirusy teraz to wredne są strasznie :kiss:

A co tata odczynił???

Zjazd, zjazd, zjazd :D :D to jak się rozdzielamy w domkach??? Kto nas przygarnie??? :P :)

12 lata 5 miesiąc temu #391952 przez bewipo
Pati ale mi podsunęłaś pomysł na zabawkę, Anitka tez lata za mopem i szczotkami :D

Marta my jechaliśmy do Chańczy ponad 8 godz, a z powrotem 6. Aniśka większość spała, a jak zaczynała marudzić, to przerwa, kocyk i piknik na trawce przy stacji. I daliśmy radę.

12 lata 5 miesiąc temu #391958 przez beti
Aaaaaaaa....no właśnie...Kacperos jak zawsze wymiata słodziak kochany!!! :)

Bewipo, niezły patent na piknikowanie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka