BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #396333 przez Pyśkaaaa
Monia tak jak pisze Mała... my dwalismy dodatowo orsanit :)i całuje mocno mam nadzieje że ten trudny czas minie i ochrzcicie Nune :*
Mała on wypija max 180 juz od jakiegos czasu.... także chyba nie to...

a gdzie sie Agusia podziało chyba dawno nic nie pisała...

u Nas też chłodniej ja sie zaraz ogarniam i lecimy na spacer z Koleża nką i jej Olą :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #396347 przez maja1982
zasnął!!

monia - daj znać jak Nunka!!a czemu maja problem z załatwieniem zaświadczenia??to chyba od reki sie dostaje!??

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396356 przez Pyśkaaaa
u mnie też K. ja tylko patrze na wygląd :P
ale powiem Ci że te co pokazałaś cene fajną maja mój mąż będzie bradziej przychylny na te :D

albo namowie go nba przyczepkę :D

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396359 przez maja1982
chodzi ci o te riksze??tez patrzyłam na nie ale one sa chyba od 15 - 18 miesięcy!!a poza tym to ja raczej jeżdżę ruchliwymi ulicami, mało jest ścieżek rowerowych a w rikszy dziecko jest na wysokości rury wydechowej :dry: :dry: ale fajne sa

te co wkleiłaś fajne na takie dzieciaki jak mamy teraz, a jak większe dziecko to ciężko jechać bo ci dziecko głową zasłania drogę:) chyba ze je sie da potem z tyłu zamontować??bo przyznam ze pobieżnie przejrzałam :blush:

jak coś wybierzemy to dam Ci znac :)

12 lata 5 miesiąc temu #396362 przez Marta M
Zaczne od tego ze sie przywitam i poczytam:

hahaha, cycki do skarpetek upychać :lol: :silly:

Tak gosiu od razu poczułam że jestem w domu i szybko wróćiła codzienność :)

megi wybacz, że Cie pominelam, tak, tak jeszcze Ty karmisz, zazdroszcze Wam dziewczyny :) Ja juz od miesiaca nie a jeszcze codzien mi jakas kropelka mleka z piersi wyplywa..

ewelina tez nie czaje jak mozna dziecko gdzies zostawic, nawet na pol minuty :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lolo :kiss:

Amelka sto latek :)

Ale Amelka urosła i jakie fajne wakacje mieliście, rodzina cudna :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #396363 przez Pyśkaaaa
maja1982 napisał:

chodzi ci o te riksze??tez patrzyłam na nie ale one sa chyba od 15 - 18 miesięcy!!a poza tym to ja raczej jeżdżę ruchliwymi ulicami, mało jest ścieżek rowerowych a w rikszy dziecko jest na wysokości rury wydechowej :dry: :dry: ale fajne sa

te co wkleiłaś fajne na takie dzieciaki jak mamy teraz, a jak większe dziecko to ciężko jechać bo ci dziecko głową zasłania drogę:) chyba ze je sie da potem z tyłu zamontować??bo przyznam ze pobieżnie przejrzałam :blush:

tak wiem to jest najgorsze że ścieżek rowerowych brak...a ja bym sie bała że ktos mi w dziecko wjedzie... ale są rewelacyjne :D

no właśnie sie nie da... i tez sie boje że tylko na chwile bo potem nic nie będzie widac...

12 lata 5 miesiąc temu #396367 przez maja1982
marta - mowisz ze jest jeszcze szansa na fajne jak to nazwałaś bimbałki :)

pyska - jeśli sie nie da z tyłu montować to raczej bym był za tym tradycyjnym :) chciałbym juz mieć ten fotelik bo dzisiaj fajna pogoda na rowerek :)

lolek spi, w domu wszystko zrobione i mi sie zaczyna nudzić :S :S

12 lata 5 miesiąc temu #396369 przez Marta M
Co do mojej nocy nawet ok, po ostatnich dwóch cięższych, ale już trzecią noc spała między nami w łóżku...taka mała przytulanka mamusina sie zrobiła i nic tylko się przytulać i całować, od niedawna tak ma, wcześniej się odpychała i prężyła, buntowała a teraz jest cudnie :):)

Co do mojej rozmowy, hmm..przede mną była dziewczyna, po mnie też, cały segregator z podaniami od matematyków, dajcie spokój, tylu chętnych a jedno miejsce pracy, nic z tego nie będzie, pytała czy mogę jeszcze uczyć techniki, informatyki, czy umiem grać w szachy bo zakładają kółko szachowe i szukają matematyka który je poprowadzi. NIGDY NIE ZNAJDE PRACY ALBO MUSZE DALEJ STUDIOWAC I NAUCZYC SIE WSZYSTKICH UMIEJETNOSCIc :S :S :angry: :angry:

12 lata 5 miesiąc temu #396371 przez maja1982
Marta M napisał:

Co do mojej nocy nawet ok, po ostatnich dwóch cięższych, ale już trzecią noc spała między nami w łóżku...taka mała przytulanka mamusina sie zrobiła i nic tylko się przytulać i całować, od niedawna tak ma, wcześniej się odpychała i prężyła, buntowała a teraz jest cudnie :):)

Co do mojej rozmowy, hmm..przede mną była dziewczyna, po mnie też, cały segregator z podaniami od matematyków, dajcie spokój, tylu chętnych a jedno miejsce pracy, nic z tego nie będzie, pytała czy mogę jeszcze uczyć techniki, informatyki, czy umiem grać w szachy bo zakładają kółko szachowe i szukają matematyka który je poprowadzi. NIGDY NIE ZNAJDE PRACY ALBO MUSZE DALEJ STUDIOWAC I NAUCZYC SIE WSZYSTKICH UMIEJETNOSCIc :S :S :angry: :angry:

masakra- i jeszcze uczyć gry na skrzypcach i wf ;) co za kraj wrrrr

12 lata 5 miesiąc temu #396375 przez Marta M
No tak, żeby tego było mało to dostałam maila że niestety nie wygraliśmy konkursu, haha, to było zresztą oczywiste.. B)

Wygrał chłopczyk:
www.termabania.pl/aktualnosci/159-rozwia...lego-ambasadora.html

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396377 przez bewipo
Witam :)

Moje dziecko wstało o 6.30 i dopiero teraz poszła spać :ohmy:

Marta szok z tymi wymaganiami :ohmy:

12 lata 5 miesiąc temu #396379 przez Pyśkaaaa
ja jeszcze pokarze te foteliki K i zobaczymy ale pewnie będzie za tymi co wkleiłaś z rozsądku :D

ide na spacer :)

12 lata 5 miesiąc temu #396380 przez monika1984lodz
Marta to wymyślili sobie eh najlepiej tojeszcze żebyś miaął 20 lat i 18 doświadczenia

Emi śpi ,Weronika zajęła się sobą- ja już wstawiłam rosołek iczekam na M.
Pogoda senna ale ja się cieszę bo w mieszkaniu nareszcie mam mniej niż 30 stopni i jest czym oddychać.

Ja myślałam o tej smekcie muszę iść do apteki.
Kleik ryżowy jej dzisiaj dam.
Widzę ,że idą jej górne dwójki no ale kurcze już tydzień ma takie kupy rzadkie i śmierdzące kwasem :x wiecie o co mi chodzi.

Maja, Marta jak chcecie to ja Wam dam moje bimbały do podziału :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 5 miesiąc temu #396383 przez maja1982
marta szkoda- ale wasz wierszyk wymiata!!

bewpio - trzymam kciuki!!Lolek na szczęście śpi juz prawie godzinkę :) ale to też jego pierwsza drzemka od 6,30

12 lata 5 miesiąc temu #396385 przez maja1982
monia - przypomniało mi sie łyżeczka smecty na pól szklani wody !!ale jak pojeździsz do apteki to sie dopytaj!!

u nas tez dzisiaj przyjemnie tylko wietrznie troszkę!!

ide poczytać a potem spacerek!!

do pozniej

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka